Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

tak hlavne pokud chce clovek znat presne vysledky prodeju, tak na to existuji weby, ktere to podavaji hodne presne, napr toto. http://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110015 a ne ze to sem pise nekdo pro... ani nevim vlastne duvod, proc? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Tak aby jste mi věřily

CITUJI :

Žebříček: Válka v budoucnosti stále frčí

MarekCejka, 11.6. 12:11, zdroj: Chart Track

Již třetí týden po sobě se daří novince Ghost Recon: Future Soldier udržet si prominentní první příčku v britském multiplatformním žebříčku. Na druhém místě stále Max a jeho Payne 3, na trojce co jiného než FIFA 12. Potud tedy totožně jako minule. Na čtvrtou příčku se z osmé znovu vyhrabal třetí Battlefield, nejspíše mu pomohlo spuštění služby Premium a přídavku Close Quarters právě pro její předplatitele. Jedinou úplnou novinkou je Game of Thrones, hra podle stejnojmenného seriálu vycházejícího z knih George R. R. Martina.

1. Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier

2. Max Payne 3

3. FIFA 12

4. Battlefield 3

5. Sniper Elite V2

6. Game of Thrones

7. Modern Warfare 3

8. FIFA Street

9. Mario & Sonic London Olympics

10. Dirt Showdown

nikoho zebricky tady nezajimaji,pis ty voloviny nekam jinam,diky

jinak koukam,ze si nekdo tu limited edition Max Payna 3 koupil za 3 tisice tak co rocky,byl jsi to ty?:)

Odkaz ke komentáři

nikoho zebricky tady nezajimaji,pis ty voloviny nekam jinam,diky jinak koukam,ze si nekdo tu limited edition Max Payna 3 koupil za 3 tisice tak co rocky,byl jsi to ty?:)
Nene, já koupil Max Payna 3 na xzone z tričkem za 1399,- a pak přes ebay koupil samostatnou figurku + artworky nebo co to je za 40 eur (+ poštovné 5 euro = cca 1100Kč) Jinak se tebou souhlasim, proč sem danfri vůbec kopíruješ tyhle žebříčky když to sem vůbec nepatří a vůbec to nikoho nezajímá, navíc nevim proč píšeš že jsou to nejlepší hry, v tuhle chvíly jsem to teda vůbec nepochopil....
Odkaz ke komentáři

Za poslední dobu jsem koupil nádherné limitované červené Wii s Mariem, super limitovku LoZ Skyward Sword s božím soundtrackem a zlatým ovladačem, do Sony sbírky přibyl Playstation phone Xperia Play, na ps3 hry Bad Company 2 (znovu) a dlouho sháněná Eternal Sonata, na původní DS si brousím zuby na Zeldu se dvěma figurkama a pokud vyjdou kešky tak bude i GT5 Signature Edice :thumbup: + nějaké starší resty na ps2.

headhot: U těchhle dražších limitek v 75% případů u nás v Republice, polovina zůstane v obchodech a pak padají i níž než na polovinu :)

Odkaz ke komentáři

Jojo Stefi má pravdu, ale taky mam trochu dilema ohledně toho no, váhám jestli to taky mám koupit nebo ne, ale nevim jestli tuhle "super-limitku" nebo alespon tu "levnější" limitku.

ja to mam rozhodnuty, zapomnel jsem,ze v zari mi prijde super limitka 25 let street fighteru z amazon za 189dolaru a limited edition TTT2,takze 7 tisic opravdu nedam v jednom mesici

Odkaz ke komentáři

zbran komplet? Co tím myslíš? Jakože ten nůž? To si pleteš z o dost dražší edičkou :D Jinak limited edition TTT2, ehm ted si nemůžu vz, jo aha Tekken :D Jinak ta limitka 25 anniversary je fakt awesome, a ta figurka Rya...... Ehhh tu musim mít, ale nemam na tu edici prachy :D

Odkaz ke komentáři

resim dilema koupit ci ne http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=794

pisou tam,ze je to s cislem limitky,ale aby to nedopadlo jako s U3,kterou jsem pak sehnal za polovinu

Také o ní uvažuju. Ohledně padání ceny, mám tušení, aby to nedopadlo jako třeba se sběratelkou Skyrimu. Já ji koupil v zimě z jrcčka za necelou trojku a teď ji mají jen ve dvou obchodech s cenou přes čtyři tisíce...

Odkaz ke komentáři

Ne , model zbraně . Pokud nevěříte tak zde máte důkaz :)

[ATTACH=CONFIG]17437[/ATTACH]

Ty zlaté zbraně nahoře . Né do hry . Do hry mám Nové postavy z toho kódu .

koupil jsi ji fakt levne, ja o 100 draz. Jinak ty zbrane jsou opravdu do multiplayeru. Ja sice mel kody pouzite,ale pred pul rokem na psn+ byli vsechny DLC zdarma i s temito zbranemi.

Odkaz ke komentáři

Také o ní uvažuju. Ohledně padání ceny, mám tušení, aby to nedopadlo jako třeba se sběratelkou Skyrimu. Já ji koupil v zimě z jrcčka za necelou trojku a teď ji mají jen ve dvou obchodech s cenou přes čtyři tisíce...

jako ta cena je fakt silena, nejlevnejsi ji maji v originalky.cz Ale dost uvazuji o pc verzi, je levnejsi a budou tam stejne bonusy. Nejde mi ta o bonusy do hry,ale spis o tu bednu, kterou uz stejne nemam kam dat.

Odkaz ke komentáři

jako ta cena je fakt silena, nejlevnejsi ji maji v originalky.cz Ale dost uvazuji o pc verzi, je levnejsi a budou tam stejne bonusy. Nejde mi ta o bonusy do hry,ale spis o tu bednu, kterou uz stejne nemam kam dat.

Kdyby ta bedna byla z nějakého pevného plastu, byla by výborná. Mohl bych do ní dát nějaký vercajk a moja by tak nebrblala :)

Já osobně pokud budu brát, vezmu verzi ps3, abych mohl vůbec hru skusit. Na mém noťasu rozběhnu FMko a to mi stačí.

Jinak každému fanouškovi LOTRu doporučuju hru War in the North, zatím nej hra z toho prostředí. Perfektní akční rubačka s jemnými rpg rysy.

Odkaz ke komentáři

tak tušim že všichno máte (většina) Duke Nukem Forever - Balls Of Steel Edition, otazka zní jestli by byl zajem o specialku k grafické kartě gtx560...post-42701-14687160664109_thumb.jpg

je to verze pochopitelně PC a je orig nerozbalena...tak kdyby někdo chtěl, at me to tu neleží mam 2 děti a na toto fakt už nemám čas

Odkaz ke komentáři

Pridam vam sem foto mojho kutiku, sberatelske edicie nekupujem, pretoze nemam zaujem o digitalne harampadie a tie nekvalitne cinske hracky, co by mi doma len zavadzali a zbierali prach, ma tiez velmi nezaujimaju

takze spominane foto:

[ATTACH=CONFIG]17441[/ATTACH]

Moc pekne, jakozto velky fanousek zeldy zavidim hlavne tu zelda edici 3DSka, taky bych do ni sel, kdyby nebyl magor a nekupoval 3DS hned pri launchi :D

Odkaz ke komentáři

tak tušim že všichno máte (většina) Duke Nukem Forever - Balls Of Steel Edition, otazka zní jestli by byl zajem o specialku k grafické kartě gtx560...[ATTACH=CONFIG]17442[/ATTACH] je to verze pochopitelně PC a je orig nerozbalena...tak kdyby někdo chtěl, at me to tu neleží mam 2 děti a na toto fakt už nemám čas
O tu balls edici bych měl docela i zájem, kolik za ní? Spíš bych koupil jen všechny věci z té edice bez hry, co myslíš?
Odkaz ke komentáři

Pridam vam sem foto mojho kutiku, sberatelske edicie nekupujem, pretoze nemam zaujem o digitalne harampadie a tie nekvalitne cinske hracky, co by mi doma len zavadzali a zbierali prach, ma tiez velmi nezaujimaju

takze spominane foto:

[ATTACH=CONFIG]17441[/ATTACH]

Ak by bol každý ako ty, bolo by omnoho viac kvalitných titulov. :)

Odkaz ke komentáři

Moc pekne, jakozto velky fanousek zeldy zavidim hlavne tu zelda edici 3DSka, taky bych do ni sel, kdyby nebyl magor a nekupoval 3DS hned pri launchi :D

jj, 3DSku sa velmi tesim, mne sa ale pri launchi vobec nepacilo, az ked prisla Ocarina of Time tak som zacal pokukovat, ked ohlasili Mario Land tak bolo jasne ze 3ds nesmie chybat

Zeldu mam aj ja rad, ale teraz prechadzam na temnu stranu Segu, pretoze Sega does, what Nintendon't - velmi sa tesim na svoj "novy" Megadrive - kvoli tomu som aj zrusil objednavku na Diablo 3 (trvalo by im mesiac kym by mi to z UK poslali) a nelutujem

Pr3dator: dik :)

Odkaz ke komentáři

jj, 3DSku sa velmi tesim, mne sa ale pri launchi vobec nepacilo, az ked prisla Ocarina of Time tak som zacal pokukovat, ked ohlasili Mario Land tak bolo jasne ze 3ds nesmie chybat

Zeldu mam aj ja rad, ale teraz prechadzam na temnu stranu Segu, pretoze Sega does, what Nintendon't - velmi sa tesim na svoj "novy" Megadrive - kvoli tomu som aj zrusil objednavku na Diablo 3 (trvalo by im mesiac kym by mi to z UK poslali) a nelutujem

Pr3dator: dik :)

bylo by fajn vyfotit ty policky zblizka,az se podivam co vsechno mas. Videl jsem tam i nejaky ps1 hry

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu