buddyfriend Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 Protože logicky nestojej o to prodávat iPhony do zemí, kde nemají smlouvu s operátorem a kde se oficiálně neprodávají. a za hotovy se to tam koupit neda ? Neni jeste nejakej obchod v usa kde se jeste da koupit 8Gb iPhone ? jeste primo u AT and T to jde ale tam primo se musi myslim uzavrit smlouva, ale nak to musi jit, kamosovi rodice byli pred vanocema v usa a v kamenym shopu iphony koupili jenze lidi ho kupujou protoze sou uz "prezrany" tech symbianovejch nokii a tupejch softwaru typu Samsung nebo WIN mobile ktery sou rok od roku stejny. Jestli se ti nechce nak experimentovat vem ten W960i ten je fakt v pohode...aspon se trochu lisi.. jj to souhlasim, mne se ted vubec nelibeji modely nokie a SE se mi nelibilo nikdy, o low endovych motorolach samsungach atd ani uvazovat nebudu ja jdu do iphona hodne se mi na nem libi prehravac a na prohlizeni netu konkurenci nema, ted mam 6230 a nic mi na ni nechybi, proto mi na iphonu tay nic schazet nejspis nebude Citovat
ryder Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 tak bude muset podepisovat nejaky smlouvy nebo ne ? Citovat
buddyfriend Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Březen 19, 2008 tak bude muset podepisovat nejaky smlouvy nebo ne ? aha, tak ty o tom asi moc toho nevis... apple ma smlouvu s U.S. operatorem AT and T, ze vsechny iPhony v americe budou prodavat se simlockem prave na AT and T, tudiz ke kazdymu dostanes AT and T sim kartu. je to zpusob jak ziskat vic zakazniku. kdyz teda pujdes k pobocce nebo autorizovanymu dealerovi at+t, tak prej musis uzavrit smlouvu na nakej pausal, kdyz to koupis od applu mas jen simlock a at+t sim cartu Citovat
Dzunk Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2008 nechcete nekdo koupúit 80gb classica? je 4 mesice starej zadni strana trochu poskrabana ale bohuzel jsem ztratil zarucak. Citovat
narliza Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2008 dotaz k vlastníkum iphonu :) chtěl sem se zeptat jestli jdou přehrát videa zkonvertovaná pro PSP ;) .mp4 ;) děkuju předem za odpovědi Citovat
corvette Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2008 dotaz k vlastníkum iphonu :) chtěl sem se zeptat jestli jdou přehrát videa zkonvertovaná pro PSP ;) .mp4 ;) děkuju předem za odpovědi ne taky me to jebe ty filmy musim pracne konvertovat Citovat
ryder Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2008 jestli to dobre chapu tak, kdyz si koupim iPhone v americe tak nepodepisuju zadnou smlouvu ani nic takovyho? jeste se chci zeptat jaky vsechny verze iphonu jdou odblokovat (abych moch normalne volat a vsechno) ? Citovat
Dzunk Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2008 ryder: sry ze to rikam ale to si tak hloupej ze to nikde nnajdes? je to vsude na netu rozepsany jak to je Citovat
Darius15 Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2008 ja moc ty ipody nemusim ale je fakt ze jednou dobou jsem chtel 30GB cernyho ipoda nejak nebyly prachy tak jsem se na to vybod no a pak se objevilo psp Citovat
corvette Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2008 jestli to dobre chapu tak, kdyz si koupim iPhone v americe tak nepodepisuju zadnou smlouvu ani nic takovyho?jeste se chci zeptat jaky vsechny verze iphonu jdou odblokovat (abych moch normalne volat a vsechno) ? 1) Nepodepisujes 2) Vsechny verze jinak google.com nebo iphone.cz by to resil... Citovat
iNasko Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2008 ja asi koupim ipod touch iphone nema smysl stejne neni zaruka atd az vyjede ihpone v cesku tak kupuju Citovat
will Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2008 já zase zvolil SE W960i...Iphone mě sice lákal, ale foťák a lepší OS mě přesvědčili......snad příště.... Citovat
Fila.Kulis Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2008 Lol wille mezi nima se rozhoduju - popis mi tvuj duvod proc sis nekoupil jabko ale welkej wolkman ?? Diky Citovat
will Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2008 za prvé....chci mobilní hraní her...... za druhé....mám ze starýho telefonu A2DP sluchátka a ty na Iphonu nefungují, páč Iphone tenhle primitivní protokol nepodporují... za třetí....záruka... za čtvrtý....měl jsem už asi 20 mobilů a Sonyericson mě nikdy nezklamal..... za pátý....naštval mě Apple svým přístupem k zákazníkům.... Citovat
corvette Odesláno Březen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 24, 2008 za prvé....chci mobilní hraní her......za druhé....mám ze starýho telefonu A2DP sluchátka a ty na Iphonu nefungují, páč Iphone tenhle primitivní protokol nepodporují... za třetí....záruka... za čtvrtý....měl jsem už asi 20 mobilů a Sonyericson mě nikdy nezklamal..... za pátý....naštval mě Apple svým přístupem k zákazníkům.... 1) Iphone ma velkou herni budoucnost EA a SEGA pro nej vyviji 3D hry a PSX hry fungujou 90% 2)A2DP uz rikam po druhy funguje....jen nedje posilat pres BT soubory 3)Mas pravdu 4) 100% souhlasim 5)Slysel jsem o pripadu kdy si nekdo rozmlatil display iphonu o roh stolu a dali mu novej na zaruku...asi jak u koho tenhl bod. Jinak W960i je hoodne good...:) Citovat
will Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2008 1) Iphone ma velkou herni budoucnost EA a SEGA pro nej vyviji 3D hry a PSX hry fungujou 90%2)A2DP uz rikam po druhy funguje....jen nedje posilat pres BT soubory 3)Mas pravdu 4) 100% souhlasim 5)Slysel jsem o pripadu kdy si nekdo rozmlatil display iphonu o roh stolu a dali mu novej na zaruku...asi jak u koho tenhl bod. 1) vím o vývoji her a viděl jsem ukázky připravovaných her od SEGA (myslel jsem současnoust).... 2) nevím proč tedy mluví každej jinak (zkoušel jsi to osobně? ) 5) myslel jsem přístup k technické podpoře a k zákazníkům v zemích kde se Iphone neprodává Citovat
narliza Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2008 dotaz k vlastníkům macbooku :) jelikož MacBook Air nekoupím tak sem se rozhodl pro klasický macbook Mám vybranou konfirguraci 2.4ghz 4gb ram 250gb disk :), ale ? 1) kterou barvu ? bílá prý časem zežloutne a černá je háklivá na poškrábání, připadá mi to skoro jako u PSP SLIM white a black :) tak kterou doporučujete :D 2)windows| parraler desktops nebo boot camp ?|proč ? 3)lesklý nebo matný display ? 4)jak je to s ůdržbou :D Děkuju moc předem ;) Citovat
jahoda Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2008 1. Bílá je o dost levnější. Rozhodni se sám. 2. Parallels Desktop je určitě lepší, ale je placený. Výhoda je, že se můžeš přepínat mezi MacOs a Woknama a mezi systemy kopírovat data. 3. MacBook je jen s lesklým glossy displayem. U MacBooku Pro si už můžeš zvolit normální. 4. Nijak náročná, já mám notas už 4 roky a furt je krásnej. :-) Citovat
narliza Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2008 nechci tady moc spamovat :D ale potřeboval bych to vědět trochu na jistotu zežloutne ta bílá ? toho se právě obávám nejvíce :D EDIT: hah tak nemněl by ;) uvidíme :D Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 dotaz k vlastníkům macbooku :)jelikož MacBook Air nekoupím tak sem se rozhodl pro klasický macbook Mám vybranou konfirguraci 2.4ghz 4gb ram 250gb disk :), ale ? 1) kterou barvu ? bílá prý časem zežloutne a černá je háklivá na poškrábání, připadá mi to skoro jako u PSP SLIM white a black :) tak kterou doporučujete :D 2)windows| parraler desktops nebo boot camp ?|proč ? 3)lesklý nebo matný display ? 4)jak je to s ůdržbou :D Děkuju moc předem ;) Na kolik tě to příjde peněz? Citovat
narliza Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 Na kolik tě to příjde peněz? 24000kč ;) 2gb ram verze + v CZ koupim 2x2gb RAM ;) Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 24000kč ;) 2gb ram verze + v CZ koupim 2x2gb RAM ;) Heh nechybý ti tam nula :)A nevíš ještě jakou tam budeš mít grafiku? Citovat
jahoda Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 24000kč ;) 2gb ram verze + v CZ koupim 2x2gb RAM ;) V MacBooku jsou pouze 2 místa na paměť. Citovat
narliza Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2008 V MacBooku jsou pouze 2 místa na paměť. proto píšu že koupím 2x2gb ram ! jelikož v základu je 2x1Gb ram ;) takže moduly komplet vyměnim za nové Citovat
jahoda Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2008 jj Co na tom budeš dělat, že potřebuješ 4GB paměti? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.