velky_muftu Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 zhrnutie mojich nakupov za posledne dva mesiace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Krása :D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Pánové, je to těžkej OT, ale nevíte někdo o práci v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Bohužel, pořád jsem školou povinný. Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Pánové, je to těžkej OT, ale nevíte někdo o práci v Praze? http://www.pracevpraze.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 http://www.pracevpraze.cz/ predpokladal jsem, ze cloveku dojde, ze myslim osobni doporuceni.. google pouzivat umim.. ale si milej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 jo, tak ty cekas, ze ti nekdo rekne, jasne prijd tam a tam, ceka tam na tebe flek za 25k cistyho... tak to jo, sry, moje chyba :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 jo, tak ty cekas, ze ti nekdo rekne, jasne prijd tam a tam, ceka tam na tebe flek za 25k cistyho... tak to jo, sry, moje chyba :) ne, otazku sem polozil jasne.. nechtel sem doporuceni na inzertni portal, jak jsi odpovedel ty.. chce to cist.. ale nech to plavat :) je to o sbirani her.. nevis - nekomentuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JungleFever Odesláno Září 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Tak kdopak to plánuje? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2012 Vypada docela hezky, a ta loot edice taky :D ale šetřim na assassins creed Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 novy prirustek do sbirky Tekken Tag Tournament 2 We are tekken edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Tak kdopak to plánuje? :) Jup, už za 2 dny bude na mojí poličce :) z originálek jen za 2899 a pošta zdarma takže jsem happy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Cau, s kamosem budem kupovat steelbooky a potřebujem ještě někoho kdo by si s nama chtel dva koupit. (Klidne i dva lidi) Možná budou potřeba 3 steelbooky. Prostě dohromady 4, protože bude sleva 10 % a levnější poštovný. Měl by teda někdo zájem o tyhle steelbooky? Nedávám to do obchodu protoze to neni jiste a obchod by to byl hromadny. PES 2013 G1 Nerozbalený Soul Calinur x360 G1 + bonus DVD Dark Siders 2 G1 Mass Effect 3 G1 Final Fantasy G1 ps3/x360 Darkness 2 G1 Far Cry 2 G1 FIFA Street G1 Prototype 2 G1 Cenu napíšu jen vážným zájemcům Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Počkat, kde to vůbec kupujete? To je nějakej E-Shop nebo soukromá osoba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Koupil bych od soukrome osoby. Mas zajem? Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Vypada docela hezky, a ta loot edice taky :D ale šetřim na assassins creedOdesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Presne moje rec :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Neměl by někdo zájem o: Killzone 3 Helghast Edition God of War 3: Ultimate Trilogy Edition Batman Arkham Asylum: Collectors edition Bioshock 2: Collectors Edition Resistance 2: collectors edition ( bez figurky ) Assassins Creed Brotherhood: Codex Edition Call of Duty MW2: Hardened Edition - to vše na ps3, Far Cry 2: Collectors Edition - pc. Našel by se takovej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Neměl by někdo zájem o: Killzone 3 Helghast Edition God of War 3: Ultimate Trilogy Edition Batman Arkham Asylum: Collectors edition Bioshock 2: Collectors Edition Resistance 2: collectors edition ( bez figurky ) Assassins Creed Brotherhood: Codex Edition Call of Duty MW2: Hardened Edition - to vše na ps3, Far Cry 2: Collectors Edition - pc. Našel by se takovej? cena gow? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Neměl by někdo zájem o: Killzone 3 Helghast Edition God of War 3: Ultimate Trilogy Edition Batman Arkham Asylum: Collectors edition Bioshock 2: Collectors Edition Resistance 2: collectors edition ( bez figurky ) Assassins Creed Brotherhood: Codex Edition Call of Duty MW2: Hardened Edition - to vše na ps3, Far Cry 2: Collectors Edition - pc. Našel by se takovej? to bude asi použitý předpokládám? komplet? stav? cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Tak se musim pochlubit po delsi dobe jsem nakupoval a dnes mi konecne prisla naloz her od Danteho (thx). Nove mam tak ve sbirce Prey, Dead Island, Castlevania: Lords of Shadows, Dantes Inferno, Rayman: Origins, Metro 2033, Mortal Kombat KE, Assisns Creed (Konecne mam vsechny dily AC ;)) a Call of duty 2, 3 a MW (tim padem jsem si konecne kompletne doplnil i serii CoD :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 21, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Tož taky se pochlubím :cheesygrin: Nedávnou jsem koupil onu zde na foru řešenou Collectorku Mass Effect 3 a dnes objednávka na MW2 Hardened edici za skvělých 799,-. Příští týden FIFA 13 ve steelbooku. V plánu mám pak ještě GoW Saga + Killzone Trilogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 SAIXX: Jo je to ,, použité ,, ( Gow 3, je zabalená hra ) a kompletní, cenu nabídni do PM podle toho co by jsi chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 SAIXX: Jo je to ,, použité ,, ( Gow 3, je zabalená hra ) a kompletní, cenu nabídni do PM podle toho co by jsi chtěl. Ohledně MW2, asi by jsi samotnej artbook + steelbook neprodal vid? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Tak to je v podstatě celá Hardened edice :D Nemáš náhodou obyč verzi MW2? Klidně bych vyměnil s tvým menším doplatkem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Stefi: co ten dreamcast? nikde sa mi neozyvas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts