headhot Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 ja figurky nerozdelavam,snad je pozdeji prodam draz v origo baleni,uz jsem z toho vyrostl,pouze hry sbiram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Ty figyrku jsou na tom to nejlepsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak hoši , musím se pochlubit dneska jsem koupil F1 2010 , konečně mám jiný něž 2004 :D Je tam manuál a vypadá jako nová . Ten pán u pokladny 4 minuty hledal CD a něco psal nebo hledal v počítači :D Teď si dám delší přestávku a pak plánuji tyto hry : UNARCHED 2 Among Thieves , UNARCHED 3 Drakes Descreption , RESISTANCE 3 , BATTLEFIELD 3 , Call of Duty MW3 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Ty figyrku jsou na tom to nejlepsi :) budou nejlepsi,az si nekdo koupi a ja budu mit velky zisk:D jenom origo zabalanea ma nejakou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 Tak hoši , musím se pochlubit dneska jsem koupil F1 2010 , konečně mám jiný něž 2004 :D Je tam manuál a vypadá jako nová . Ten pán u pokladny 4 minuty hledal CD a něco psal nebo hledal v počítači :D Teď si dám delší přestávku a pak plánuji tyto hry : UNARCHED 2 Among Thieves , UNARCHED 3 Drakes Descreption , RESISTANCE 3 , BATTLEFIELD 3 , Call of Duty MW3 :) Proboha je to UNCHARTED 3 Drake's Deception :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Panove, tak se tu po hodne narocnem obdobi opet ukazuji, praci jsem nasel, tak snad pristi mesic (po prvni vyplate) nejake hry pribudou.. za tu dobu mi jich pribylo jen par (vypisu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Březen 26, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Takze: God of War HD Collection, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, HAKUNA MATATA (AFRIKA v japonske verzi :)))), Medal of Honor (+frontline), Need for Speed: The RUN, Test Drive Unlimited 2, The Wheelman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Koukám, že to tu umřelo úúúplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 asi nejsou šušníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 asi nejsou šušníky o tom bych mohl napsat knihu :) nastesti ted praci mam, ale za nuzky peniz.. prechodovka, nez se najde neco lakavejsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoomCZE Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 asi nejsou šušníky Ale jsou. Třeba já jsem v posledních dvou týdnech koupi 4 sběratelské edice a ještě na dvě se chystám :) Ale chcíplo to tady, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Setrim na bohatej podzim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 ja nakoupil mnoho CE edici,ale jsem linej to vyfotit:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Headhot, foť prosím ať se tady pokocháme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Setrim na bohatej podzim :) Já upe přesně taky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Co vychází na podzim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Co vychází na podzim? AC III napriklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 ať neřeknete, to mi došlo dnes http://xdante1986.rajce.idnes.cz/nastenka#DSCN0112.jpg a tady je tak nějak většina ale pár věcí mi tam chybí... NES, N64 a PS1 hry tam nejsou vůbec http://xdante1986.rajce.idnes.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 aaa.. koukam sillent hill kolekce je venku.. do toho jdu :))) to se pritelkyne bude baaaaat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 AC III napriklad AC3, Medal of Honor a co dál? Přijde mi že se tenhle rok vyčerpal už ze začátku (alespoň pro mě :) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 jinak momentálně jsem s hrama něco přes 470.... těžko říct není čas fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Duben 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 tak urcite sem zvedavy letos na MP3, GTA5 a bioshock infinite.. letosek je vazne zajimavy.. no nic, davaji double team, srdcovka z detstvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 AC3, Medal of Honor a co dál? Přijde mi že se tenhle rok vyčerpal už ze začátku (alespoň pro mě :) ) A tim to rozhodne nekonci :) Treba FC3, Bioshock, Hitman mozna i GTA, ikdyz tomu uz moc neverim :) A kdo vi, treba se dockame i LG...... Ale tahakem je rozhodne AC3 a Halo 4, obe bych rad videl v velkych edicich :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 jsem tedka docela napit tak pouziju cca 14 dni stare foto,pak udelam new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 A tim to rozhodne nekonci :) Treba FC3, Bioshock, Hitman mozna i GTA, ikdyz tomu uz moc neverim :) A kdo vi, treba se dockame i LG...... Ale tahakem je rozhodne AC3 a Halo 4, obe bych rad videl v velkych edicich :) GTA těžko, Bioshock má vyjít v létě (nebo už to posunuli?) no a FC3 bude průser :). Z mého pohledu je tenhle rok výrazně slabší než ty předchozí (z toho co zatím víme že vyjde). jinak momentálně jsem s hrama něco přes 470.... těžko říct není čas fotit A hrát už vůbec ne co :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts