velky_muftu Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Najlepsie je rozohrat dalsiu zeldu, idealne zacat na nes a pokracovat cez vsetky hry a platformy az po wii a 3ds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 LOL, ta quadrokoptéra je luxusní. Kdybych si nešetřil na AC, beru to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Jo presne, AC ma u me prednost :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 :( Ta Care Package vypadá hezky, až na tu cenu :D Předpokládaná je cca. 3000 Kč a u nás bude stát tak 4500... Proč mi to děláš Connore! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 budu prodávat všechy hry včetně některých starších konzolí jako NES, Gamecube a N64 her je něco k 650, ještě se ozvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Tak to bych od tebe koupil ňáké hry jestli máš teda na PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 tady je předběžně seznam http://uloz.to/xw3gb5S/seznam-her-2-8-2012-xlsx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 na PS3 bych od tebe vzal to resistance 3 a god of war potom pošli cenu jinak něco jinýho eště nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 je tam přes 600 her...ne nic jinýho nemám... nabídky s cenama posílejte do PM nebudu nikomu říkat kolik za to chci, takže dotazy s cenou vynechte, na nabídky zareaguju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 OK......,. EDIT:Teť lituju že jsem denska vyměnil xbox :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 budu prodávat všechy hry To je slovo chlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i404_NoT_FounD Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Já mám 54 originálních her na PS3 od Února 2012. Známy z rodiny mi je obstaral zadarmo,takže nemám co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 A kolik si z těch 54 her k dnešnímu dni dohrál do konce?:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Tak mohl by jses podělit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Vím že o Dead Island Riptide se teprve nedávno na GamesCom zmínili. Tedy od Deep Silver . Ale patří k mým oblíbeným hrám . Proto se chci zeptat jestli nevyjde s ní i Nějaká Limitka nebo Collectorka :) Díky za odpovědi . 8) EDIT : Myslím na PS3 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Vím že o Dead Island Riptide se teprve nedávno na GamesCom zmínili. Tedy od Deep Silver . Ale patří k mým oblíbeným hrám . Proto se chci zeptat jestli nevyjde s ní i Nějaká Limitka nebo Collectorka :) Díky za odpovědi . 8)EDIT : Myslím na PS3 :D http://www.ebay.com/itm/Dead-Island-Riptide-Collectors-Tin-Signed-By-Development-Team-PAX-Prime-2012-/221120017171?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337bc7b313#ht_500wt_1182 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Nepřipadá ti to trochu jako fake ? Takhle přesně vypadal obal na Dead Island CE :/ A navíc tam nemá víc obrázků z celé CE :/ EDIT : A Dead Island Riptide nevyšel vyjde až 2013 :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Nepřipadá ti to trochu jako fake ? Takhle přesně vypadal obal na Dead Island CE :/ A navíc tam nemá víc obrázků z celé CE :/EDIT : A Dead Island Riptide nevyšel vyjde až 2013 :/ Kdyby sis přečet text pod tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i404_NoT_FounD Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 A kolik si z těch 54 her k dnešnímu dni dohrál do konce?:psp: Zatím jen 14. Chodím na brigádu,ven s přáteli k tomu zapadla škola,ale nějak mě momentálně neláká,ale lákají mě důležitější věci co jsem zmínil na začátku věty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Tak a od včerejška mám objednanou aj Joid or Die edici AC3. Přijde mi tedy freedom i jod:cool: Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 sběratelky a takový věci nekupuju, to spíš hudbu, ale zatím mám na PS3 LittleBigPlanet GOTY s polským obalem :) a Heavy Rain Director's Cut, to je Greatest Hits edice (US obdoba naší platiny, akorát s červenou krabičkou, která nevypadá tak hrozně jak ta šedá), Platinum edicím se snažím vyhýbat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 sběratelky a takový věci nekupuju, to spíš hudbu, ale zatím mám na PS3 LittleBigPlanet GOTY s polským obalem :) a Heavy Rain Director's Cut, to je Greatest Hits edice (US obdoba naší platiny, akorát s červenou krabičkou, která nevypadá tak hrozně jak ta šedá), Platinum edicím se snažím vyhýbat :) Jojo, ty červený krabičky vypadají skvěle, né sice jako originály, ale prostě takový lepší než ta šedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Jojo, ty červený krabičky vypadají skvěle, né sice jako originály, ale prostě takový lepší než ta šedá. Me spise irituje ta vyrazna zluta, nez ta krabicka.. sviti to jak ♥♥♥♥♥ a kazi to artwork na obalu.. krabicku si clovek vymeni, to neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Tak teď čekám na úterý, kdy mi.přijde gift edice ACB, a o víkendu pak půjdu vytradovat kožený acr pásek jako pre-order bonus. Jinak k těm promo předmětům tady mám hrnek M&M H6, kabela Driver:SF, nalepky CoJ, propisku CoJ, avatat the game artwork a asi eště něco.+nějaké ac věci Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Zdravim, nevite prosim nekdo, kde se da objednat Black Ops 2 Care Package? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts