Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

pleteš sa, tentokrát jsem to nebral, už jsem tu několikrát psal že mne figurky a sošky neberou. Zvlášť ne ty z filmů- Doma mám jen tři, a to se sběratelek Zaklínača3, Skyrimu a Bioshocku Infinite. Dokonce i sošku arna, co jsem měl zaházanů na půdě, jsem radší zadarmiko poslal krutislavovi IV. ;)

To já radši steelbooky, a proto jsem si dneska objednal BO3 hardened edici. A než začnete zase pýčovat, potřeboval jsem to na doplnění svých CoDích steelbooků - už budu mít všechny od ps3 dílů :D

• Moderators
Odesláno

Má to, stejně jako většina věcí na Amazonu, "Pre-Order Price Guarantee", tzn. pokud objednáte teď a Amazon to kdykoliv před vydáním zlevní, tak to dostanete za tu nižší cenu. Pokud nezlevní, stejně to za tu cenu vezmete, takže není důvod s objednáním na něco čekat a riskovat tak, že by třeba vyprodali (což se pravděpodobně nestane). Stejně tak nebylo nutné přeobjednávat DS3 Guide kdo už měl objednáno. Dostal by to automaticky za tu nižší cenu.

• Moderators
Odesláno (upraveno)

Dokonce to mají tak sofistikované, že pokud je na dané zboží Pre-Order Price Guarantee a je u něj už i zveřejněno datum vydání (Release date), tak pokud se pak stane (a ono se stává), že vám zboží pošlou ještě před tímto datem a následně pak zboží ještě v termínu od tohoto data až po datum vydání zlevní, tak vám také vrátí rozdíl v ceně. Naopak, při zdražení už vám na pre-order cenu nesáhnou.

Nakonec kompletní podmínky Pre-Order Guarantee naleznete ZDE

Upraveno uživatelem drak3go
  • Moderators
Odesláno

Já mám teda s Amazonem zatím jen dobré zkušenosti. Nejenže mi už mockrát vrátili rozdíl v ceně, nejenže mi bez řečí refundovali peníze v plné výši když jsem vracel zboží (stalo se zatím jen 1x kdy jsem musel), ale dokonce když jsem jim po zakoupení CE edice napsal, že ta edice se začala prodávat i v CZ (ačkoliv neměla) a vyšla by mě o XX levněji, tak jestli bych ji nemohl vrátit, tak mi napsali "Tak víte co? Co kdybychom vám tu cenu dorovnali a vrátili ten rozdíl a navrch ještě refundovali plnou výši dopravy? Nechal byste si pak tu edici?"

Přesně jak říkáš, zde by se mohli obchodníci v Česku co učit.

• Moderators
Odesláno (upraveno)

headhot se tu už na to ptal, ale nenašel jsem od nikoho reakci, tak se zeptám znovu - už někomu přišly z Číny ty F4 Pocket Watch?

Mně odesláno 15.1., předpoklad doručení do 17.2., dnes je 22.2. a balíček nikde. Už abych si začal hlídat konec 45 denní lhůty a otevřel na PayPalu spor ;)

///EDIT: Beru zpět, nějakým zázrakem se mi podařilo zásilku dosledovat (neuvěřitelné, 1.99 GBP i s poštovným a ještě to má online tracking, to budou jistě kvalitní hodinky) :cheesygrin: a podle všeho zásilka byla během 5 dnů doručena z Číny do ČR a od té doby leží někde bez povšimnutí na celním úřadě a to jen proto, aby až ji najdou ji propustili do volného oběhu a doručili. Ach jo ...

Upraveno uživatelem drak3go
Nové informace.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu