headhot Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 (upraveno) Taky jsem ji chtel ale bohuzel ta spatna dostupnost me odradila. Je to skvela edice ta figurka je hezci a ta vlajka :3 zadna spatna dostupnost neexistuje,bud na ni mas prachy nebo ne. Zrovna black chest patri mezi korunove polozky, bohuzel sberatelstvi je narocny konicek. Par jedincu,co jsem chodi,tak mesicne obetuji 10-20 tis mesicne za ty sberatelky. Neni to pro kazdeho,ale neni nad to najit nejaky pekny kousek najit za babku:D Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem headhot
Rowan Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 3, 2014 Tak dnes jsem smontoval druhou vitrinu a nacpal do nich par věci :) no zjistil jsem ze potrebuju ještě tak dvě :)
gorerated Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 Kolik taková vitrína stojí? Popřípadě kde se dá koupit?
Rowan Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 Vše se pohybuje od 5000,- nahoru toto je ovšem nejlepší a berou to všichni sběratele co znám... Ikea detolf 1500,- :)
gorerated Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 Díky za tip, asi také pořídím, jinak dnes odeslán Wolf :-)
Moderators drak3go Odesláno Červen 4, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Tak dnes jsem smontoval druhou vitrinu a nacpal do nich par věci :) no zjistil jsem ze potrebuju ještě tak dvě :) Ještě tomu dát nějaké pěkné LED podsvícení aby to dostalo šmrnc a je to skoro dokonalé. Mít jich tak ale aspoň 100 a mít je kam štosovat :cheesygrin: Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem drak3go
Moderators drak3go Odesláno Červen 4, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 Tak se pak pochlub jak to bude vypadat. Co za světla a odkud jsi bral?
headhot Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 tak dneska Mandaz doslo z Ciny k jeho obrovskemu stesti bez celni kontroly to Mandaz: na postu se dnes nedostanu,ale zitra ti to poslu
Mandaz Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 headhot, díky moc, budu se těšit jako fakan na ježucha ;) A já mám štestí vždycky, dneska jsem udělal trošku rekord, z brna do otrokovic za necelých 40 minut a žádný semir gerkhan mne neviděl :D
headhot Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 stejne to nechapu,ze to proslo. Ja jsem platil vzdycky, play-asia tam pise cenu,ale asi na balicek narazili okolo obeda a poslali dal.
djtoko Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 tak dneska Mandaz doslo z Ciny [ATTACH=CONFIG]25030[/ATTACH] k jeho obrovskemu stesti bez celni kontrolyto Mandaz: na postu se dnes nedostanu,ale zitra ti to poslu To gratuluju! .) To modrý je nálepka nebo papír?
Mandaz Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 Nálepku odstraním odstraňovačem na samolepky, je to takový sajrajt, se kterým jde v pohodě oddělat i tu bílou sony austria nálepku ;)
headhot Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 nalepka je na folii,zadni jsem dal pryc a predni jsem ti nechal na pamatku:) Hru jsem nerozbaloval,takze zadny odstranovac nemusis pouzivat.
Panther Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 Ještě tomu dát nějaké pěkné LED podsvícení aby to dostalo šmrnc a je to skoro dokonalé. Mít jich tak ale aspoň 100 a mít je kam štosovat :cheesygrin: [ATTACH=CONFIG]25023[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25024[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25025[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25027[/ATTACH] Marvel je na tebe pysny! :D
Mandaz Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Dneska mi přišla zásilka od StefiCZ, collectorka Resistance 2 a má první (a asi i jediná) hra na ps2, limitka Shadow of the Collosus, která má sice trošku poškozený obal (přesně jak StefiCZ uvedl), ale bral jsem ji hlavně kvůli úchvatným pohledům - litografiím. Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem Mandaz
StefiCZ Odesláno Červen 4, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 4, 2014 sakra, teď když na ty litografie zase hledím, tak mám chuť si hru znova projet.. :D
gorerated Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 Včera mi dorazil steelbook na Castlevanii ze Zavvi, proto se mi uvolnil obal s hrou od této edice: http://img.game.co.uk/images/content/SpecialEditions/CastlevaniaCEPS3.jpg Prodám to ale bez soundtracku kdyby měl někdo zájem.
headhot Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 steelbook je peknej,skoda,ze jsem ho kupoval za 21 liber,kdyz cca 14 dni zpatky byl v hodinove akci za 9,99
gorerated Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 Jo steel se povedl, bral jsem to i se steelem ke dvojce, ale ten ještě nepřišel, nechápu jak to dělají :D poštovné zdarma a věc co ti jinej nacpe do jednoho balíku pošlou ve dvou.
headhot Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 vsechno posilaji zvlast. Kdyz si objednas BD v akci 2 za 12 liber doruceni je ruzne. C2 steel mne prisel z Belgie
Rowan Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 Pánové mám 2x barman origins collectors orig nerozbalene, soška barmana držící jokera na ps3 byl by zájem??
headhot Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 Pánové mám 2x barman origins collectors orig nerozbalene, soška barmana držící jokera na ps3 byl by zájem?? evidetne Barman:) pekny preklep. JInak vetsina si to koupila,co sem chodi na game.co.uk,jak jsem postoval prispevek. Vidim to na aukro,tam se batmani nadsenci najdou
Rowan Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 (upraveno) http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=zaklinac-3-divoky-hon-ma-datum-vydani-odhalena-sberatelska-edice-180072 Co vy na to? Pc verze o 600,- levněji? Proč? A proč taková cena proboha,? Limitované predobednavkama? Hmm no bude, bude ale moc se me to nelíbí :( Upraveno Červen 5, 2014 uživatelem Rowan
Mandaz Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 5, 2014 Tak zrovna podle ceny z xzone (myslíš těch 4299,-?) bych se moc neorientoval, někde to snad budou mít levněji. Každopádně čtyři litry je už na hraně nebo jemně za ní. Btw ta predikce je sviňa, co? Barman a raková cena, co se ještě nedovíme ;)
Recommended Posts