Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Odpovědi 95
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdravím Vás.. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Prolezl jsem snad všechny fóra, youtube atd., ale nevim jak na to. Mám RGH s FSD 3, převedl jsem si hry v ISO2GOD a hodil na externí HDD, ke kterému jsem si v xboxu nastavil cestu. Všechno jsem dělal podle návodu, ale hry se mi zobrazí pouze ve freestyle file manageru, ale už nejsou v ty složce X box 360 games v tý pevní sekci. Díky za každou radu

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Odesláno

Ahojky,udělal jsem vše podle návodu otevřel jsem ISO2GOD v noťasu a nakonci mi to napsalo "Nemohlo být vytvořeno žádné připojení,protože cílový počítač je aktivně odmítl 192.168.0.131:121 prosím poradíte mi?A ta složka v xboxu na kterou se to má nakopírovat hdd1ů\content\000000000000000\ je tam vytvořená nebo se musí vytvořit?A jak poznám že je hdd FAT32?Díky moc8)

• 2 years later...
Odesláno

Pánové může mi prosím někdo poradit co dělám špatně? Přes ISO2GOD 1.3.6 jsem již předělal hodně her, ale u některých (zatím se mi to stalo u třech, farming simulator, minecraft, minecraft story mode) je po konvertování velikost souboru místo klasických cca 7Gb jen asi 200 až 700Mb. Překonvertovat jsem ty hry i v image browseru a je to stejně malé. Po skopírování tohoto malého souboru na konzoli hra nefunguje.

Odesláno

Opravdu nikdo nemá stejný problém se zmenšením velikosti po konvertování. Prošel jsem snad všechny články a nemůžu najít řešení. Stejný problém jsem tady už našel ale opět bez odpovědi:

asi to nechápu....chci překonvertovat jednu hru-v image browser mi to konvertuje nějak divně-ze 7,5giga na 200mega-což je asi blbost,zkouším to v tomto programu,ale to mi zase nechce načíst title details........

• Junior Moderators
Odesláno (upraveno)

Mozna mas spatny ISO soubor, zkus ho stahnout znova.

Ja se s tim nikdy nesetkal, prevadim hry pres XboxImage Browser, Iso2God jsem uz nepouzil hodne dlouho.

Po prevedeni z ISO ma vzdy hra mensi velikost ale 200MB je fakt moc malo.

Nebo zkus tu hru stahnout uz prevedenou pro RGH.

Farming Simulator 2016 jsem nedavno prevadel z ISO souboru a v pohode jede.

Upraveno uživatelem basildon

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu