Jump to content
  • 0

Jak na XGD3 ??

BigDadyKane
 Share

Question

Chci se všech zeptat jestli stačí používat na zálohy XGD3 disků IMG Burn 2.5.6.0. nebo MUSÍM sehnat a flashnout mechaniku pro iXtreme_Burner_Max (do toho se mi fakt nechce). Děkuji. Jo a slyšel jsem že jde zálohovat i na Clone CD. Jestli je to pravda můžete někdo poslat verzi tohoto programu? Díky.

16 answers to this question

Recommended Posts

• 0

jo, poslední img burn ti bude stačit, mechaniku si můžeš koupit (nejlevnější model LiteOn iHas124B stojí cca 400Kč) flashnout tu mechaniku už ovšem není tak složité jako flashnout xbox a dokáže to člověk sám, jsou ale flasheři, kteří nabízejí již flashované mechaniky

• 0
Super díky. Pokud bych ji potřeboval neporadil bys někoho kdo ji pošle? A jaký je prosím rozdíl mezi IMG Burn a Clone CD?

no oba jsou vypalovací programy a oba dokáží pálit hry na xbox, ale nevím proč, ale údajně je IMG Burn lepší... možná má lepší nastavení, opravdu nevím, ale od dob, kdy mám xbox mne ani jednou nezklamal ;-) jasně... dej si www.kanalizator.cz a na titulní straně hned uvidíš, že tyto mechaniky nabízí již flashnuté, stačí mu napsat email a dohodnout se ;-)

• 0
Mam LT+2.0 a DB jen 13599. To je spatne?

Vůbec to nevadí - na všechny hry zatím tento DB stačí . Pro přihlášení na live je ale potřeba nejnovější 13604 , tak si ho klidně nainstaluj - nic tím nezkazíš .

Stáhnout ho můžeš zde :

http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

• 0
  • Moderators
Tadle se dá použít? http://www.mironet.cz/liteon-ihas124-8x8x24x24x-sata-icbsw+dp113690/

T

en firmware se dá stáhnout kde?

Za předpokladu, že je to model "B", tak ano. To se tam ovšem nepíše.

Zkus se podívat ke mně do nabídky, nabízím je také, potřebný model "B" a s již aplikovaným FW iXtreme Burner Max :-)