Pr3dator Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Za koľko si kúpil tú Vitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 150 spolu s dvoma hrami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 To je naozaj celkom dobrá ponuka. Tak si ju uži. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Nevíte o nějakým obchodě kde se daj sehnat collectors edice atd...? (např. Oblivion,GTA IV, Call of duty... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Pěkný videjko, pokud budeš mít čas a chuť napiš/udělej vidko k těm hrám na vitu pls asi ji dostanu na vánoce a nevím jestli jít do PS+ a které hry vybrat. (Mám PS3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Tak já bych se vám rád pochlubil co mám teď na cestě k sobě, ale nechci vám takhle před vánocema zkazit radost :D Tak až to přijde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Néé, pochlub se ! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Ale budete strašně závidět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Nevadí, pochlub se :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Dám vám nápovědu :D Všechno je franchise hry kterou sbírám. 3 sběratelské edice 1 steelbook, limitovaný pro UK 4 knihy (2x Collector's....) 2x Art of To co mi chybít můžete vidět tady v topicu. Freedom ani Join or Die edice to není, tu jsem akorát nenafotil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Je jasný že je to Assassins Creed ale přesněji co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Assassin's Creed Limited Edition-x Assassin's Creed II Master Assassin Deluxe Edition-x Assassin's Creed Brotherhood Collectors Edition, Doctor version-x Assassin's Creed III Limited HMV Steelbook-x Art of Assassin's Creed-y Art of Assassin's Creed III-x Assassin's Creed II Collectors guide-y Assassin's Creed III Collectors guide-y y-mám x-na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 U mad bro? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Ten steel... TEN STEEEEEEEEEEEEL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Plarfus: Kde si sehnal ten steelbook AC3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 (upraveno) Kompletní Master assassin edice a ten steelbook jsou z UK od kámoše. Ty knihy jsou z US amazonu a mikina z CZ obchodu. Ten steelbook je fakt hezkej, limitovanej pro UK a jen jeden eshop :D //edit...dnes ještě přišel Art of AC3..měl jsem objednanou limitovanou edici, ale ubishop je zrušil Upraveno Prosinec 28, 2012 uživatelem Platfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 Ni No Kuni wizards edition je doma! To jsem ji objednal v tento pátek a za skvělou cenu - až se mi tomu nechce věřit. Teď trochu váhám jestli si ji nechat nebo prodat. Ceny na eBay se šplhají celkem vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Jelikož sem moc nechodim tak jsem dlouho nenapsal ani sem, takže to co mi přišlo za poslední dva měsíce: - Devil May Cry (2013) - AC3 Hunter Connor Statue (UBIcollectibles - materiál je úplně stejnej jako AC3 Freedom edition statue a je jasně vidět že jsou "to samé") - Hitman HD Trilogy. Neni toho moc no, ale dneska svojí sbírku obohatim o L.A. Noire Complete Edition a 21. nebo 23. o Crysis 3 se steelbokem (od JRC/xzone). Platfus, předpokládám že hunter connor sošku už máš, ale pokud ne, tak čas koupit, je to fakt luxus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Čau, Hunter sošku nemám, ale různejma prodejema sem na ní našetřil a asi koupim. Jen mě Ubisoft za poslední půl rok celkem naštval a tak nevim no. Začínám sbírat God of War, miluju už od dob do sem hrál na PSP. Chvilku počkej a nahodím nové fotky co zmizely při roll backu fora asi předevčírem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Tak tady vám dávám novinky co tu už byly ale smazaly se. Tady je komplet sbírka, jen to nejhlavnější, nejsou tam hadry, preorder, promo, figurky atd... Mimochodem to dole uprostřed je asi nejcenější část, press kit- jen pro novináře, ohromná hodnota. Sent from my lilyPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Tak zítra čekám něco velmi pěkného :) Začíná to na U a pokračuje to ncharted 3 Explorer edition :) Co to tak může být? :D Sent from my lilyPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Tak zítra čekám něco velmi pěkného :)Začíná to na U a pokračuje to ncharted 3 Explorer edition :) Co to tak může být? :D Sent from my lilyPad using Tapatalk pokud jsi ji nekoupil za 899,- jako kdysi kdyz byla v akci,tak neni co zavidet. Jinak cody jsou platne az do roku 2015. Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Ona byla tak levne??? Jaka skoda. Ona nebude pro mě, ale pro kámošky Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Ona byla tak levne??? Jaka skoda. Ona nebude pro mě, ale pro kámoškySent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk je to rok zpatky na gamehouse byla akce, levne RE3 Survival Edition a U3 EE a jeste neco. Ja jsem to stihnul za 899, pak to bylo za 1399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Únor 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2013 Škoda, to už asi nebude :/ Ale nova za 2k celkem pohoda, na ebay je dražší. Sent from my P350 Cyanogenmod 7 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts