Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash Mechaniky Lite-on iHAS124!


packys2

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Bylo by dobré napsat, ve které fázi aplikace iXtreme Burner MAX se tato hláška objevila. Jinak, jasný i grafický postup instalace je přiložen přímo v balíku s tím FW. Tam snad ani není třeba umět moc anglicky. Nevím, co je důvodem, že jsi sáhl po nějakém návodu kdesi na internetu. Já jsem ho nezkoumal, jestli je stejný jako ten, co je vydán oficiálně a neobsahuje náhodou nějaké rozdíly, spíš doporučuju držet se originálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Předpokládám, že fyzicky máš originál mechaniku iHAS124B (ne nějakou OEM, případně žádný crossflash z jiného modelu). Znovu zkontroluj, jestli otevíráš skutečně soubor *.bin pro tento model mechaniky. V instalačním balíku s FW jsou tyto jednotlivě rozděleny do adresářů dle modelu mechaniky (iHAS 124/224/324/424/524/624).

Případně stáhni ten balík FW znovu, nejlépe z oficiálních zdrojů (pokud jsi při stažení použil už nějaký re-upload odněkud jinud).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
tenhle http://xbox360.rocknroll.sk/?p=640....pro me to neni je to pro kamose ja flashovat umim ale nechci mu to delat ptz mu to nechci nejak ♥♥♥♥♥♥ nejsem v tom az takovej master

Ano, snad již z toho návodu je patrné, že se jedná o návod, jak flashnout Lite-On iHAS DVD vypalovačku novým FW iMAX burner pro vypalování her s formátem ukládání dat XGD3.

Rozhodně se nejedná o flash Xbox mechaniky Lite-On pro hraní pálenek!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu