hosanek Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Jo to souhlas když čumim v kině dvě hodiny na film v 3D tak nakonci jsou moje uči hrozně unavený až trochu bolí u 3DS ani i když nevim teda nikdy sem na něm nehrál někalou výrazně delší hudbu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Muj upgrade http://www.konzolista.cz/photogalery/kon-books/11740_13.jpg a na ceste Uncharted 3 a The Eye of Judgment + kamera!!! :) = 57 kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 3D je hodne o zvyku a kazdemu nemusi sednout, ja za sebe muzu rici, ze mi vyhovuje pasivni, mene se mi namahaji oci, lepe mi sedi bryle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Muj upgrade http://www.konzolista.cz/photogalery/kon-books/11740_13.jpg a na ceste Uncharted 3 a The Eye of Judgment + kamera!!! :) = 57 kousků Twl Závidím ty dva neplatinum uncharted =P Sám budu mít Un 2 ale bohužel platinum.. No co nadělám. Jinak dnes jsem byl v gamescapu na smíchově a dostal jsem krabičku origo na ps3 1 úplně zdarma prý jich mají dost :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Twl Závidím ty dva neplatinum uncharted =P Sám budu mít Un 2 ale bohužel platinum.. No co nadělám. Jinak dnes jsem byl v gamescapu na smíchově a dostal jsem krabičku origo na ps3 1 úplně zdarma prý jich mají dost :D A kde to je? Jinak za "uplatek" 50kc ti typek na husitske vymeni ve svem shopu platinum za neplatinum ;) az budu doma, napisu ti adresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Fakt? To je docela nice. Za tu adresu díky moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Fakt? To je docela nice. Za tu adresu díky moc.. [TABLE=class: uiInfoTable profileInfoTable noBorder, width: 0] [TR] [TD=class: data]Seifertova 93, 13000 Praha, Czech Republic [/TD] [/TR] [TR] [TH=class: label]a ty mi prosim napis tu adresu toho shopu na smichove.. dik[/TH] [TD=class: data] [/TD] [/TR] [/TABLE] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 [TABLE=class: uiInfoTable profileInfoTable noBorder, width: 0] [TR] [TD=class: data]Seifertova 93, 13000 Praha, Czech Republic[/TD] [/TR] [TR] [TH=class: label]a ty mi prosim napis tu adresu toho shopu na smichove.. dik[/TH] [TD=class: data] [/TD] [/TR] [/TABLE] Je to jako že shop nebo nějákej člověk? Jinak je to tenhle shop http://www.gamescape.cz/prodejny/ a ta první prodejna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Diky.. jinak dnes mi frajerka dorazila a mam to komplet http://www.konzolista.cz/photogalery/kon-books/11740_15.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Ja doufam, ze mi ta frajerka dorazi pod stromecek :-) A bude mit take komplet :-) Btw, jak se bavite o tom dotycnem co meni za 50kc, ma toho hodne? Zjistil hsem, ze mam Ratchet and Clank: Tools of Destruction platinum, tak bud to vymenim nebo to jde z domu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Chápe někdo proč ty platinum edice vůbec dělaj? Kdysi jsem se na to ptal Schovance ale nedokázal mi to vysvětlit, ale v prodejích to prý žádný vliv nemá, platinovky jsou i přes ty neskutečně hnusný obaly žádaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Napada me jen ze to delaj kvuli tomu aby to dokazovalo kvality hry, jinak jde proste jen o klasicke reedice a snahu co nejvic protahnout "zivotnost" hry.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Nechapu, skoro nikdo je nechce. Sberatele uz temer vubec, kdyby radsi dali cenu dolu po nejake dobe a vykaslali se na jiny obal, jeste by treba i usetrili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Chápe někdo proč ty platinum edice vůbec dělaj? Kdysi jsem se na to ptal Schovance ale nedokázal mi to vysvětlit, ale v prodejích to prý žádný vliv nemá, platinovky jsou i přes ty neskutečně hnusný obaly žádaný... platinovky se od ps1 delali pouze na hry s nejvetsi prodejnosti a kdyz byl jejich prodej utlumen udelala se platina za polovicni cenu a hra se prodavala dobre dal. Obcas platiny maji neco navic nez puvodni hry,ale to bylo spise u ps1 a ps2. Tedka uz maji neco navic pouze platiny aka goty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Tak nejspíš díky své "barevnosti" upoutají v regálu s ostatními hrami pozornost a tedy si je koupí víc lidí. To by i vysvětlovalo proč je dělaj do žluta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 No právě že platinovky neupoutaj moc pozornost, protože ta krabička je hrozně hnusná, a taky ted nápis platinum atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Jak rikam, spis je to jakasi zaraku kvality, lidem, ktery se v tom moc nevyznaj to rika, ze ta hra je kvalitni, jine vysvetleni me nenpada, protoze pak by mohli za zlevnenou cnu prodavat v normalnich obalech a nikoho by tim nenasirali :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 mate to jako za cd co dostavaji umelci,zlatou a platinovou desku, tak proste u playstation je to platina, nic jineho v tom neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Jo, ale kdyz umelci ziskaji zlatou nebo platinovou desku, tak taky nemusi a nedelaji reedici alba s hnusnym obalem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 headhot: Co jsi to pane bože vyplodil za kravinu ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Chápu smysl reedicí ale nechápu smysl platinovek. V americe maj místo platinovek tuším že edice Greatest Hits, ve vkusném poloprůhledném červeném nebo oranžovém obale, obrázek je často jiný než u klasické edice (mnohdy i hezčí - Resistance 2) a nesjou tam nějaký nechutný žlutý pruhy. Vrchol nechutnosti jsou platinovky v platinovce (Uncharted, Ratchet) to už nechápu vůbec. Myslim že by se měli na platinovky vykašlat úplně (v tý podobě jaký sou) a plně je nahradit GOTY edicema. Nebo přinejmenšim změnit jejich design - u těch novejch už je to lepší ale pořád hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 drive platinovky meli smysl, v dobach ps1 a ps2, to byla jedina moznost jak nakoupit vyborne hry za 599,- v dnesni dobe ebay,aukra a ruznych for uz opravdu nemaji smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 drive platinovky meli smysl, v dobach ps1 a ps2, to byla jedina moznost jak nakoupit vyborne hry za 599,- v dnesni dobe ebay,aukra a ruznych for uz opravdu nemaji smysl Ale z toho nemaj vydavatelé ani korunu takže proč by tu platinovku nevydali ^^ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Jo nedávno sem četl nějaký oficiální vyjádření že prej je dělaj aby si i noví hráči mohl pořídit starší prodávané klasiky za dobré ceny.. A to u nás cena není téměř vůbec poznat.. Ne-li je tam cena větší než u normálních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Predpokladam ze mu slo spis o to, ze uz to nema dnes cenu jako driv, protoze si snad sezenes hru za levno jinou cestu, po platinovka uz teda asi tak nebude tak velka poptavka...... Ale prijde mi, ze se ted vic najizdi na tnhle GOTY system, treba to jednou platinovky uplne vyhladi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts