Jump to content

dead island bugy?

mekin
 Share

Recommended Posts

chci se zeptat jestli taky mivate bugy ve hre jako napr. u zacatku kdy mam jit do nejaky veze tak se mi tam ta vysilacka kterou sem mel volat objevila snad na popaty, nebo to ze nemam zadny zbrane a nemuzu zadny ani sebrat :( treba padlo ktery sem predtim mel, uplne zezacatku sem mel treba kladivo a padlo pak sem si moh vzit treba jen padlo nebo trubku a ted nic :( nevite co stim?

s tím jsem problémy neměl,ale jak jsem byl už v tom městě,tak se mi po ukončení jedné mise dal samozřejmě autosave ale po načtení jsem na obrazovce neměl žádné textury prostě jenom nějaké čmouhy a pomalu jsem umíral ,a tak popřád dokola takže jediné řešení jsem viděl začít hrát hru od znova,celkem naštve když máte odehráno nějakých 10 h čistého času.:cry:

tak mam jeste dalsi problem, jak mam odvizt nejakou zenskou autem do lighthousu tak ja ji tam odvez ale ona nechce vystoupit a nic se nedeje, kdyz vystoupim z auta a jdu pryc tak mi to furt pise at se vratim do auta :( uz me to depta
zkus s autem popojet, nekdy clovek musi s autem popojizdet nez se to uzna jako splneno..

Jestli si to kopiroval programem "xtaf" do adresare "Cache Partition > Cache" tak to pujde. Uz se nic neinstaluje.

Jinak navod s obrazkama:

http://digiex.net/guides-reviews/console-guides/xbox-360-guides/4537-how-extract-dump-title-updates-patches-360-usb-memory-stick.html#post27234

jo xtaf sem pouzil, diky

navod tenhle viz.: http://console-forum.net/tema/123764-navody-update-her-z-flashdisku-flashdisk-jako-hdd/page3