toro Odesláno Srpen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2012 Kdyby jsi si tento post pořádně přečetl , tak to najdeš sám ! Jsi línej číst a radši se hodiny jen vyptáváš !! Strana 7 příspěvek 64 !! Je zajímavé že když na to kliknu já , tak ten odkaz funguje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2012 takže freestyle dash začal disky konečně sám měnit problém je, že když po vyskočení nápisu enter disc 2 začne xbox loadovat druhou složku s hrou, tak se hra chová, jako by byl vložen opět ten samý disk, vyskočí titulky na začátku a hra mne hodí do menu... už fakt nevím co s tím :-((( je to divný, zkoušel jsem i jiné freestyle dashe, ale nefunguje to... nemám problém zadat cestu ke hře, ale zlobí to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Dejde tu někdo prosím funkční odkaz na swap.xex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Dejde tu někdo prosím funkční odkaz na swap.xex Nic takového nepoužívat,je to zastaralá metoda, která fungovala ještě do vydání FSD 2.x který už pak toto dělal interně.Naopak když ten plugin i tak nahraješ, uděláš bordel v tom jeho interním přepínání a nepůjde ti nic. FSD 2.2 mění disky sám,má tuto funkcionalitu už zabudovanou interně a plugin swap.xex nepotřebuje dopředu nahrávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Ve složce games mám udělat novou složku s názvem hry a v té složce další 2 složky s názvem Disc 1 a Disc 2 nebo můžu rovnou v games udělat dvě složky např. Max Payne 3 Disc 1 a Max Payne 3 Disc 2 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Ve složce games mám udělat novou složku s názvem hry a v té složce další 2 složky s názvem Disc 1 a Disc 2 nebo můžu rovnou v games udělat dvě složky např. Max Payne 3 Disc 1 a Max Payne 3 Disc 2 ?? Zde jsem to popsal celé - musí to být jen Disc x, nic jiného.Aktuální postupy jsou posány zde http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.