DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 A to vzniklo jak? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Tvl, ted jak to tak vidim tak ten Campus nebo World Champion a tyhle, stojej i 10000$ LOL! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Byla to soutěž mezi univerzitními kampusy v Americe sponzorovaná Nintendem. Nintendo vytvořilo tuhle hru na NES jen za účelem akce a po skončení je skartovalo. Nicméně jeden zaměstanec si kopii schoval :) Mimochodem nejdražší hra vůbec je nejspíš Stadion Events (nebo nějak tak) taky na NES. Prodána byla za víc než 40 000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Chtel bych videt ty lidi, co tohle koupej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 40000? USD???? x20?????? = 800.000 Kč????????? (a to v týhle době, několik let zpátky byl dolar i 40 korun, takže cena mohla být i 1.5 milionu kaček :D) THIS CANT BE POSSIBLE! Edit: na wikipedii jsem našel že to ten "někdo" za 41000$ nekoupil ale nakonec jen za 22,800.00$, což je taky dost šílená částka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Nektery lidi jsou sileny.....a maj penize ;) Ale pozor na wiki ctu ze ta castka nikdy nebyla zaplacena a nakonec se prodala 22 800 USD, coz z ni stejne dela "nejdrazsi" kdy prodanou hru ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Jojo a zrovna tuhle hru bych si do vitrínky nedal, obal je neskutečně hnusnej :) Zajímavé taky je, že původní majitel jí prodal za nějakých 80$, ten si asi musel rvát vlasy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 Ty jo, to budes pak sberatel :-) Mas recht, bylo strasne malo kusu, mohl to clovek jen vyhrat, ale take si rikam, zda to vubec nekdo koupil, ale mam takovy dojem, ze jsem jich videl na netu vice, tak bud se nekdo zblaznil nebo uz to nekoho nebavilo porad davat na net :-D 007: Svoji sbírku bych chtěl rozšířit na každý podstatný herní systém a jeho nejlepších cca 20 her. V hledáčku mám momentálně Sega Dreamcast a Nintendo Entertainment System :)Ten Uncharted je tak drahý skrze to že ho bylo vyrobeno jen 200 kusů po celém světě :) I když jsem ho kolikrát viděl za podobnou cenu na amazonu nebo Ebayi, ještě jsem neviděl magora co by to koupil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyzed Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 5 Kousků na psx 8 Kousků na psp 58 Kousků na ps2 31 Kousků na ps3 Z toho je podle mě nej rarita "Zone of the enders" na ps2,podepsaná Hideem Kojimou:D Ps:Nejsem nerd.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Tak během Vánoc přibudou tihle krasavci :D Fallouti došli včera. + nedávno Demons Souls Black Phantom Edition, 4 ps2 hry a neplatinum Final fantasy IX :wohow: Jsem zvědavej jestli tu kupící se hromadu tady někdy dohraju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Heh, tak to se máš, toho Street Fightera bych si rád zahrál, ale já jsem spokojenej, budu mít 2 Ezio PVC sošky a Driver: San Francisco Collectorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 U SF neni moc o co stat :) Tenhle rok budu mit vyjimecne neherni vanoce, minuly rok jsem si nadeloval PS3 s hromadou exkluzivek, ted budu muset najet na nejaka restriktivni opatreni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Tohle budou právě po letech herní vánoce u mně :) Budu duřit, do toho si dám nějaký hory, pár sežíraček :D no prostě pohodička :) Potom ale už začně maturitní peklo :blejt: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Že není? MP je super a originální, a ten model awesome. Navíc jsem fanda Driver série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 SF= Street Fighter..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Taky jsem myslel SF = San Francisco.. Jinak ten ovladač u infamous 2 se mi zdá hezčí ten modrej ale oba jdou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Ač sice hraju v InFamous za dobráka, tak červenej ovladač byla jasná volba :D Líbí se mi mnohem více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 SF= Street Fighter.....Aha, no s tím bych i počítal že nebude nic extra ale jsem fanda Street Fighteru a podobných bojovek jako MK (ale Tekkena moc nemusím). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Desmond: Co přesně se ti na tom Street Fighteru nezdá? Většinou všude dostává 9ky, navíc většina hráčů říká, že se jedná o nejlepší bojovku na handheld, tak to přece nemůže být špatný ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Jo je to fajn, je to dobra bojavka, ale me to proste nejak nesedi, takovehle hry me prestavaji strasne rychle bavit....Takze nakonec jsem nejvic ocenil vizualni stranku, ta je uzasna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Prej je lidem z toho 3D blbē :D = ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 To zalezi na jedinci.....asi stejne tak jako ze nekdo to 3D nevidi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Prej je lidem z toho 3D blbē :D = ? Ja třeba 3D nevidim, minimálně ty technologie co sem zatim zkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Ja to vzdycky videl blbe a bolela me z toho hlava.... U 3DS mi je blbe jen pri opravdu delsim hrani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Mně u 3DS není blbě vůbec, narozdíl od 3D na tv s brýlemi nebo v kině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts