Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Muj upgrade http://www.konzolista.cz/photogalery/kon-books/11740_13.jpg a na ceste Uncharted 3 a The Eye of Judgment + kamera!!! :) = 57 kousků

Twl Závidím ty dva neplatinum uncharted =P Sám budu mít Un 2 ale bohužel platinum.. No co nadělám. Jinak dnes jsem byl v gamescapu na smíchově a dostal jsem krabičku origo na ps3 1 úplně zdarma prý jich mají dost :D

Odesláno
Twl Závidím ty dva neplatinum uncharted =P Sám budu mít Un 2 ale bohužel platinum.. No co nadělám. Jinak dnes jsem byl v gamescapu na smíchově a dostal jsem krabičku origo na ps3 1 úplně zdarma prý jich mají dost :D

A kde to je? Jinak za "uplatek" 50kc ti typek na husitske vymeni ve svem shopu platinum za neplatinum ;) az budu doma, napisu ti adresu

Odesláno

[TABLE=class: uiInfoTable profileInfoTable noBorder, width: 0]

[TR]

[TD=class: data]Seifertova 93, 13000 Praha, Czech Republic[/TD]

[/TR]

[TR]

[TH=class: label]a ty mi prosim napis tu adresu toho shopu na smichove.. dik[/TH]

[TD=class: data]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Je to jako že shop nebo nějákej člověk? Jinak je to tenhle shop http://www.gamescape.cz/prodejny/ a ta první prodejna..

Odesláno
Chápe někdo proč ty platinum edice vůbec dělaj? Kdysi jsem se na to ptal Schovance ale nedokázal mi to vysvětlit, ale v prodejích to prý žádný vliv nemá, platinovky jsou i přes ty neskutečně hnusný obaly žádaný...

platinovky se od ps1 delali pouze na hry s nejvetsi prodejnosti a kdyz byl jejich prodej utlumen udelala se platina za polovicni cenu a hra se prodavala dobre dal. Obcas platiny maji neco navic nez puvodni hry,ale to bylo spise u ps1 a ps2. Tedka uz maji neco navic pouze platiny aka goty

Odesláno

Chápu smysl reedicí ale nechápu smysl platinovek. V americe maj místo platinovek tuším že edice Greatest Hits, ve vkusném poloprůhledném červeném nebo oranžovém obale, obrázek je často jiný než u klasické edice (mnohdy i hezčí - Resistance 2) a nesjou tam nějaký nechutný žlutý pruhy. Vrchol nechutnosti jsou platinovky v platinovce (Uncharted, Ratchet) to už nechápu vůbec.

Myslim že by se měli na platinovky vykašlat úplně (v tý podobě jaký sou) a plně je nahradit GOTY edicema. Nebo přinejmenšim změnit jejich design - u těch novejch už je to lepší ale pořád hnus...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu