Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 Ten sem koupila v roce 2002 - 2. generace :lol:Dřív to měl jen málokdo, schovám si ho jako raritu, navíc je stále funkční. Fajn a kolik má pamět ty ho už máš 5 let vypadaj jako novej ho nosíš v ponožce :) Citovat
jahoda Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 Fajn a kolik má pamět ty ho už máš 5 let vypadaj jako novej ho nosíš v ponožce :) 10GB , dřív u iPoda bylo přibalený i pouzdro :lol: Ale ta cena byla zase někde jinde. Citovat
buddyfriend Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 hele, co rikate na tohle: http://www.66avee.com/index.php?target=products&product_id=479 ? nechapete proc je to o 100dolaru levnejsi? jinak ten eshop ma dobry hodnoceni, nasel jsem ho pres yahoo shopping Citovat
tmatura Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 hele jahodo? jak to je s tou smlouvou s tím americkým opetátorem? si u něj musela podepsat smlouvu? Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 tmatura:Nic nemusis ;) Proste koupis iPhone a nikdo po tobe nic nechce ;) Witek:Sis mel radsi koupit iPhona za tu cenu...Vysel by te jeste levneji...Ale neva tak aspon mas 16GB ;) jahoda:Tak co jak si uzvivas iPhona ;) ?Ja uz ho mam asi 3.den a porad na nej myslim :D Je to fakt dokonala hracicka...A hlavne ty videa v tom jsou krasny...Hudba je hlasita jak prase (nenasel jsem jiny vyraz :D )...Web je rychly jako kun :D m no proste dokonala vecicka za jeste lepsi cenu... Prijde me to hrozne levny...Kdyz to porovnam s nejakou suntskou Nokii n95 ta 20 000kc+ :dozey: Citovat
kachnak Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda pekna sbirka :) ctu tuhle diskuzi celou a fakt zajimave :) iphone je pekna hracka a chci se zeptat nevypada ten display silene kdyz je potapany prsty?nejsou tam videt treba nejak moc otisky nebo tak?a posledni OT hej lidi vy asi vubec nemate penize ze? :D kua tolik veci za tolik penez Citovat
jahoda Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda:Tak co jak si uzvivas iPhona ;) ?Ja uz ho mam asi 3.den a porad na nej myslim :D Je to fakt dokonala hracicka...A hlavne ty videa v tom jsou krasny...Hudba je hlasita jak prase (nenasel jsem jiny vyraz :D )...Web je rychly jako kun :D m no proste dokonala vecicka za jeste lepsi cenu...Prijde me to hrozne levny...Kdyz to porovnam s nejakou suntskou Nokii n95 ta 20 000kc+ :dozey: jo to jo, kam se hrabou Nokiari :lol: jahoda pekna sbirka :) ctu tuhle diskuzi celou a fakt zajimave :) iphone je pekna hracka a chci se zeptat nevypada ten display silene kdyz je potapany prsty?nejsou tam videt treba nejak moc otisky nebo tak?a posledni OT hej lidi vy asi vubec nemate penize ze? :D kua tolik veci za tolik penez asi tě překvapím, ale prstíky tam jsou vidět. Je tam přiloženej hadřík. :lol: Když display svítí, žádný prstíky neuvidíš. Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 jj ja si ho stejne po kazdym pouziti lestim ;) Ale to je naptosto to posledni co bych na tom hledal spatnyho :) Citovat
buddyfriend Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 hele, co rikate na tohle: http://www.66avee.com/index.php?target=products&product_id=479 ? nechapete proc je to o 100dolaru levnejsi? jinak ten eshop ma dobry hodnoceni, nasel jsem ho pres yahoo shopping co na to rikate??? btw: co kdybysme poprosili admina aby to dal jako dulezte...diskutuje se tu dost:cheesygrin: Citovat
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda @ Dragunov: Jaký používáte aplikačky ? popř nějaký gamesky na iPhonech ? Něco doporučte :-) Citovat
jahoda Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda @ Dragunov: Jaký používáte aplikačky ? popř nějaký gamesky na iPhonech ? Něco doporučte :-) seš trochu hr, ja to teprv prozkoumávám. Apollo ICQ je dobry a VNotes. Vic sem nestihla. Citovat
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 Hr hr :-D A nějaký stránky ? Já zatim znam jenom http://www.hacktheipodtouch.com/ Citovat
Electropunker Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 Ten telefon vypada fakt pekne, na kolik teda vyjde pres e-bay? Citovat
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 ^^^ Telefon sice vypadá pěkně ale iTouch rulez :-D Jo a kolem 500$ Citovat
Ski Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 Ten telefon vypada fakt pekne, na kolik teda vyjde pres e-bay? na aukru vyjde treba na 12 000 kc ;) (ted sem ho tam nekde videl :) ) na ebayi to bude podobne ;):bash: Citovat
Electropunker Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 To je zadara, to co to umi, jak to vypada a v dobe drahych "super" NOKIi je to za pakatel.....zacinam premyslet, nechci to ted cist cele, ale jde teda volat v CR? Uz jde odblokovat v pohode? Citovat
au! Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 jestli to říkám dobře tak jo, ale teď bude nový FW který asi nepude obejít.Myslím ten , který přišel z iPhonem do Evropy..opravte mě kdyžtak.. Citovat
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 čim dřív koupíš tim líp.... electropunkere.. A pošli mi na icq tu muziku :-D Citovat
au! Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 takže jsem to řekl dobře oh yeah :D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2007 Elektro:Kup to od zohoto borce.Od nej jsem to koupil i ja!Posle ti naprosto novy a jeste ve folii zabaleny iPhone a jeste k tomu odblokovany!Jeste k nemu dostanes 2 pouzdra zdarma! http://aukro.cz/item268539862_iphone_8gb_odblokovany_1_1_1_firmare_100_zaruka.html Od nej to ma vic lidi...Je naprosto super ;) Citovat
WItekS Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2007 Dragunove, jahodo, taky máte zadní stranu tak poškrábanou ? Jsou to malý oděrky, takový ty vlásencový, ale mě tam udělaly strašně rychle... Citovat
Electropunker Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2007 Elektro:Kup to od zohoto borce.Od nej jsem to koupil i ja!Posle ti naprosto novy a jeste ve folii zabaleny iPhone a jeste k tomu odblokovany!Jeste k nemu dostanes 2 pouzdra zdarma!http://aukro.cz/item268539862_iphone_8gb_odblokovany_1_1_1_firmare_100_zaruka.html Od nej to ma vic lidi...Je naprosto super ;) Ted jsem koupil slima white, takze asi az po vanocich zacnu o tom premyslet....protoze ted investuji do jinych veci....(Alpy) Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2007 Dragunove, jahodo, taky máte zadní stranu tak poškrábanou ? Jsou to malý oděrky, takový ty vlásencový, ale mě tam udělaly strašně rychle... Myslim ze my ne protoze nemame ten lesklej povrch...Tohle je u iPodu spany no :( Musis si davat moc pozor...Pokladat to na neco mekkyho, nosit to v obalu...Nejlepsi je urcite PSP obal... :( Citovat
WItekS Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2007 ^^^ Nojo, co se dá dělat, já obal mam, takle k PC to pokládam na to měkký co jsem k tomu dostal.. to je fak paradox, přední stranu nepoškrábe ani balzoříz a zadní je po prvnim položení :lol: Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2007 jj ve predu je sklo :) Predek je super ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.