narliza Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2008 sezenu v americe Apple iPhone 16 Gb verze (v apple storu) ?? www.apple.com ;) to je asi trošku logický, že ho tam seženeš?? ne! tvá otázka = spam Citovat
ryder Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 jo ale nekteri rikaj ze je vyprodanej Citovat
will Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 jsou problémy s dodávkami 16 GB verze........ale čekací doba je prý asi jen 7 dní........... Citovat
ryder Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2008 fotr ho koupi v New Yorku tak snad ho tam sezene Citovat
MikeM Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2008 no jenze bude bez zaruky coz je blby proc by byl bez zaruky??? Koupim ho v Nemecku, kde plati zaruka normalne:-)) 2 M4Touch: myslel jsem ze uz Touche mas?? Teda tak jsem to aspon pochopil z tvych predchozich prispevku....jinak ceny jsou zhruba 8gb - 279eur, 16gb - 369eur, 32gb - 459eur.......apple.de Citovat
iNasko Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2008 mike no jo ale jsetli udelas u iphonu jailbreake tak nebudes mit zaruku teda tak mi to psali lidi z jednoho fora. Citovat
M4Touch Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2008 MikeM: iPod Touch nemám, ale dost ho chci. Ještě nevím jakou velikost paměti, ale radši větší abych potom po čase nelitoval. Hodně peněz se mi do něj ale dávat zase nechce. Jinak v tom Německu je to docela dost drahý, myslel jsem že by to tam mohlo být i levnější. Musim, ale nejdřív hlavně udělat přijmačky na školu... Citovat
MikeM Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2008 MikeM: iPod Touch nemám, ale dost ho chci. Ještě nevím jakou velikost paměti, ale radši větší abych potom po čase nelitoval. Hodně peněz se mi do něj ale dávat zase nechce. Jinak v tom Německu je to docela dost drahý, myslel jsem že by to tam mohlo být i levnější. Musim, ale nejdřív hlavně udělat přijmačky na školu... Rekl bych ze cenove je to skoro stejne jako tady, musis si uvedomit ze EURo je ted uz jen asi 25Kc...... Co jsem koukal tak rozdil treba u iPodu classic 80gb bylo 500Kc :-) ve prospech Nemecka, takze fakt skoro stejne. Holt, nemuzes srovnavat ceny v Evrope s cenama z USA. Citovat
Dogmate Odesláno Duben 2, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2008 Lidi neví někdo kde sehnat filmy na ipod classic nerad to převádím:) Citovat
Malcolm. Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 mike no jo ale jsetli udelas u iphonu jailbreake tak nebudes mit zaruku teda tak mi to psali lidi z jednoho fora. kravina:roll: jestli to chces reklamovat tak udelas restore a nikdo nic nepozna, jailbreak je jen software ktery prehrajes Citovat
iNasko Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 no jo kdyz sai koupis ipof touch z usa taky enmas tu 1 rok mezinarodni zaruku ja si psal tady v cr s lidma od apple a psali mi ze jen american co je treba na dovolene a rozbije se mu ipod tak ho muze u nas reklamovat a ne cech co si ho odtama koupil Citovat
Darius15 Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 hele mam dotaz mam si koupit ipod touch nebo iphone uz se da odblokovat a nahrat cestina tak vaham a popripade jakou verzi ?GB Citovat
narliza Odesláno Duben 3, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2008 hele mam dotaz mam si koupit ipod touch nebo iphone uz se da odblokovat a nahrat cestina tak vaham a popripade jakou verzi ?GB já bych bral iPhone ;) je lepší mít média a telefon v jednom ;) než tahat všude sebou jak mobil tak mp3jku a kup si 16gb verzy je dražší o 100$ Citovat
Darius15 Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2008 já bych bral iPhone ;) je lepší mít média a telefon v jednom ;) než tahat všude sebou jak mobil tak mp3jkua kup si 16gb verzy je dražší o 100$ diky za nazor mas pravdu:thumbup: Citovat
narliza Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2008 velmi dobrá zpráva pro zájemce iphonu ;) http://www.macblog.sk/novinky/iphone-s-podporou-3g-sa-zrejme-objavi-na-trhu-do-60-dni-1083.html Citovat
iNasko Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2008 super si ho koupim az vyjde radsi si pockam Citovat
narliza Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2008 super si ho koupim az vyjde radsi si pockam jsme evropa takže počítej s větší cenou ;) Citovat
Dzunk Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2008 tjn pocitej tak s dvonasobnou cenu protoze Jobs to bere USD=EUR a USD je 16 a EUR 24,5 takze pocitej docela dost vetsi cenu...... jinak sem se chtel zeptat mel by nekdo zajem o ipod touch 32b tak za 10k kdybych ho mel uplne zabalenej , ale bez zaruky? Citovat
ryder Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2008 Ja uz sem v pohode ted mi tata psal ze pred chvili koupil iPhone 16Gb verzi. Pristi utery se vraci z USA, tak ho priveze. Uz se nemuzu dockat Citovat
iNasko Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2008 jestli me prijmou na gympl tak hned kupuju ten starej iphone protoze cekat na nejaky 3g to je na hovno Citovat
Saddako Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2008 Pokud nebude mit 3G v tom novem founu mensi spotrebu nez maji stavajici 3G cipy tak myslim neni moc oc stat. Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2008 Pokud nebude mit 3G v tom novem founu mensi spotrebu nez maji stavajici 3G cipy tak myslim neni moc oc stat. Co je to to 3G,sorry za lámerskej dotaz. Citovat
corvette Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2008 Co je to to 3G,sorry za lámerskej dotaz. Takova kravina jako videohovory a rychlejsi prenos dat kerej je zatim jen na par mistech v CR a je drahej pokud nemas tarif na iphonu pri mym stahovani dat mi bude k nicemu...EDGE na mail a internet bohate staci...iphone stejne ty stranky rychlejc nenacte..jen ti to asi rychleji stahne you tube atd.. Citovat
Saddako Odesláno Duben 10, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 10, 2008 Jak dlouho vam (kteri mate iPhone) vydrzi baterie? Citovat
ryder Odesláno Duben 15, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2008 Konecne, ted sem dostal 16 Gb verzi iPhonu. Je koupeny od prekupnika v New Yorku, protoze v Apple storu sou vsechny iPhony vyprodany. BTW: Maximalni spokojenost Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.