Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno
prisla mi zasilka ze singapuru a celni urad si uz uctuje 192,- za prostredkovani. Kua asi mi neco uniklo, je pravda,ze dva roky jsem neplatil zadne dph atd.

Můžeš být trochu konkrétnější? Za co přesně 192 Kč?

Tak kdo půjde do sběratelky Dooma? Pokud to nebude zase dojení peněz za nic, tak já určitě.

Já, ale koupím si ji přímo na Bethesdě, u nás vychytralí obchodníci používají nějaký zvláštní kurz měn :cheesygrin:

Odesláno (upraveno)
Můžeš být trochu konkrétnější? Za co přesně 192 Kč?

Služby celní deklarace - odbaveni JSD zaklad 192 sazba DPH 0,00% DPH 0,00 částka 192,-

uz jsem si nasel nove podminky Ceske posty a tady je to uvedeno

Celní odbavení poštovních zásilek pro režim volného oběhu

Předložení jedné zásilky celnímu úřadu, vyhotovení jednotného

správního dokladu (

JSD)

na základě udělení Plné moci.

1

92

,

00 Kč

Upraveno uživatelem headhot
  • Moderators
Odesláno
Jinak zajímavá věc okolo sběratelky Dark Souls 3. Po včerejším traileru některé obchody změnily fotky s obsahem. Dokonce je i jiný steelbook (metal case). Nevím jestli je to jen pro US nebo změna bude i u nás v Evropě.....

[ATTACH=CONFIG]31457[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]31458[/ATTACH]

edit: aby se to ještě víc zamotalo, našel jsem ještě třetí nabídku z US...

[ATTACH=CONFIG]31459[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]31460[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]31461[/ATTACH]

Koukal jsem na obrázky z dřívějška a CE edice pro US a EU byla již avízovaná obsahem jiná (LINK) Nebo je tam teď ještě další rozdíl, který nevidím?

Řekl bych, že obsah edice budou prodejcí přebírat z ofic. stránek - viz. ODKAZ

No jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze a kolik těch edic mi klapne.

Odesláno (upraveno)

tak v preorder ji mam taky,ale amazon mi ji oficialne emailem zrusil,akorat jsem si tu msg musel najit ve spamu.

Nevim jak to u nich funguje zruseni atd, treba si nas tam nechavaji v poradi,co ja vim.

amazon updatoval DS3 guide hardbook http://www.amazon.co.uk/gp/product/0744017041?redirect=true&ref_=s9_cartx_gw_d29_g14_i1

Upraveno uživatelem headhot
  • Moderators
Odesláno

Tohle sice nejsou mé nové přírůstky, ale dávám to sem k dobru s poselstvím "Šiřte to všem známým i neznámých e-shopům, ze kterých běžně nakupujete" :) Nějak takhle to vypadá, když vypravuji zásilku na cestu a jsem si moc dobře vědom obsahu a není mi přitom jedno, v jakém stavu dostane zásilku příjemce. Stručně - externí přepravní kartonová krabice, na dně vrsta vzduchových polštářů, samotný obsah v bublinkové fólii, kolem dokola a pod uzávěrem kartonové krabice sekaný polystyren.

Přál bych si někdy z některého e-shopu dostat takhle zabalenou edici, do které jsem vložil nemalý peníz :(

"This IS NOT for the Players, this is for the COLLECTORS!"

post-28363-14687191741737_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu