Mandaz Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Jo tak tohle si ted musim vybojovat.. pritelkyne se mi snazi tvrdit, ze hry do obyvaku nepujdou.. ja je ale v loznici mit nechci :D to bude zas boj Udělej to jako já, nech si do obyváku dát skříň a do ní si hry zavři :D Nic není vidět a skříně už dělají v dizajnu obývací stěny. Přímo u tv mám jen skyrim a moja afriku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Udělej to jako já, nech si do obyváku dát skříň a do ní si hry zavři :D Nic není vidět a skříně už dělají v dizajnu obývací stěny. Přímo u tv mám jen skyrim a moja afriku :) Nebo tak :) alespon nebude remcat, ze to je moc videt :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Jo tak tohle si ted musim vybojovat.. pritelkyne se mi snazi tvrdit, ze hry do obyvaku nepujdou.. ja je ale v loznici mit nechci :D to bude zas boj ja budu za 3 mesice stavet barak a pritelkyni nevadi,ze jedna mistnost bude herna, doufam,ze nebudu mit dve deti,protoze to druhe by pak chtelo vlastni pokoj,kde bude moje herna:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Mandaz please nafot tu Duke nukem uvazuju ze ji koupim ale chtel bych ji videt :D Je ta figurka aspon kvalitny? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 ja budu za 3 mesice stavet barak a pritelkyni nevadi,ze jedna mistnost bude herna, doufam,ze nebudu mit dve deti,protoze to druhe by pak chtelo vlastni pokoj,kde bude moje herna:D Musime se v te posteli vice krotit, at nam decka nelezou do her :D :D :D sakra.. tohle je uz zly :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 no budu se snazit:D uz se tesim,az jsem nekdy v lete poslu fotku sve herny, jeste ukecat pritelkyni,aby to byla prvni mistnost,co bude hotova:D pochybuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Tak to se budem tesit snad vsichni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 já to chci mít vystavený :) přítelkyně mi do toho nekecá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 tak nejak jsem na to zapomnel pri vcerejsim foceni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 No já to chci mít někde vystaveny urcite, protoze to co mam ted jeste u nasich je hruza : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 jungle zakaž přítelkyni vystavenýho něco jinýho v obýváku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 jungle zakaž přítelkyni vystavenýho něco jinýho v obýváku :D on je pruser, ze ona takova fakt neni :D je sterilní :D nikde nic.. postmoderna jak vysita :D coz ja mam taky vcelku rad, ale HRY musi byt :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 viděl jsi moje poličky.... je to jak knihovna...hernotéka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Mandaz please nafot tu Duke nukem uvazuju ze ji koupim ale chtel bych ji videt :D Je ta figurka aspon kvalitny? :) Zítra v průběhu dne tu ty fotky nahodím. Ta busta mi přijde velmi kvalitní, jako odlitek z nějaké pevné sádry. V JRC ji měli za 699,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 http://aukro.cz/show_item.php?item=2059812292 Pokud by někdo měl zájem obohatit svoji Uncharted kolekci. E:/ Nebo chtěl Fifu12 nebo MTG za pěknou cenu :D http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=10339446 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Neprodává někdo funkční NES ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tady jsou ty slíbené fotky Dukáče v edici železné koule. Pro představu o velikosti busty jsem ji vyfotil u krabičky se hrou. Busta sama o sobě není veliká, ale je zase o to kvalitnější. A ještě se pořád rozmýšlím o koupi sběratelky Skyrimu, v jrc ji mají za 2.700,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 [ATTACH=CONFIG]15741[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15742[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]15743[/ATTACH]Tady jsou ty slíbené fotky Dukáče v edici železné koule. Pro představu o velikosti busty jsem ji vyfotil u krabičky se hrou. Busta sama o sobě není veliká, ale je zase o to kvalitnější. A ještě se pořád rozmýšlím o koupi sběratelky Skyrimu, v jrc ji mají za 2.700,- Pokud vim, tak k edici balls of steel je certifikat, kde pisou kolikaty limitovany kus to je.. tak kolik jich je? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Pokud vim, tak k edici balls of steel je certifikat, kde pisou kolikaty limitovany kus to je.. tak kolik jich je? :D Moje číslo je tuším něco přes 124 000, ale přesně si to nepamatuju. Musel bych se jít mrknout do obyváku a to mám daleko (cca 10 metrů) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Moje číslo je tuším něco přes 124 000, ale přesně si to nepamatuju. Musel bych se jít mrknout do obyváku a to mám daleko (cca 10 metrů) :D Jasny, jen sem chtel vedet cca jak moc to je limitovany :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 To teda neni moc limitovany, to se pak ani clovek nedivi, ze se da sehnat za tolik (ikdyz tomu pomaha i kvalita hry :))..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 spíš nekvalita hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Prave proto sem tak pysnej, ze mam Eye of Judgment bundle.. :))) to ma malokdo a je to skoro nesehnatelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Kolik ma ten Eye of Judgment cenu? Proč je tak vzácnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Kolik ma ten Eye of Judgment cenu? Proč je tak vzácnej? samotnou hru koupis, ale ten bundle se stojanem a kartami uz mas problem sehnat novej.. v cr ho sice na zbozi.cz najdes, ale vsude ti napisou, ze neni skladem a ze prodej byl ukoncen.. hra vysla pred par lety a za par mesicu zrusila vsechny servery, takze je to prakticky "mrtva" hra.. proto tak vzacna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts