Jump to content
  • 0

X360 a vymenena mechanika. Problem

amigista
 Share

Question

Zdravim.Mam x360 kde byla mechanika Hitachi ,bohuzel odesla a tak jsem si dal mechaniku BENQ ,nahral jsem spoof + LT2.0 a kdyz ji zapnu tak originalky jedou ,ale hry co vyzaduji LT2.0 NEJEDOu a rozblika se na xboxu jedna cervena dioda. Prosim o radu. Nekde jsem cetl ze novy dash nepodporuje spoof mechaniky ...dik

PS: Jo a ono to tu hru chce zacit nacitat,ale cerna obrazovka a zazne blikat jedna cervena dioda a zadny error to na obrazovce neukaze :-(

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Pokud chceš flashovat na LT Plus a chceš aby ti vše fungovalo tak ano, jen na stejnou značku. AP25hry, XGD3 hry, všechny tyto si ověřují, jestli je v xboxu původní mechanika a jinak se nespustí.Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je tak asi všechno co s tím můžeš dělat. Pokud do toho dáš BENQ, tak ho nečekaně musíš flashnout jako BENQ (=čti ne jako Hitachi), protože LTPlus toto už nepodporuje (ano,na starších verzích iExtreme tahle prasečina šla). Nevím teď z hlavy úplně jistě, ale mám dojem, ale že originály pojedou i tak, dokonce myslím,že ti půjdou starší hry i kopie, nepůjde ti AP25 ani XGD3, tudíž skoro nic nového ani co teprve vyjde.

• 0
Teoreticky by tu byla moznost vycist NAND a patchnout OSIG v key vault (tam lze dat libovolnou mechaniku, zmenit dvd key, region) a flashnout zpet. Pak pujde flash LT 2.0 bez spoofu. K tomu je samozrejme potreba ziskat CPU key:)

Pokud by dělal takovou proceduru, mohl by rovnou udělat RGH a měl by to lepší, že jo. :)

• 0

Tak uz je to vyreseno, proste jsem vyhodil SPOOFNOTI na HITACHI a dal tam jen mechaniku BENQ s klicem z puvodni stare mechaniky( Hitachi ) + jsem dal LT2.0 a uz vse jede!! Opravdu to delalo to spoofnuti mechaniky BENQ na HITACHI.. DIKY za radu XMOD. Uz me jede uplne VSECHNO!!! I vecio pro LT+ 2.0.. DIKY rade od XMODA !!!!!