David007 Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Chtel bych se zeptat zda kdyz rozbalim hru prez img browsera tak jestli muzu smazat slozku system update?Nebo tam je neco extra? Můžeš jí klidně smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobek88 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Zdravím Vás.. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Prolezl jsem snad všechny fóra, youtube atd., ale nevim jak na to. Mám RGH s FSD 3, převedl jsem si hry v ISO2GOD a hodil na externí HDD, ke kterému jsem si v xboxu nastavil cestu. Všechno jsem dělal podle návodu, ale hry se mi zobrazí pouze ve freestyle file manageru, ale už nejsou v ty složce X box 360 games v tý pevní sekci. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Zkus tam jak měníš tu cestu k disku změnit scan depth na 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCompany Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Ahoj, pokial viem tak takto sa riešia dema že si dam tie 000000000 na HDD a potom to mam v položke my games a nemusi byt na to upravena konzola a mam pocit že ani tu by nemusela ale skušal to niekto?Alebo je tam ochrana ktora to nedovoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 :D na tohle konzole upravená být musí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2013 Tak to si zabil! :D konzole musí být upravena :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axetom Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Zdravim, asi se pridam s lamskym dotazem, ale jsem krapet zmateny. Mam v xboxu RGH a mam externi disk v ntfs. Hru mam stezenou v iso, pres jaky program tu hru dostanu na ten externi disk? neni tu nekde podrobny navod pro blbce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2013 musis hru rozbalit bud pres iso2god nebo xbox image browser. a disk musis mit ve formatu fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Červenec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2013 Hru musíš nejdříve převést přes iso2god, návod je na začátku. A pak hru nakopíruješ z PC na externí disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axetom Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 super tak se mi to povedlo diky. a ejste dotaz. kdyz sosnu hru urcenou primo pro rgh, treba colina jsou tam slozky video, default, x360_000.nfs a 001.nfs. da se to nejak nakopirovat na ten exterak a udelat z toho funkcni hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 můžeš se podívat na http://www.xbslink-online.cz taky se tam dá domluvit na online hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Srpen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2013 můžeš se podívat na http://www.xbslink-online.cz taky se tam dá domluvit na online hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Je program na god2iso ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Je program na god2iso ? díky Samozřejmě že je: http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/isotools/God2Iso_v1.0.4.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobyk Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Ahojky,poradíte prosím kde se dají stahnout GOD hry,moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Zdravim, asi se pridam s lamskym dotazem, ale jsem krapet zmateny. Mam v xboxu RGH a mam externi disk v ntfs. Hru mam stezenou v iso, pres jaky program tu hru dostanu na ten externi disk? neni tu nekde podrobny navod pro blbce? Disk musí být ve formátu FAT32 jinak ho xbox neuvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 GOD hra je obyčejná hra jen ji rozbalíš přes ISO2GOD a ona se ti jakože rozbalí do formátu GODu který nakopíruješ na disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobyk Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Ahojky,udělal jsem vše podle návodu otevřel jsem ISO2GOD v noťasu a nakonci mi to napsalo "Nemohlo být vytvořeno žádné připojení,protože cílový počítač je aktivně odmítl 192.168.0.131:121 prosím poradíte mi?A ta složka v xboxu na kterou se to má nakopírovat hdd1ů\content\000000000000000\ je tam vytvořená nebo se musí vytvořit?A jak poznám že je hdd FAT32?Díky moc8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro437 Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Pánové může mi prosím někdo poradit co dělám špatně? Přes ISO2GOD 1.3.6 jsem již předělal hodně her, ale u některých (zatím se mi to stalo u třech, farming simulator, minecraft, minecraft story mode) je po konvertování velikost souboru místo klasických cca 7Gb jen asi 200 až 700Mb. Překonvertovat jsem ty hry i v image browseru a je to stejně malé. Po skopírování tohoto malého souboru na konzoli hra nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro437 Odesláno Březen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 Opravdu nikdo nemá stejný problém se zmenšením velikosti po konvertování. Prošel jsem snad všechny články a nemůžu najít řešení. Stejný problém jsem tady už našel ale opět bez odpovědi: asi to nechápu....chci překonvertovat jednu hru-v image browser mi to konvertuje nějak divně-ze 7,5giga na 200mega-což je asi blbost,zkouším to v tomto programu,ale to mi zase nechce načíst title details........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Březen 25, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2016 (upraveno) Mozna mas spatny ISO soubor, zkus ho stahnout znova. Ja se s tim nikdy nesetkal, prevadim hry pres XboxImage Browser, Iso2God jsem uz nepouzil hodne dlouho. Po prevedeni z ISO ma vzdy hra mensi velikost ale 200MB je fakt moc malo. Nebo zkus tu hru stahnout uz prevedenou pro RGH. Farming Simulator 2016 jsem nedavno prevadel z ISO souboru a v pohode jede. Upraveno Březen 25, 2016 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.