Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno
  headhot napsal:
prisla mi zasilka ze singapuru a celni urad si uz uctuje 192,- za prostredkovani. Kua asi mi neco uniklo, je pravda,ze dva roky jsem neplatil zadne dph atd.

Můžeš být trochu konkrétnější? Za co přesně 192 Kč?

gorerated napsal:
Tak kdo půjde do sběratelky Dooma? Pokud to nebude zase dojení peněz za nic, tak já určitě.

Já, ale koupím si ji přímo na Bethesdě, u nás vychytralí obchodníci používají nějaký zvláštní kurz měn :cheesygrin:

Odesláno (upraveno)
  drak3go napsal:
Můžeš být trochu konkrétnější? Za co přesně 192 Kč?

Služby celní deklarace - odbaveni JSD zaklad 192 sazba DPH 0,00% DPH 0,00 částka 192,-

uz jsem si nasel nove podminky Ceske posty a tady je to uvedeno

Celní odbavení poštovních zásilek pro režim volného oběhu

Předložení jedné zásilky celnímu úřadu, vyhotovení jednotného

správního dokladu (

JSD)

na základě udělení Plné moci.

1

92

,

00 Kč

Upraveno uživatelem headhot
  • Moderators
Odesláno
  djtoko napsal:
Jinak zajímavá věc okolo sběratelky Dark Souls 3. Po včerejším traileru některé obchody změnily fotky s obsahem. Dokonce je i jiný steelbook (metal case). Nevím jestli je to jen pro US nebo změna bude i u nás v Evropě.....

[ATTACH=CONFIG]31457[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]31458[/ATTACH]

edit: aby se to ještě víc zamotalo, našel jsem ještě třetí nabídku z US...

[ATTACH=CONFIG]31459[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]31460[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]31461[/ATTACH]

Koukal jsem na obrázky z dřívějška a CE edice pro US a EU byla již avízovaná obsahem jiná (LINK) Nebo je tam teď ještě další rozdíl, který nevidím?

Řekl bych, že obsah edice budou prodejcí přebírat z ofic. stránek - viz. ODKAZ

No jsem zvědav, co z toho nakonec vyleze a kolik těch edic mi klapne.

Odesláno (upraveno)

tak v preorder ji mam taky,ale amazon mi ji oficialne emailem zrusil,akorat jsem si tu msg musel najit ve spamu.

Nevim jak to u nich funguje zruseni atd, treba si nas tam nechavaji v poradi,co ja vim.

amazon updatoval DS3 guide hardbook http://www.amazon.co.uk/gp/product/0744017041?redirect=true&ref_=s9_cartx_gw_d29_g14_i1

Upraveno uživatelem headhot
  • Moderators
Odesláno

Tohle sice nejsou mé nové přírůstky, ale dávám to sem k dobru s poselstvím "Šiřte to všem známým i neznámých e-shopům, ze kterých běžně nakupujete" :) Nějak takhle to vypadá, když vypravuji zásilku na cestu a jsem si moc dobře vědom obsahu a není mi přitom jedno, v jakém stavu dostane zásilku příjemce. Stručně - externí přepravní kartonová krabice, na dně vrsta vzduchových polštářů, samotný obsah v bublinkové fólii, kolem dokola a pod uzávěrem kartonové krabice sekaný polystyren.

Přál bych si někdy z některého e-shopu dostat takhle zabalenou edici, do které jsem vložil nemalý peníz :(

"This IS NOT for the Players, this is for the COLLECTORS!"

post-28363-14687191741737_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu