Rowan Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Toho blondateho buzika u me neuvidite ani nahodou panove ;)
Moderators drak3go Odesláno Červenec 22, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Tak mám úplně stejnou zkušenost jak ty. Objednáno hned, jak se se akce objevila. 3 Dny na to stejná zpráva (PS4 rozebrané, ale nachystáme vám speciální verzi se season passem). Odepisuji, že sbírám sealed verze, když v tom volají z recepce, že mně převzali balík. Bohužel ho i recepční zaplatila a cena? 2 900 CZK. Dnes jsem komunikoval se shopem a bylo mi sděleno, že se stala chyba a edici mně napočítali bez 55% slevy. Peníze pošlou zpět, takže s menším popotahováním jsem na tom jako ty.Jinak krabice s věcma (figurka, plakát, hra, ....) je pro všechny platformy stejná a není nijak zabalená ve fólii (není níkde ani info zda se jedná o verzi PS3-PS4). Na této krabici je jen přilepen samolepkama kartonový přebal s informací o verzi (PS3). Obchod jen opatrně samolepku oddělal, z krabice vytáhl PS3 disk a přibalil PS4 disk (Complete Edition se season passem). Určitě souhlasím, že je to divná praxe, ale za tu cenu si myslím, že rozumný kup... :roll: Tak to je snad ještě horší, než jsem si myslel. Já měl za to, že příjde nová zabalená verze pro PS3 (pochopitelně i s hrou) a NAVÍC tam bude PS4 placka s hrou a Seasson Pass. No to jsi mi neměl ani říkat :D :D
djtoko Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Tak to je snad ještě horší, než jsem si myslel. Já měl za to, že příjde nová zabalená verze pro PS3 (pochopitelně i s hrou) a NAVÍC tam bude PS4 placka s hrou a Seasson Pass. No to jsi mi neměl ani říkat :D :D Nene to by na tom prodělali gatě poslat nám dvě hry :) ale máš zase Complete Edition, kde jsou všechna DLC, neber to :)
StefiCZ Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 drag3go: No já koupil Kyratku na aukru v kompletní PS4 verzi a seasson pass tam teda byl taky.. takže nevím no.
djtoko Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 drag3go: No já koupil Kyratku na aukru v kompletní PS4 verzi a seasson pass tam teda byl taky.. takže nevím no. Season pass byl pouze u Ultimate Kyrat Edice a ta se dala koupit jen přes uplay shop, v klasické Kyrat edici season pass nebyl. V tomhle případě ale obchod přidal úplně jinou diskovou verzi Far Cry 4 Complete Edition, která obsahuje všechna DLC.
kruta Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Prihodili Vám tam Far Cry 4 Complete edici, která je v prodeji od 18.6.2015 ..
gorerated Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Tu Kyrat edici taky nemám, když vypustili ty fotky Pagana, myslel jsem si, že ho v Sapě montovali dětský otroci. Vážně běs a hrůza. Pak jsem ho viděl naživo a děkoval jsem bohu že jsem dokázal odolat. Far cry by si už konečně zasloužila parádní limitku. Insane edice byla strašná a ke dvojce s tou rádoby dřevěno-kartonovou krabičkou se nebudu ani vyjadřovat :D
headhot Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 drag3go: No já koupil Kyratku na aukru v kompletní PS4 verzi a seasson pass tam teda byl taky.. takže nevím no. jsi kupoval od playmana co je na aukru,ten samy shop
Mandaz Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 Kdo má v plánu brát, přiznejte se :D http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/7/7/0/0/1/2/falloutpecka.jpg.jpg
Mandaz Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 naprosto nečekaně a neočekávaně :D Já mám hlavně zálusk na tu miniledničku z BO3, jen čekám až mi přijdou love a hned ju u jrcčka beru :D
Rowan Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 Na tu seru....ale prekvapujes me. Nejsi novacek a toto :/ tssa.... Pockam az to bude stat pulku a pak asi... Toto ale hned
Mandaz Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 nerad bych pak dopadl jak se zaklínačem :D Také jsem ho skoro pročekal :D
headhot Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 si to koupim kvuli te bombe, hry vyhodim nejsou potreba. jen premyslim,jestli objednat v cizine nebo tady. Tady urcite bude dollar za 30 kc u zaklinace nesmysl Mandaz na nakup jsi mel cca asi hodinu
Rowan Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 P to buch se nebal bude toho jako sracek....
Mandaz Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 headhot, a proto jsem bral nakonec u Rowana :D
headhot Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 tak ja jich bral po vydani jeste nekolik a pak byla dokonce i 3 tydny pote znova v jrc. Ale to uz nemelo smysl brat
Rowan Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 A rowan z toho mel radost :D kozdopadne by se jeste 2 kousky nerozbalene a jeden rozbaleny nasli :)
Mandaz Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 stejně tak i mandaz měl radost :D
headhot Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 stejne me z toho witcher nejvic nadchla ta kniha za preorder, v ni mam schovane dve placatky:D
Hráč123 Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 PC nepodporuju :) Taky raději kupuju lednici...a pak budu slastně sledovat jak už nejsou a vy je nemáte :)
headhot Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 tak uz byly drazsi edice s vrtulnikem nebo hd kamerou a stejne jich bylo hodne. Zatim jsem si nevsiml nikde,ze by bylo vyprodano. Je to COD vydava se hodne tisic edici. jen aby ta lednice nebyla z krabice
Mandaz Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 něco jako ve sběratelce Borderlands2, prý automat na granáty a nakonec se z toho vyklubala kartonová krabička na sošku markuse s kývací paliců :D
Hráč123 Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 Chlapi, nemáte někdo náhodou vrchní víko nepoškozené od ghost edice? jednu tu mám a než jí vrátim tak bych jí zkusil "zachránit" výměnou víka..
Recommended Posts