SethLBC Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 když přehraju NAND, můžu s klidem v srdci kabel odpájet z desky, nebo se NAND updatuje nějak častěji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Častěji asi moc ne, ale myslím, že není na škodu tam dát spíš konektor, než to pořád pájet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Samozřejmě - je to nejjednodušší a nejlevnější řešení . A jak tam ty hry dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 A jak tam ty hry dostanu? Ethernetovým kabelem z PC a nebo přes wifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ethernetovým kabelem z PC a nebo přes wifi a nebo připojíme HDD z XBOXU k PC pomocí transfer kabelu nebo pomocí nějakého adaptéru např.http://www.alza.cz/axago-adid-70-d271747.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 a nebo připojíme HDD z XBOXU k PC pomocí transfer kabelu nebo pomocí nějakého adaptéru např.http://www.alza.cz/axago-adid-70-d271747.htm Úmyslně jsem to nepsal - zkoušel jsem to , ale je to tím transfer kabelem hrozně pomalé , tak to ani nedoporučuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 jak rychle to vali po ethernet kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Teoreticky je to maximálně 12,5 MB/s, prakticky to bude tak do 10 MB víc 100 Mbit síť nezvládne. 1GB dat zhruba za minutu a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ano jede to max. 10MB jak psal Ravendhi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.u.STY Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Když mám RGH a chtěl bych jít třeba na Live stáhnout dema, jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Když mám RGH a chtěl bych jít třeba na Live stáhnout dema, jde to? Není to odzkoušené , ale RGH není stejně na hraní na live protože hrozí ban . Když už ale jednou stejně hrát na live nemůžeš , tak zkusit by se to mohlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikus Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 otazka.. mam ISO soubor hry. nejak hodne jednoduse pro nas starsi a pomalejsi co a jak mam udelat abych to dostal na disk, aby to slo hrat kdyz ma konzole RGH. Pokud by sel postup jak pro origo HDD tak i pro externi. PS nezlobte se na me, ze se na to ptam.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Čau, mám vyextrahovanou Forzu 4 (1dvd) programem xbox image browser do složky hdd1/games a nastavenou cestu do složky hdd1/games, a kam s 2 dvd? Na hdd1/content/ potom tam je na výběr ze dvou složek (název je v číslech), a v každé složce je další s IDčkem forzy, tak kam s tím? E: Problem solved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafio Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Ahoj vsichni potreboval bych radu jak spustim xbox 1 hry na jtagu bez toho abych musel mit flesnutou mechaniku abych je spoustel primo z dysku diky za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik5623 Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Dobrý den chtěl sem se zeptat jestli když bych mel rgh na xboxu pojedou tam i hry ktery jsou urceny na flash mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Pouze v případě, že mechanika bude flashnutá. To nemá s RGH nic společného (pokud se teda ptáš na spouštění vypálených her z placek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik5623 Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Ne zajimáme jestli když chci stahnout hru.....jestli jsou tam rozdily jestli jsou rgb hry a flashnute hry na vypalení.Jde mi o to jestli vsechny hry pojedou přes rgb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Je to RGH a ano, tam ti pojedou všechny hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra95 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Zdravím, přemýšlím o koupi nového Xboxu 360, jelikož konzolím moc nerozumím chtěl bych si jenom ověřit tuhle informaci. Pokud si koupím tenhle Xbox -> http://hrejte.cz/index.php?id_product=148&controller=product budou mi na něm fungovat neoriginální hry, že ano? A pokud už jste někdo v tomhle obchodě nakupoval, jaký s ním máte zkušenosti? Předem díky za odpověď. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Srpen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2013 Ano půjdou ti neorigo hry.Já od nich mám x-box asi 3 roky a naprosto bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.