Consolero Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mcBO6d9gIxk#! Note:1] Installing this update will likely block Xbox Live access until its officially released if you are not in the preview program, YOU HAVE BEEN WARNED.2] This update does NOT have the avatars / kinect data, hence the small 11mb file size.New Features:Twist Control (Metro) Interface:System Software Changes:Stereoscopic 3D for games & experiences that support itSupport for dual playUpdated Standard and Kinect Dashboard with Full Voice Dashboard Commandment SupportSkypeBing on XboxYouTube on Xbox 360 with Bing Search supportUpdated Party chatBeaconsXbox Live Changes:ABC iView and SBS on Demand AustraliaLive television on Xbox 360 with Bing Search supportRTVE. – SpainYouTubeBBCCanal+Antena 3. – SpainDailymotionVerizon. – U.SExpanded Kinect Voice SupportKinect Dashboard with Full Voice DashboardSystem Software Changes/OtherReleased:November 10th 2011How to install:1.) Unrar the download2.) Copy the $SystemUpdate folder to the root of a CD or USB Stick (The memory stick must be FAT or Fat32 formatted)3.) Insert the CD or USB Stick into your Xbox 360 console.4.) You will be automatically prompted to update with a USB stick, with a CD / DVD it should say Mixed Media Disc, power down the 360 and power it on again. You should be ask to update before the 360 boots to the dashboard.5.) Once the update is complete your Xbox 360 will restart then boot up to the new dashboard. Enjoy!Stazeni zde:http://www.ulozto.cz/11087256/2-014686beta-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Dae.bin se změnilo v podzimním Preview Dashboardu pro X360 Je potvrzeno, že dae.bin se změnilo v novém podzimním Preview Dashboardu pro X360 (DB 2.0.14686.0). c4eva oznámil týmu, že XGD2 a XGD3 zálohy jsou stále funkční s LT+ v2.0/2.01. Nicméně neberte toto jako známku toho, že vše je v pořádku. Spouštění záloh se staršími AP2.5 replay sektory na DB 14686 může vést k flagu konzole. Neřikejte pak, že jsem nebyli varováni! Můžeme s jistotou říci, že tyto změny budou jistě vyžadovat nové verze a/nebo změny v Xbox Backup Creatoru, abgx360 a několika dalších přidružených nástrojů. Rovněž bylo týmem potvrzeno, že FW mechanik zůstává nedotčen. Veškeré změny jsou momentálně analyzovány a budeme nadále aktualizovat tuto zprávu jakmile budou dalši detaily k dispozici. Zdroj: c4evaspeaks.com We’ve confirmed that the dae.bin has changed in the new Xbox 360 Fall 2011 Preview Dash (2.0.14686.0). c4eva has reported to the team that XGD2 and XGD3 backups are still booting under LT+ v2.0/2.01 (from team channel: [2011-11-10 08:58PM UTC] [c4eva] backups,xgd3 still booting). However, do not take this as a sign that everything is fine. Booting backups with older AP25 replay sectors on 14686 may get you flagged. Don’t say we didn’t warn you! We can confirm though that these changes will indeed necessitate new versions of and/or changes to Xbox Backup Creator, abgx360, and several other associated tools. It has also been confirmed by the team that drive fw’s are not affected. All the changes are currently being analyzed, and we’ll continue to update this post when further details become available. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ten vypadá hodně pěkně! Rozhodně dík za info. Akorát nevím, které hry měli starší replay sectory. Momentálně hraju Skate 3, BF3, Fifu 12 a později MW3, Forzu 4 a MW3. Takže by neměl být problém ne? Nechci flag. Mám LT+2.0. Díky moc. Zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ten vypadá hodně pěkně! Rozhodně dík za info. Akorát nevím, které hry měli starší replay sectory. Momentálně hraju Skate 3, BF3, Fifu 12 a později MW3, Forzu 4 a MW3. Takže by neměl být problém ne? Nechci flag. Mám LT+2.0.Díky moc. Zatím. Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Rychlovka, díky moc! Ještě počkám na ověření a pak hurá na metro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops Důležité dodat, že také veškeré současné XGD3 tituly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Sakra. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 vypadá peckově...hlavně jestli bude i CZ učet takhle nabitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Důležité dodat, že také veškeré současné XGD3 tituly. takze XGD3 funguji, ale muzou flagnout konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 11, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 takze XGD3 funguji, ale muzou flagnout konzoli? Pokud se budeme bavit o zálohách a ne originálech, tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 a kdy vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Dobrý den pokud sem to dobře pochopil, tak mi hry s AP.25 např. Assassin´s Creed Brotherhood, COD MW2 na novém dashboardu zablokujou Xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Dobrý den pokud sem to dobře pochopil, tak mi hry s AP.25 např. Assassin´s Creed Brotherhood, COD MW2 na novém dashboardu zablokujou Xko? Nezablokují - jen flagnou ( označí pro ban při případné banové vlně ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Ještě má mouchy.... Nejde upravit avatar a třeba přehrávání z mediaserveru přes upnp najednou taky nejde..... Ale třeba sem chybu někde udělal já....ale upřímně bez live asi výhody nového prostředí asi jentak nevyužijete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djay512 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 a Když budou hry vypalený přes tu Lite on :) tak by měly šlapat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 hry fungujou, proč by taky ne. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 takže jry XGD 3 po update fungují teda na všech mechanikách?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Tahle BETA by mela bejt pro mechaniku i hrani OK, proti piratum vydal M$ neuspesne XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Ahojky,nevite nahodou na kterych hrach se objevi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Jedu origo, kdyz si to stahnu do flashky, nainstaluju v xku tak tam budu mit ten skyp, youtube atd. ? a to hlavni menu bude takove "cerne" a skarede nez original zeleny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 zdravim, mám DB 13599 s flashem 1.91 chtěl bych na net a stáhnout si nějaké DLC tam se mi asi objeví tabulka na instalaci nového DB ztratí se mi flash když naintaluju ten nový DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 zdravim, mám DB 13599 s flashem 1.91 chtěl bych na net a stáhnout si nějaké DLC tam se mi asi objeví tabulka na instalaci nového DB ztratí se mi flash když naintaluju ten nový DB? Když máš DB 13599 , tak už o flash nepřijdeš . Psalo se zde , že už nový DB ztrátu flashe nezpůsobí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 peknej hnus na tom videu takovy neprehledny strasne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 To mesyas: No já mám taky 1.91 ale myslím že to ti je jedno jestli o něho přijdeš nebo ne, protože XGD3 můžeš hrát jen s 2.0 takže já jsem čekal na nový Dash a nejspíše zase navštívím romikovu prodejnu a fleshnu si ho 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Ahoj,hledal jsem nejaky clanek o novem DB ale nic jsem nenasel.Proto se zeptam tady.Jak je to se skypem? Konkretne me zajima jestli se da skype s kinectem pouzit pro videotelefonovani.Neví někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.