Joska Odesláno Červenec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2012 A co je s tou Helghast edicí? Jako že je levná a má jí skoro každý? :D Taky přemýšlím nad koupí. Je ta helma aspoň kvalitní? Jinak kdyby měl nekdo orange box na prodej, ozvěte se :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Jj ta helma je super, ale je malá, řekl bych 1/2 nebo 2/3 reálné velikosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Ta helma je přímo hrozná :D Podívej se sem, mám ji na třetí fotce od zadu http://konzolista.tiscali.cz/konbook/?id_person=2662 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Spoustě lidí se nelíbí, mně ale připadá v pohodě, obyč plast, nečekej zázraky, ale rozhodně se za ni nestydím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Je fakt oskliva, proste odflakla, nevypada, jak by mela, kdyz to srovnam s jinymi helmami, tak je to v podtate oodpad :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Jo je hrozná, za to ale artbook a figurka jsou super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Tak to je docela malý :D na obrázek dají že to je skoro dvakrát větší než celá ta krabice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 No, hele ta krabice je ale opravdu gigant, společně ze skyrimem to asi bude největší co tu mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 No ale nestojí to za těch 990? Už jenom samotná hra stojí 500 takže těch cca. 400 kč za ten hřích stojí :) Hrál jsem MP demo, a dost mě to zaujalo. Takže do toho půjdu. A v tom balení, je steelbook? jinak trochu OT běží ještě MP servery na KZ2? Popř. hraje to tady někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2012 Podle toho za kolik :-) napis do PM :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Za 990Kč to rozhodně stojí! Už když, jak píšeš, že je tam SB hra, figurka a artbook a k tomu pro někoho v pohodě a pro někoho hnusná helma :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Jo, taky si myslim :) a ještě jednou trochu OT :D u nás je bazar, kde mají kolem 40 her a všechny za 400, vč KZ2. Myslíte že je to dobrá cena? Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Jo, taky si myslim :) a ještě jednou trochu OT :D u nás je bazar, kde mají kolem 40 her a všechny za 400, vč KZ2. Myslíte že je to dobrá cena?Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Pokud chapu KZ2 jako Killzone 2, tak za 400 je draha i nova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 m.alza.cz/hra-pro-ps3-killzone-d85784.htm Na alze je za 600... Sorry za mob. verzi :) ještě je tady jedna zastavárna, a tam je za 350 ale platinovka :( Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 http://aukro.cz/show_item.php?item=2450253481&utm_source=heureka&utm_medium=nove ale platina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Na Alze mají většinou šíleně předražený hry pokud to není nějaká krátkodobá akce. K tomu KZ3 tak ta hra určitě nemá 500 má cca. 250 nová ale když je v HE steelbook tak se to opravdu vyplatí. E:/ Jinak tady jsem našel pěknou collectorku za super cenu která se spíš pod 1000 nesežene : http://aukro.cz/avatar-the-game-limited-collector-s-nove-i2460164330.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 2Manoust: Díky Manoust, už jsem to objednal :) 2hosanek: Ukaž mi kde najdeš KZ3 novou za 250. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 2Manoust: Díky Manoust, už jsem to objednal :)2hosanek: Ukaž mi kde najdeš KZ3 novou za 250. Tady : http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-Killzone-3.html je to doprodej na prodejnách bylo jich několik teď už se to doprodává je to dokonce 199,- kč a jinak tady na fóru seženeš bez problému novou neplatinum za 250 je tu několik nabídek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Tady : http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-Killzone-3.html je to doprodej na prodejnách bylo jich několik teď už se to doprodává je to dokonce 199,- kč a jinak tady na fóru seženeš bez problému novou neplatinum za 250 je tu několik nabídek.. Jo, jenom škoda že se tam nedostanu. Hodil by se e-shop :) Ale až dohraju tu KZ2 tak koupim tu Helghast a kašlu na to :D Jinak dík ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Jo, jenom škoda že se tam nedostanu. Hodil by se e-shop :) Ale až dohraju tu KZ2 tak koupim tu Helghast a kašlu na to :D Jinak dík ;) nebo zajdi do datartu, tam ji meli hrozne dlouhou dobu za 199 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 nebo zajdi do datartu, tam ji meli hrozne dlouhou dobu za 199 :D To je to co jsem teď psal o kousek výš : http://www.datart.cz/katalog/Software-SONY-Killzone-3.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 no asi ale zalezi jak kterej datart (co se kamennyho obchodu tyka), protoze v lbc to docela casto sonduju a tam maj ceny z prvni svetovy... i toho kz3 maj porad za 699,- :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Není někdo tak hodný z tý prahy, na letňanech to mají. Že by to koupil a poslal mi to? Třeba 200 za hru, 80 poštovný a 20 pro toho kdo to udělá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 Chci videt frajera, kterej by ses tim za dvacku sral :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2012 To tam spis sjedu, koupim je vsechny a pak ti to prodam za 300 + 80 postovny a 20ku abys nerekl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts