Mandaz Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Mám doma navíc jeden artbook ke hře Sacred 2. Je to takový jakoby a5 sešit v měkké vazbě. Pokud by měl někdo zájem tak pm, na ceně nebo výměně za něco se určitě domluvíme ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Zdar, mám doma japonskou verzi God of War Collection( japonský přebal, hra buď v AJ nebo v Jap). Neměl by někdo zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Zdendo....ze se ptas jako :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Tak ok, za 50kč je tvůj ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 ty sklenicky jsou husty http://www.game.co.uk/en/assassins-creed-unity-revolution-edition-with-executioner-pack-only-at-game-co-uk-307378?pageSize=20&catGroupId=&categoryIdentifier=737262&pageNumber=2&sortBy=MOST_POPULAR_DESC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Na štamprle je to malé, osobně nevím, na co by byly dobré ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 ja tedy radsi tu notre dame edici :) u xzonu s penezenkou (moje je uz roztrhana chce to novou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Trochu nám to tu uvadá pánové, tak se pochlubím se svým dnešním úlovkem, a to Collector edice Dark Souls 2 na PS3 za 780 Kč i s poštou. Artbook a mapu budu pravděpodobně prodávat, jde mi jen o figurku a hru, takže kdyby měl někdo zájem, stačí říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Pěkná práce :) No mě toho došlo tolik ze ani nevím kde to vše je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Ja se pochlubim az me dojde Bishock 1 ve steelbůčku ; ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Tak pár kousků z poslední doby :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 [ATTACH]26395[/ATTACH][ATTACH]26396[/ATTACH] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 No a mnoho dalšího :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 njn, a na věci ode mne zapomněl :D Btw, rowan, slyšels tu šupu z vrbětic? Dneska mi přišel EW v limitce, večer ho řádně ozkouším :D No a ještě pár steelbooků filmů a metalcase Na hraně zítřka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Ja byl ve skole, ale slysel jsem ze to v te zbrojovce pekne bouchalo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Ty na podkopce nic ale kluci se rozjeli někteří domů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 Tak to buď rád, takovou jebu jsem jaktěživ neslyšel a hřib po výbuchu si taky mohli odpustit. Navíc to bouchalo ještě v noci, kolem třetí také pěkná rána... https://www.youtube.com/watch?v=Dw4o97BwkTk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 tak z amazonu za par drobnych RE6 guide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Budes brat 30 Years of Naughty dog? (Artbook) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 az bude nekde ve vyprodeji,tak si ho vezmu, za plnou cenu urcite ne. Stale cekam na Uncharted 3 se soundtrackem, nejak se zatoulal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Tak na originálkách je k mání Lords of The Fallen kolektorka s bistou...viděl jsem gameplay a vypadá to velice solidně. Jdete někdo do té sběratelky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Mám predobjednano ale stále zvazuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 :) dobře že v tom nebudu sám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Docela jsem to chtel ale uz tak mam vycerpanej limit :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Na aukru jsem objevil Titanfall sběratelku s tou obří sochou...vím že jí tu někdo má..stojí to za to? Fakt se my moc líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts