Ládaví88 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 jestli je tam ještě jedna collectorka... už ne nebyla nová, kupoval jsem to od někoho, ale je to jako nový kódy nepoužitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 už ne nebyla nová, kupoval jsem to od někoho, ale je to jako nový kódy nepoužitý koupím kódy:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 koupím kódy:roll: Asi ne, chci je použít :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Asi ne, chci je použít :) :hurted::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Valis, tu peněženku by si asi neprodal co? Btw : Jungle, kde si viděl signature edici za 2,4K? Našel jsem v čechách minimum asi 3,6K a kolektorku za 1,9K.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 hosanek.. popletl jsem to.. 2200 :) http://viewitem.eim.ebay.cz/Gran-Turismo-5--Signature-Edition------PS3----Playstation-3------NEUOVP-/250976116544/item Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Valis, tu peněženku by si asi neprodal co? Btw : Jungle, kde si viděl signature edici za 2,4K? Našel jsem v čechách minimum asi 3,6K a kolektorku za 1,9K.. :sorry::shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 hosanek.. popletl jsem to.. 2200 :) http://viewitem.eim.ebay.cz/Gran-Turismo-5--Signature-Edition------PS3----Playstation-3------NEUOVP-/250976116544/item zase ta říšská verze:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 zase ta říšská verze:blink: nekupuj to :) pripominate mi tady ty bratry z Pelisku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Wow nice. Ale myslel jsem v Čr. D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Wow nice. Ale myslel jsem v Čr. D: Za malou provizi ti to zprostredkuju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Nevim nevim, není cash resp. možná by byl ale nejspíš budu kupovat mininotebook a tohle už je trochu navíc jelikož nemakám a kapesný zas tak vysoký není.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Nevim nevim, není cash resp. možná by byl ale nejspíš budu kupovat mininotebook a tohle už je trochu navíc jelikož nemakám a kapesný zas tak vysoký není.. Me to povidej, proto sem to zkousel na tu provizi :D momentalne jsem bez prace a sprtam zkousky, takze mam asi 900,- :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To je lepsi nez mit "dostatek" penez, to pak nevis kdy se zastavit :) Muj pripad tedka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To je lepsi nez mit "dostatek" penez, to pak nevis kdy se zastavit :) Muj pripad tedka :) Taky fakt.. mi ty prachy, tak hned skocim po just caused2 a gta episodes, ktery mam moznost mit oboje za 600,- dohromady.. a collectorka soulcalibura 5 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To zas ne bych řekl koupíš tunu her ale alespoň některý drží cenu ba i za nějakou dobu zvýší.. Než když nemáš nekoupíš nic a jedeš furt to samý.. Btw : Jaký je rozdíl verzá v té GT5 Signature edici?? Myslím tu USA edici a evropskou pokud to tak je. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To zas ne bych řekl koupíš tunu her ale alespoň některý drží cenu ba i za nějakou dobu zvýší.. Než když nemáš nekoupíš nic a jedeš furt to samý.. Btw : Jaký je rozdíl verzá v té GT5 Signature edici?? Myslím tu USA edici a evropskou pokud to tak je. Díky. O rozdilech nevim, mozna neco na wiki.. ale vcelku o tom pochybuji.. edice se vicemene krom jazyka tolik nelisi.. jen japky sou divnejsi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jungle já si přál Collectorku KILLZONE 3 k vánocům :D nakonec jen KILLZONE 3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Jungle já si přál Collectorku KILLZONE 3 k vánocům :D nakonec jen KILLZONE 3 :D bud rad :) je to hra od 18ti :D ja v tvym veku dostaval Lego.. a jak sem si mlaskal :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Me to povidej, proto sem to zkousel na tu provizi :D momentalne jsem bez prace a sprtam zkousky, takze mam asi 900,- :P Doufám, že máš o něco víc peněz :D btw už ti ten balík ode mne na tvé poště chystají. Collectorku Skyrimu už má ve spárech PPLka a jak jste se tu bavili o Killzone, tak já mám bundle verzi K3 s tím zeleným dualshockem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Doufám, že máš o něco víc peněz :D btw už ti ten balík ode mne na tvé poště chystají. Collectorku Skyrimu už má ve spárech PPLka a jak jste se tu bavili o Killzone, tak já mám bundle verzi K3 s tím zeleným dualshockem. Samozrejme 900 je uz odectena castka ;) mam svoji uctovou osnovu v poradku :D skyrim pak doufam nafotis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Samozrejme 900 je uz odectena castka ;) mam svoji uctovou osnovu v poradku :D skyrim pak doufam nafotis :) určitě, ogary z PPLky znám, pomáhal jsem stavět jejich depo. Proto ke mne jezdí hned jako první :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Pro Jungle : promin odpověď s citací se mi nějak nepovedla tak tohle je pro tebe :D Dneska už to PEGI 18 je k ničemu , dnešní mládeži ( i mě ) To je jedno :D I táta řikal u brutálky že já to hrát nebudu a stejně pak jsem taky mlaskal ale ne na LEGU , :D INDIANA JONES třeba jo ale mě například nebaví LEGO StarWars atd. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 určitě, ogary z PPLky znám, pomáhal jsem stavět jejich depo. Proto ke mne jezdí hned jako první :D tak to je paradicka... ja se holt asi budu muset vyspat s postakem, aby ke me chodil na jistotu :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 tak to je paradicka... ja se holt asi budu muset vyspat s postakem, aby ke me chodil na jistotu :D :D :D U nás v dědině dělá listonošku sousedka o čtyři baráky, takže i u ČP mám protekci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts