Mandaz Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 ja valentyna neslavim a slavit nebudu, proste to schovam a je to:D To vis,jak je neco tak levneho musim ti mit,protoze pak bych toho litoval. Asi je na case prodat neco ze sbirky. Máš recht, co oči nevidí, to tvoju nebolí :) Pokud budeš uvažovat o nějakém prodeji, vzal bych si Silent Hill: Homecoming :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Máš recht, co oči nevidí, to tvoju nebolí :) Pokud budeš uvažovat o nějakém prodeji, vzal bych si Silent Hill: Homecoming :D tak Silent Hill: Homecoming (novinarskou verzi) jsem sehnal pres 2 rokama nahodou za 300 a vim ze se blbe u nas daji sehnat,ale prodavat urcite ne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Je to steelbook, celkem povedený, s kresbou lebky chimery vepředu a nápisem Resistance3 zezadu. Disk má místo potisku relief jako gramofonová deska. Ono je to prakticky veškerý obsah ze speciální edice.EDIT: Tak kdo má zájem, neměl by otálet, už jsou jen čtyři. Když jsem sem včera dával odkaz, bylo tam napsané 5 a více ks :D hm, a komu myslíš že ta jedna z těch pěti asi přijde:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Juchu, konecne dorazila legendarka Galo Reach, az se s ni pockocham tak urcite nafotim, ta totiz stoji za to ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Juchu, konecne dorazila legendarka Galo Reach, az se s ni pockocham tak urcite nafotim, ta totiz stoji za to ;) Už ti dorazila? A všechno v pořádku? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Je to steelbook, celkem povedený, s kresbou lebky chimery vepředu a nápisem Resistance3 zezadu. Disk má místo potisku relief jako gramofonová deska. Ono je to prakticky veškerý obsah ze speciální edice.EDIT: Tak kdo má zájem, neměl by otálet, už jsou jen čtyři. Když jsem sem včera dával odkaz, bylo tam napsané 5 a více ks :D Ok tak si mě přesvědčil Horste, na steelbooky mam slabost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ok tak si mě přesvědčil Horste, na steelbooky mam slabost :) uz taky objednano radsi ihned rano,snad prijde zitra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 ti šulibrci z gameexpresu už zvýšili cenu na 1299,- :D Asi se nás lekli :D :D Kdo zaváhal, bude ji mít dražší :D http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-resistance-3-survivor-edition-p-13315.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 ti šulibrci z gameexpresu už zvýšili cenu na 1299,- :D Asi se nás lekli :D :DKdo zaváhal, bude ji mít dražší :D http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-resistance-3-survivor-edition-p-13315.html Pocitam s tim, ze jich vydali tolik, jako kouli z ocele.. takze do pul roku bude za 750 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 ti šulibrci z gameexpresu už zvýšili cenu na 1299,- :D Asi se nás lekli :D :DKdo zaváhal, bude ji mít dražší :D http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-resistance-3-survivor-edition-p-13315.html tak v objednavce mam stale s postou 1104,- pokud by doslo ke zmene,tak objednavku samozrejme rusim, hru nepotrebuji kdyz ji mam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Já mam taky za 1104 (mimochodem pěkně drahá pošta), ale mě sem štěstí dokončil sem objednávku a už tam byla nová cena :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 tak v objednavce mam stale s postou 1104,- pokud by doslo ke zmene,tak objednavku samozrejme rusim, hru nepotrebuji kdyz ji mam:) Pokud tedy vse dopadne, jak ma a budes nasledne prodavat resistance 3, tak dej kdyztak vedet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Já mam taky za 1104 (mimochodem pěkně drahá pošta), ale mě sem štěstí dokončil sem objednávku a už tam byla nová cena :) ja si tam dal ppl a za 105,- levne, jsem zvykly platit 120 - 130 Jako behem 14 dni mam Crysis Nano Editon,Prince Of Percia:FS CE, Heroes IV CE,SFIV CE,Resistance 3: Surv.edition, a pristi patek Soul Calibur V: CE,Final Fantasy XIII-2 Crystal edition a to vse za pouhych 7499 kc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Pokud tedy vse dopadne, jak ma a budes nasledne prodavat resistance 3, tak dej kdyztak vedet :) ja mam novinarskou verzi Re3,takze tu bohuzel prodat nemohu,kdyby ji chtel distributor zpet (viz foto jak jsem posilal svoji sbirku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Pokud tedy vse dopadne, jak ma a budes nasledne prodavat resistance 3, tak dej kdyztak vedet :) Prodám prodám, hodim do toho pass z toho novýho a může bejt tvoje :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Vseobecna otazka: je nejaka hra, ktera neni temer znama a ziskala si vase "srdce"? (troska romanitky :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Vseobecna otazka: je nejaka hra, ktera neni temer znama a ziskala si vase "srdce"? (troska romanitky :D ) Fairytale Fights, Shadow of the Damned, El Shaddai: Ascension of the Metatron a hodně podceňované je i Bayonetta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Vseobecna otazka: je nejaka hra, ktera neni temer znama a ziskala si vase "srdce"? (troska romanitky :D ) ja jsem totalni fanatikem do Dungeon Defenders, snad do konce tydne bude platina (rating 8,64/10) Jinak prvni dil Star Ocean na SNeS nahrano pres 600 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 No já sem hodně mainstreamovej hráč takže moc málo známých her u mě nenajdete, ale na PS1 je to určitě Vigilante 8. Pak nevim jak moc je známá/nezmámá PixelJunk série, ale tu mam taky hodně rád stažený mam všechny díly a hraju to pořád dokola :) a El Shaddai. To je hra která mě prostě nutí dohrát jednu úroveň jen abych viděl jak vypadá ta další :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 No já sem hodně mainstreamovej hráč takže moc málo známých her u mě nenajdete, ale na PS1 je to určitě Vigilante 8. Pak nevim jak moc je známá/nezmámá PixelJunk série, ale tu mam taky hodně rád stažený mam všechny díly a hraju to pořád dokola :) Ani jedno neznam :D Jinak me osobne hodne bavi s prateli hrat buzz kvizy.. dneska si vazne za 190 poridite bzucaky, ktery jsou kompatibilni s PS3 a jako spolecenska hra to je genialni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Muzu mít za 1200 Halo reach legendarku pouzitou jako novou, mam do toho jit? Mam limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ani jedno neznam :D Jinak me osobne hodne bavi s prateli hrat buzz kvizy.. dneska si vazne za 190 poridite bzucaky, ktery jsou kompatibilni s PS3 a jako spolecenska hra to je genialni :) kde seženu hru a bzučáky? ;) za dobrý ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Měl jsem pmku s žádostí o vyfocení tašky (batohu) z Resistance 3 SE. Přikládám tedy ty fotky. Na poslední je v tašce daná 1,5l lahev ondrášovky a magazín MF Dnes, aby byly trošku vidět její míry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Leden 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 kde seženu hru a bzučáky? ;) za dobrý ceny Ja to koupil v tomhle kramku je to zastavka Krymska http://www.hryps2.cz/market/eshop/4-1-Hry-Ps2-EyeToy/0/5/419-Buzz-Music-Quiz-Buzzers a kdyz tam zajdes, tak ti je da urcite levneji.. je to neskutecne prijemnej pan, zapalenej hrac a dal mi k tomu dalsi hru zadarmo.. takze sem za 290 dostal buzz mega quiz, buzz music quiz a bzucaky.. kdyz tam zajdes a reknes, ze chces jen bzucaky, tak si myslim, ze se vejdes do 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Leden 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2012 Ja to koupil v tomhle kramku je to zastavka Krymska http://www.hryps2.cz/market/eshop/4-1-Hry-Ps2-EyeToy/0/5/419-Buzz-Music-Quiz-Buzzers a kdyz tam zajdes, tak ti je da urcite levneji.. je to neskutecne prijemnej pan, zapalenej hrac a dal mi k tomu dalsi hru zadarmo.. takze sem za 290 dostal buzz mega quiz, buzz music quiz a bzucaky.. kdyz tam zajdes a reknes, ze chces jen bzucaky, tak si myslim, ze se vejdes do 200 Dík, určitě tam zajdu, tak uvidime ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts