Rowan Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2016 http://m.ebay.com/itm/Very-Rare-Autographed-Uncharted-1-2-3-fortune-hunter-edition-press-kit-Items-/252234564629?nav=SEARCH No doprdele prave.....wow
headhot Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2016 hm pekny,ale me dostalo toto,nevedel jsem,ze neco takoveho vubec existuje. Svet press kitu je zajimavy http://www.ebay.com/itm/BioShock-Official-Press-Kit-ULTRA-RARE/111709390242?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Dd5adc345473b41fda68f5251e2c00139%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D3%26sd%3D252234564629
Moderators drak3go Odesláno Leden 7, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 7, 2016 uz je v planu pokoj zaplnit a vybavit,takze krabice musi pryc. S tchanem domlouvam pudu,ktera je nevyuzita,kdyby doslo k nejhorsimu. Tak už na tom ležíš? :cheesygrin:
AssassinDejv Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2016 Ahoj, má někdo na prodej Nathan Drake prsten ze sběratelky ps3 ?
Mandaz Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 :lol: újezd u valašských klobůk, mám to k tobě cca 5km a před xy lety jsem tam chodil na základku :lol: Jinak prsteny jsem měl dva, ale jeden jsem prodal. Zkus se mrknout na aukro, občas sa tam podobné věci objeví, popřípadě ebay.
headhot Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Tak už na tom ležíš? :cheesygrin: zatim je to dost poskladano na sobe,takze v tom je gulas a hodne veci uz mam v prepravnich krabicich,ani jsem to nevytahoval. Proste se v herne nepujde moc hybat no, max sednou k pc. To nejak zvladnu, mozna
Moderators drak3go Odesláno Leden 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Asi jsem tě špatně pochopil - já reagoval na to jak jsi psal, že "dětský pokoj se už musí zaplnit a vybavit", tak jsem to pochopil tak, že tvoje mladá už má choutky a chce pro sebe taky nějakou tu "hračku" :D
headhot Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 no ja si nebyl jisty jestli myslis toto nebo ty krabice:) Zatim chce mit kompletni vnitrek,aby uz to mela z krku a mohla se venovat venkovnim upravam. Decko je v planu jen to neni tedka priorita,ale kdyby se tomu tak stalo,at je to ready bez stresu.
djtoko Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 (upraveno) Ahoj všem... koukám jak se to tady už hned na začátku roku rozjelo :) drak3go jako vždy nezklamal. Parádní update. Ten invite kit Uncharted je boží a moc jich po světě není. Star Wars SB kolekci musím pořídit taky :) a závidím podepsané edice. Mně chybí stále podepsaná Ellie edice a určitě vím od koho jsi je sehnal... :) Jinak pěknej "sběratelskej" pokojík. Já bohužel musím mít všechno naskládáno ve skříních a už není místo. Navíc se Draku tvoje příspěvky tak hezky čtou. Úplně z nich sálá vášeň a zapálení do sběratelství :) Rowanův herní "pokojík" jsem z fotky poznal hned :) Tolik věcí ze Souls světa má jen jeden člověk u nás. Cihličky Happy/Sad Brock samozřejmě mám. Ty nesmí chybět u žádného TLOU sběratele... :) Jinak já jsem svoji Post-Pandemic edici sehnal úplně náhodou přes inzerát na collectorsforum, kde jeden fanoušek z US rozprodával svoji TLOU sbírku za rozumné ceny. Se vším všudy mně to vyšlo na cca 10 000 a ani za dvojnásobek bych se jí nezbavil :) Později sem nahodím také pár fotek, co mně přibylo do sbírky, ale na posty drak3go prostě nemám :) Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem djtoko
AssassinDejv Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Tak to jo no na ebay jsem nekupoval no ještě uvidím jestli se někdo nenajde :)
headhot Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 (upraveno) tak Rise of Tomb Raider CE na xzone a jrc. Ja tedy volim xzone uz jen kvuli tomu,ze po tomto nakupu budu mit DS3 CE zdarma Upraveno Leden 8, 2016 uživatelem headhot
gorerated Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Jelikož jsem zde byl kulantně upozorněn že bych měl ukázat svoji sbírku. Takže nějaká část z ní je zde :D Musím ještě pořídit nějaké vitríny. Neni to nic extra, většinu věcí určitě mají zdejší perverzáci taky :D
Rowan Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Seres me tam s tim lobem :D na prodej? :D
Tomas007 Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Mám dotaz. Neměl by jste někdo na prodej Batman Arkham Origins Collector's Edition ta co se před 2 roky prodávala v ČR ?? Může být i rozbalená. Díky
Mandaz Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 pokud se chceš plácnout přes kapsu... http://hry.kuma.cz/batman-arkham-origins-collectors-edition-xbox-360
hubis78 Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Muzete mi prosim poradit, kde nejlepe kupovat steelbooky ps3/4 her? Dekuji
Tomas007 Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 pokud se chceš plácnout přes kapsu... http://hry.kuma.cz/batman-arkham-origins-collectors-edition-xbox-360 Vím o ní. Ptám se zda by nebyla výhodněji od někoho z vás. Drak možná má.
Mandaz Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Muzete mi prosim poradit, kde nejlepe kupovat steelbooky ps3/4 her? Dekuji Osobně beru z aukra, tady z fora od přátel, občas gamebazar. Potom se dají občas sehnat zajímavé v zahraničí - game, ebay, zavii Vím o ní. Ptám se zda by nebyla výhodněji od někoho z vás. Drak možná má. drak a headhot mají určitě, ale ti neprodají. Možná hráč123 nebo rowan, ti občas něco prodají ;)
Rowan Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 Ja prodal nedavno ale mam jeste jednu :D
Moderators drak3go Odesláno Leden 8, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 tak Rise of Tomb Raider CE na xzone a jrc. Ja tedy volim xzone uz jen kvuli tomu,ze po tomto nakupu budu mit DS3 CE zdarma O pár stránek nazad bych našel tvůj příspěvek, kde jsi na Xzone hořekoval a slovama jsi nešetřil a zároveň jsi se zařekl, že už tam nikdy neutratíš ani pěťák ;) Jelikož jsem zde byl kulantně upozorněn že bych měl ukázat svoji sbírku. Takže nějaká část z ní je zdeMusím ještě pořídit nějaké vitríny. Neni to nic extra, většinu věcí určitě mají zdejší perverzáci taky No vidíš, ani to nebolelo :) Super! Jen co to mé oči vidí? Ty jsi snad rozbalil PPE edici? :wohow: Vím o ní. Ptám se zda by nebyla výhodněji od někoho z vás. Drak možná má. Ty sis u draka všiml, že má v polici dvě, viď? :D Tak napiš kolik na ni máš v prasátku a já ti jednu pustím. Je to teda PS3 edice a je, kupodivu, úplně nová :)
headhot Odesláno Leden 8, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2016 ano to je pravda,ale pres zname jsem diky par akcim nasel spolecnou rec,dostal za KH2.5R CE kredit v plne vysi a omluvu. To ze mezi vzacnejsimi edicema existuje "prednostnipravo" vime uz davno,jen jsem netusil,ze je to tady tak spatne. A diky kamosum z USA je stejne nemuzu zavrhnout v ramci spoluprace.
gorerated Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 drak3go : Jo jo, rozbalil :D nejsem takoví sebemrskač abych to vydržel mít zabalené :D já si s tím prostě občas potřebuju hrát. Rowan : Lobo byl můj "must have", toho se nevzdám ani kdyby na chleba nebylo :D nicméně jak se tu řešili problémy s velikostmi některých sběratelek. Myslím že zrovna Lobo je taková menší krabice od lednice :D
Rowan Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2016 (upraveno) Jj mam ho i s daughem :D ale kazdopadne treba od hulka kinga je krabice jeste vetsi :D Edit. Stoji na skirymu CE, coz byla opravdu nejvetsi krabice ve sve dobe :D Upraveno Leden 9, 2016 uživatelem Rowan
Recommended Posts