lucanak Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Mám dotaz chci jít na střední školu aplikované kybernetiky v Hradci Králové , jaký obor by jste mi doporučili grafika nebo programátora ? Baví mě oboje, kreslit umím a programování taky slušně ovládám. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2011 Taky nejak neverim ze si to kreslil ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ono je zajímavé, že i ten lev je na googlu :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 battman Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 http://www.pctapety.cz/images/wallpapers/fruzovypanter-91365.jpeg Ještě dohledám ten poslední. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 http://www.pctapety.cz/images/wallpapers/fruzovypanter-91365.jpeg Ještě dohledám ten poslední. :D meh https://img.skitch.com/20111031-81d5g4eywqy1977mu942bk7sxg.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Nejspíš tam dal omylem všechny obrázky jiný :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Proč tu krmíš lidi něčím, co je naprosto evidentní, že jsi to nedělal ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Vykašli se na to a jdi dělat popeláře.. Se stahováním z netu tu školu stejně neuděláš - ač se to nemusí zdát, tak učitelé nejsou hloupí.. Jinak - kvalitní programátor na vlastní pěst si vydělá i 100k za měsíc.. Všechno je to o "reputaci" :D.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 A omylem si tam dal svůj podpis, to se mi stává běžně :) Podle těch nechutně přilepených podpisů se dá usoudit že s grafikou nemáš absolutně žádné zkušenosti ani talent, v MS Paint by to zvládl každý. Tomuhle oboru se radši vyhnni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 31, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Dám ti radu nad zlato a nic za ni nebudu chtít. Vys*r se na práci za PC (programátor/grafik) a dej se na politiku. Sice ti lhaní ještě tak nejde, ale to nejde na začátku žádnému ze současných politiků. Jakmile se tam ale trochu usadíš, tak v tom budeš postupem času tak dobrej, že ti ty lži budou i někteří přivrženci hltat. Tady je to o ničem, doporučuju LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucanak
Mám dotaz chci jít na střední školu aplikované kybernetiky v Hradci Králové , jaký obor by jste mi doporučili grafika nebo programátora ? Baví mě oboje, kreslit umím a programování taky slušně ovládám. Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts