esmo Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) asi to taky tak budu muset udělat...netváři se ze by se ta adresa chtela menit... EDIT: vytvořen nový účet -> objednáno do ČR -> spokojenost! Upraveno Únor 18, 2016 uživatelem esmo
Mandaz Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 Amazing Spídermaň bluray + 3dbluray + sběratelská figurka za 399czk http://www.film-game.cz/amazing-spider-man-sberatelska-figurka-blu-ray-3d-2d,0931335.html
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 na arara to bylo i s postou za 249,- Kdybych v te dobe mel whatsapp jako na rowan uz by jsi to mel davno doma. CCa dva roky to pouzivam jako podklad na antenu. Ani nevim jake je to uvnitr a ty to urcite rozbalis a vyfotis
Mandaz Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 pleteš sa, tentokrát jsem to nebral, už jsem tu několikrát psal že mne figurky a sošky neberou. Zvlášť ne ty z filmů- Doma mám jen tři, a to se sběratelek Zaklínača3, Skyrimu a Bioshocku Infinite. Dokonce i sošku arna, co jsem měl zaházanů na půdě, jsem radší zadarmiko poslal krutislavovi IV. ;) To já radši steelbooky, a proto jsem si dneska objednal BO3 hardened edici. A než začnete zase pýčovat, potřeboval jsem to na doplnění svých CoDích steelbooků - už budu mít všechny od ps3 dílů :D
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 sry mandaz, ja jsem necetl,co jsi psal jako druhy prispevek,tim to se omlouvam. ten mobil mi ukazuje co chci videt:D
headhot Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2016 zitra mam narozky,tak uz trenuju na zitra,tak se nediv, to neni mobilem,ale ocima:D
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 http://www.amazon.co.uk/Uncharted-Thiefs-Collectors-Strategy-Guide/dp/0744016622/ref=tmm_hrd_swatch_0?_encoding=UTF8&qid=&sr= Bere někdo? Máte zkušenost s Guidama k Uncharted? Jestli to stojí za koupi :)
headhot Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 PRIMA GAMES maji vzdy super navody,vetsinou tam jsou i dlc kody a pripadne nejake. Ja pockam,jestli nahodou nebude v akci pred vydanim jako DS3
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 to rád slyším :) ... taky teda počkam, přeci jen ta nabídka co je na DS3 Guide je super, rad bych ji videl i u tohoto.
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 Má to, stejně jako většina věcí na Amazonu, "Pre-Order Price Guarantee", tzn. pokud objednáte teď a Amazon to kdykoliv před vydáním zlevní, tak to dostanete za tu nižší cenu. Pokud nezlevní, stejně to za tu cenu vezmete, takže není důvod s objednáním na něco čekat a riskovat tak, že by třeba vyprodali (což se pravděpodobně nestane). Stejně tak nebylo nutné přeobjednávat DS3 Guide kdo už měl objednáno. Dostal by to automaticky za tu nižší cenu.
headhot Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 super info, to jsem netusil,diky. Nekdy jsou super akce na jiz vydane guide treba hodinove,kdyz byl bloodborne za 8 liber
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 tak tos neměl psát, teď lituji, že jsem takovou akci nevychytal ... :D
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 (upraveno) Dokonce to mají tak sofistikované, že pokud je na dané zboží Pre-Order Price Guarantee a je u něj už i zveřejněno datum vydání (Release date), tak pokud se pak stane (a ono se stává), že vám zboží pošlou ještě před tímto datem a následně pak zboží ještě v termínu od tohoto data až po datum vydání zlevní, tak vám také vrátí rozdíl v ceně. Naopak, při zdražení už vám na pre-order cenu nesáhnou. Nakonec kompletní podmínky Pre-Order Guarantee naleznete ZDE Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem drak3go
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 Tak to mají velice dobře vychytané, s takovým přístupem k zákazníkovi jsem se ještě nesetkal :wohow:
Moderators drak3go Odesláno Únor 19, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 Já mám teda s Amazonem zatím jen dobré zkušenosti. Nejenže mi už mockrát vrátili rozdíl v ceně, nejenže mi bez řečí refundovali peníze v plné výši když jsem vracel zboží (stalo se zatím jen 1x kdy jsem musel), ale dokonce když jsem jim po zakoupení CE edice napsal, že ta edice se začala prodávat i v CZ (ačkoliv neměla) a vyšla by mě o XX levněji, tak jestli bych ji nemohl vrátit, tak mi napsali "Tak víte co? Co kdybychom vám tu cenu dorovnali a vrátili ten rozdíl a navrch ještě refundovali plnou výši dopravy? Nechal byste si pak tu edici?" Přesně jak říkáš, zde by se mohli obchodníci v Česku co učit.
esmo Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 19, 2016 Tyjo, tak to je dost slušný! Myslím, že Amazon od teď ode mě může očekávat více objednávek :D
chosefina Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2016 Nasiel som u seba takuto figurku. Ma niekto zaujem? Skuste mi ju aj ohodnotit.
gorerated Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2016 Je to klasická Neca, už se špatně shání ale cena je stejně někde mezi 300-400 Kč.
Moderators drak3go Odesláno Únor 22, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 22, 2016 (upraveno) headhot se tu už na to ptal, ale nenašel jsem od nikoho reakci, tak se zeptám znovu - už někomu přišly z Číny ty F4 Pocket Watch? Mně odesláno 15.1., předpoklad doručení do 17.2., dnes je 22.2. a balíček nikde. Už abych si začal hlídat konec 45 denní lhůty a otevřel na PayPalu spor ;) ///EDIT: Beru zpět, nějakým zázrakem se mi podařilo zásilku dosledovat (neuvěřitelné, 1.99 GBP i s poštovným a ještě to má online tracking, to budou jistě kvalitní hodinky) :cheesygrin: a podle všeho zásilka byla během 5 dnů doručena z Číny do ČR a od té doby leží někde bez povšimnutí na celním úřadě a to jen proto, aby až ji najdou ji propustili do volného oběhu a doručili. Ach jo ... Upraveno Únor 22, 2016 uživatelem drak3go Nové informace.
headhot Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2016 taky jsem shodou nahod dneska rano,kouknul na ebay a koukam china post tracking list a ano,proste je to tak male,ze to neresi nebo hledaji jak tam dat nejake dph:)
Rowan Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2016 (upraveno) Kurnik jdu na to mrknout mam objednano bice nez male mnozstvi :D Edit: tak odeslano 14.1. A nikde nic....predbezny termin je 16.2. Takze ted he to 41dni ale absolutne nevim co s tim jelikoz jsem to jeste nemusel resit :/ Upraveno Únor 22, 2016 uživatelem Rowan
Recommended Posts