blaztar1468625685 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Pokud jsem to teda pochopil správně, tak se flash s RGH nevylučuje. Pokuď mám tedy flash LT+ 1.91 a chtěl bych RGH, tak ty starší pálený hry můžu hrát stále z DVD a jen nové si "házet" na HDD až půjdou hrát. Další otázka je zda má smysl čekat na to, než na tom půjdou hry, nebo to tak můžu namontovat a až to půjde tak to jenom aktualizuju. Poslední otázka je, zda je velký rozdíl mezi RGH čipy různých výrobců, jestli stojí za to trvat na coolrunnerovi třeba. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Ano - starší hry můžeš hrát z DVD a i instalovat na HDD . Jinak podle mého je lepší počkat na coolrunner od TX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Pokud jsem to teda pochopil správně, tak se flash s RGH nevylučuje. Pokuď mám tedy flash LT+ 1.91 a chtěl bych RGH, tak ty starší pálený hry můžu hrát stále z DVD a jen nové si "házet" na HDD až půjdou hrát. Další otázka je zda má smysl čekat na to, než na tom půjdou hry, nebo to tak můžu namontovat a až to půjde tak to jenom aktualizuju. Poslední otázka je, zda je velký rozdíl mezi RGH čipy různých výrobců, jestli stojí za to trvat na coolrunnerovi třeba. Dík za odpovědi. V případě, že si jako majitel Jtag/RGH budeš i nadále udržovat LT+ firmware tak můžeš pouštět hry i z DVD. Na druhou stranu - proč bys to dělal? Není nic jednoduššího než pořídit 1TB ext. USB HDD, připojit ho k Xboxu a nic víc neřešit. Placka v DVD se ti už nemusí točit nikdy :-) Mezi hardwarem pro RGH jsou veliké rozdíly, CoolRunner od TX nemá v dnešní době konkurenci, ne po technické stránce, ne po stránce instalace, podpory a pokud je mi známo tak ani po stránce cenové. Takže odpověď je ano, vyplatí se těch pár dní počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 co znamená pár dní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 V případě, že si jako majitel Jtag/RGH budeš i nadále udržovat LT+ firmware tak můžeš pouštět hry i z DVD. Na druhou stranu - proč bys to dělal? Není nic jednoduššího než pořídit 1TB ext. USB HDD, připojit ho k Xboxu a nic víc neřešit. Placka v DVD se ti už nemusí točit nikdy :-) Dík za odpovědi. Jasný že si nebudu nádále udržovat LT+. Myslel jsme to tak abych nemusel svoje staré hry (50-100her) stahovat znova a házet na HDD, a všechny nové hry už budu hrát bez DVD. btw. Situace s Western Digital a tím obrovským nárustem cen HDD to přichází o měsíc později. To je jediná škoda. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 co znamená pár dní? Xecuter CoolRunner je hotov, připraven a prvních 15tis. ks jde 1.11.2011 k distributorům. Dle zpráv, které mám z distribuce, je začnou obratem počínaje 5.11.2011 rozesílat dle pořadí objednávek. Zájem je obrovský, předobjednávek mnoho, dá se očekávat systém "Kdo dřív příjde, dřív se dočká". Pokud vše půjde dle mých představ, mohl bych jich mít "dostatečné" množství z první vlny k dispozici cca týden po začátku distribuce. btw. Situace s Western Digital a tím obrovským nárustem cen HDD to přichází o měsíc později. To je jediná škoda. :D Ano, to je trochu vadou na kráse s těmi cenami HDD v dnešní době :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Pajet se musi. Jinak to holt nejde. Pájení je hračka, případně ani nepoznáš, že tam nějaké pájení bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Pájení je hračka, případně ani nepoznáš, že tam nějaké pájení bylo. Budeš to dělat? :-) To se zas někdy stavím. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Budeš to dělat? :-) To se zas někdy stavím. :-D ...... ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Jak tam potom dostanu hry? Jde to třeba zkopírovat z flashky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 ... ano, lze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Jak tam potom dostanu hry? Jde to třeba zkopírovat z flashky? Když budeš mít originál MS HDD , tak ethernetovým kabelem a nebo přes net FTP klientem . Když budeš mít externí HDD , tak hru nakopíruješ na něj přímo v PC a potom jen připojíš k xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ixeros120 Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 No tak v úterý to má přijít tak napíšu dojmy. Hele lidi kde se dá stáhnout hodně XBLA her? Nikde nic nemůžu najít. Všechny linky už jsou smazaný, co sem našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SethLBC Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Asi to taky co nejdřív objednám. Máte odzkoušenej obchod, kde je levný(ideálně free) poštovný? Koukal jsem na web xecuteru a už mají nějaký obrázky instalace, je tam ale další QSB(nand-x?) ten je tam k čemu, potřebuju ho taky? Naprogramovat Samotnej coolrunner jde předpokládám přes LPT Jtag rozhraní(hrstka odporů a 3stavový buffery). Je něco co bych měl ještě vědět? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 S trvanlivostí takového čipu si taky nejsme jisti jak s LT+, nebo todle vydrží podstatně déle? Původně jsem myslel, že to půjde aktualizovat z domova ale bylo mi to vyvráceno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 S trvanlivostí takového čipu si taky nejsme jisti jak s LT+, nebo todle vydrží podstatně déle? Původně jsem myslel, že to půjde aktualizovat z domova ale bylo mi to vyvráceno. Co přesně ti bylo vyvráceno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Bylo mi řečeno, že dřív existoval nějakej způsob, jak to aktualizovat doma, ale že už se nedělá a pomocí toho starýho se to nedoporučuje (Aspoň tak jsme to pochopil). Myslím to tak, aby to nebylo nějak super složitý víš. Jak to vydíte s tou vydrží verze čipu na hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Bylo mi řečeno, že dřív existoval nějakej způsob, jak to aktualizovat doma, ale že už se nedělá a pomocí toho starýho se to nedoporučuje (Aspoň tak jsme to pochopil). Myslím to tak, aby to nebylo nějak super složitý víš. Jak to vydíte s tou vydrží verze čipu na hry? Je to trochu složitější než stáhnout aktualizaci DB z live ale když se to naučíš , tak to není problém a uděláš to sám přes flešku . Založilo se tady na to několik topiců kde rady najdeš . Výdrž se nedá nijak hodnotit . Je to úplně jiný způsob než s vypalováním , takže bych to vůbec neviděl že by to někdy nešlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Je to trochu složitější než stáhnout aktualizaci DB z live ale když se to naučíš , tak to není problém a uděláš to sám přes flešku . Založilo se tady na to několik topiců kde rady najdeš . Výdrž se nedá nijak hodnotit . Je to úplně jiný způsob než s vypalováním , takže bych to vůbec neviděl že by to někdy nešlo . Wow, tak to sou super zprávy. Kouknu zda ty návody někde najdu. Tu výdr jsem myslel kdyby to nešlo aktualizovat. Takhle když to půjde je jasný že to vydrží dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ty návody nenajdeš - na RGH ještě neexistují . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blaztar1468625685 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Ty návody nenajdeš - na RGH ještě neexistují . Jasný, myslel jsem, že jsou totožný (podobný) s aktualizace JTAG, když si psal, že to půjde z flashky a že tu máš nějaký návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindrous Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Půjdou ty hry v tom formátu co je mám ted na JTAG na hard disku zároven i na RGH ? mám to nyní na JTAg udělané programem isoextract0.5 a iso2god_v1.3.6-360h díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Kde stahnu potřebný programy k Reset Glitch Hack jako třeba XexMenu atd.? Tenhle týden dorazí xko tak abych byl připravenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 1.Chtěl jsem se zeptat, zda s RGH jde používat kinect při hrách, jelikož vím že se často musí nastavovat v Kinect Tuner. 2.Zda si můžu prohlížet a stahovat dema s Xbox Live, nebo je xbox live zcela zakázaný. 3.Zda při RGH jde spustit a využívat i dashboard xka. 4.Zda pujde stahovat update her nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 1.Chtěl jsem se zeptat, zda s RGH jde používat kinect při hrách, jelikož vím že se často musí nastavovat v Kinect Tuner. 2.Zda si můžu prohlížet a stahovat dema s Xbox Live, nebo je xbox live zcela zakázaný. 3.Zda při RGH jde spustit a využívat i dashboard xka. 1. Ano 2. Ne 3. Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.