Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Ten sem koupila v roce 2002 - 2. generace :lol:Dřív to měl jen málokdo, schovám si ho jako raritu, navíc je stále funkční. Fajn a kolik má pamět ty ho už máš 5 let vypadaj jako novej ho nosíš v ponožce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Fajn a kolik má pamět ty ho už máš 5 let vypadaj jako novej ho nosíš v ponožce :) 10GB , dřív u iPoda bylo přibalený i pouzdro :lol: Ale ta cena byla zase někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 hele, co rikate na tohle: http://www.66avee.com/index.php?target=products&product_id=479 ? nechapete proc je to o 100dolaru levnejsi? jinak ten eshop ma dobry hodnoceni, nasel jsem ho pres yahoo shopping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 hele jahodo? jak to je s tou smlouvou s tím americkým opetátorem? si u něj musela podepsat smlouvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 tmatura:Nic nemusis ;) Proste koupis iPhone a nikdo po tobe nic nechce ;) Witek:Sis mel radsi koupit iPhona za tu cenu...Vysel by te jeste levneji...Ale neva tak aspon mas 16GB ;) jahoda:Tak co jak si uzvivas iPhona ;) ?Ja uz ho mam asi 3.den a porad na nej myslim :D Je to fakt dokonala hracicka...A hlavne ty videa v tom jsou krasny...Hudba je hlasita jak prase (nenasel jsem jiny vyraz :D )...Web je rychly jako kun :D m no proste dokonala vecicka za jeste lepsi cenu... Prijde me to hrozne levny...Kdyz to porovnam s nejakou suntskou Nokii n95 ta 20 000kc+ :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda pekna sbirka :) ctu tuhle diskuzi celou a fakt zajimave :) iphone je pekna hracka a chci se zeptat nevypada ten display silene kdyz je potapany prsty?nejsou tam videt treba nejak moc otisky nebo tak?a posledni OT hej lidi vy asi vubec nemate penize ze? :D kua tolik veci za tolik penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda:Tak co jak si uzvivas iPhona ;) ?Ja uz ho mam asi 3.den a porad na nej myslim :D Je to fakt dokonala hracicka...A hlavne ty videa v tom jsou krasny...Hudba je hlasita jak prase (nenasel jsem jiny vyraz :D )...Web je rychly jako kun :D m no proste dokonala vecicka za jeste lepsi cenu...Prijde me to hrozne levny...Kdyz to porovnam s nejakou suntskou Nokii n95 ta 20 000kc+ :dozey: jo to jo, kam se hrabou Nokiari :lol: jahoda pekna sbirka :) ctu tuhle diskuzi celou a fakt zajimave :) iphone je pekna hracka a chci se zeptat nevypada ten display silene kdyz je potapany prsty?nejsou tam videt treba nejak moc otisky nebo tak?a posledni OT hej lidi vy asi vubec nemate penize ze? :D kua tolik veci za tolik penez asi tě překvapím, ale prstíky tam jsou vidět. Je tam přiloženej hadřík. :lol: Když display svítí, žádný prstíky neuvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jj ja si ho stejne po kazdym pouziti lestim ;) Ale to je naptosto to posledni co bych na tom hledal spatnyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 hele, co rikate na tohle: http://www.66avee.com/index.php?target=products&product_id=479 ? nechapete proc je to o 100dolaru levnejsi? jinak ten eshop ma dobry hodnoceni, nasel jsem ho pres yahoo shopping co na to rikate??? btw: co kdybysme poprosili admina aby to dal jako dulezte...diskutuje se tu dost:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda @ Dragunov: Jaký používáte aplikačky ? popř nějaký gamesky na iPhonech ? Něco doporučte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jahoda @ Dragunov: Jaký používáte aplikačky ? popř nějaký gamesky na iPhonech ? Něco doporučte :-) seš trochu hr, ja to teprv prozkoumávám. Apollo ICQ je dobry a VNotes. Vic sem nestihla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Hr hr :-D A nějaký stránky ? Já zatim znam jenom http://www.hacktheipodtouch.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Ten telefon vypada fakt pekne, na kolik teda vyjde pres e-bay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 ^^^ Telefon sice vypadá pěkně ale iTouch rulez :-D Jo a kolem 500$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Ten telefon vypada fakt pekne, na kolik teda vyjde pres e-bay? na aukru vyjde treba na 12 000 kc ;) (ted sem ho tam nekde videl :) ) na ebayi to bude podobne ;):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 To je zadara, to co to umi, jak to vypada a v dobe drahych "super" NOKIi je to za pakatel.....zacinam premyslet, nechci to ted cist cele, ale jde teda volat v CR? Uz jde odblokovat v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 jestli to říkám dobře tak jo, ale teď bude nový FW který asi nepude obejít.Myslím ten , který přišel z iPhonem do Evropy..opravte mě kdyžtak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 čim dřív koupíš tim líp.... electropunkere.. A pošli mi na icq tu muziku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 takže jsem to řekl dobře oh yeah :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2007 Elektro:Kup to od zohoto borce.Od nej jsem to koupil i ja!Posle ti naprosto novy a jeste ve folii zabaleny iPhone a jeste k tomu odblokovany!Jeste k nemu dostanes 2 pouzdra zdarma! http://aukro.cz/item268539862_iphone_8gb_odblokovany_1_1_1_firmare_100_zaruka.html Od nej to ma vic lidi...Je naprosto super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Dragunove, jahodo, taky máte zadní stranu tak poškrábanou ? Jsou to malý oděrky, takový ty vlásencový, ale mě tam udělaly strašně rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Elektro:Kup to od zohoto borce.Od nej jsem to koupil i ja!Posle ti naprosto novy a jeste ve folii zabaleny iPhone a jeste k tomu odblokovany!Jeste k nemu dostanes 2 pouzdra zdarma!http://aukro.cz/item268539862_iphone_8gb_odblokovany_1_1_1_firmare_100_zaruka.html Od nej to ma vic lidi...Je naprosto super ;) Ted jsem koupil slima white, takze asi az po vanocich zacnu o tom premyslet....protoze ted investuji do jinych veci....(Alpy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2007 Dragunove, jahodo, taky máte zadní stranu tak poškrábanou ? Jsou to malý oděrky, takový ty vlásencový, ale mě tam udělaly strašně rychle... Myslim ze my ne protoze nemame ten lesklej povrch...Tohle je u iPodu spany no :( Musis si davat moc pozor...Pokladat to na neco mekkyho, nosit to v obalu...Nejlepsi je urcite PSP obal... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 ^^^ Nojo, co se dá dělat, já obal mam, takle k PC to pokládam na to měkký co jsem k tomu dostal.. to je fak paradox, přední stranu nepoškrábe ani balzoříz a zadní je po prvnim položení :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jj ve predu je sklo :) Predek je super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.