Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem... koukám jak se to tady už hned na začátku roku rozjelo :)

drak3go jako vždy nezklamal. Parádní update. Ten invite kit Uncharted je boží a moc jich po světě není. Star Wars SB kolekci musím pořídit taky :) a závidím podepsané edice. Mně chybí stále podepsaná Ellie edice a určitě vím od koho jsi je sehnal... :) Jinak pěknej "sběratelskej" pokojík. Já bohužel musím mít všechno naskládáno ve skříních a už není místo.

Navíc se Draku tvoje příspěvky tak hezky čtou. Úplně z nich sálá vášeň a zapálení do sběratelství :)

Rowanův herní "pokojík" jsem z fotky poznal hned :) Tolik věcí ze Souls světa má jen jeden člověk u nás.

Cihličky Happy/Sad Brock samozřejmě mám. Ty nesmí chybět u žádného TLOU sběratele... :)

Jinak já jsem svoji Post-Pandemic edici sehnal úplně náhodou přes inzerát na collectorsforum, kde jeden fanoušek z US rozprodával svoji TLOU sbírku za rozumné ceny. Se vším všudy mně to vyšlo na cca 10 000 a ani za dvojnásobek bych se jí nezbavil :)

Později sem nahodím také pár fotek, co mně přibylo do sbírky, ale na posty drak3go prostě nemám :)

Upraveno uživatelem djtoko
Odesláno
Muzete mi prosim poradit, kde nejlepe kupovat steelbooky ps3/4 her? Dekuji

Osobně beru z aukra, tady z fora od přátel, občas gamebazar. Potom se dají občas sehnat zajímavé v zahraničí - game, ebay, zavii

Vím o ní. Ptám se zda by nebyla výhodněji od někoho z vás. Drak možná má.

drak a headhot mají určitě, ale ti neprodají. Možná hráč123 nebo rowan, ti občas něco prodají ;)

• Moderators
Odesláno
tak Rise of Tomb Raider CE na xzone a jrc. Ja tedy volim xzone uz jen kvuli tomu,ze po tomto nakupu budu mit DS3 CE zdarma

O pár stránek nazad bych našel tvůj příspěvek, kde jsi na Xzone hořekoval a slovama jsi nešetřil a zároveň jsi se zařekl, že už tam nikdy neutratíš ani pěťák ;)

Jelikož jsem zde byl kulantně upozorněn že bych měl ukázat svoji sbírku. Takže nějaká část z ní je zde

Musím ještě pořídit nějaké vitríny.

Neni to nic extra, většinu věcí určitě mají zdejší perverzáci taky

No vidíš, ani to nebolelo :) Super! Jen co to mé oči vidí? Ty jsi snad rozbalil PPE edici? :wohow:

Vím o ní. Ptám se zda by nebyla výhodněji od někoho z vás. Drak možná má.

Ty sis u draka všiml, že má v polici dvě, viď? :D Tak napiš kolik na ni máš v prasátku a já ti jednu pustím. Je to teda PS3 edice a je, kupodivu, úplně nová :)

Odesláno

drak3go : Jo jo, rozbalil :D nejsem takoví sebemrskač abych to vydržel mít zabalené :D já si s tím prostě občas potřebuju hrát.

Rowan : Lobo byl můj "must have", toho se nevzdám ani kdyby na chleba nebylo :D nicméně jak se tu řešili problémy s velikostmi některých sběratelek. Myslím že zrovna Lobo je taková menší krabice od lednice :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu