WItekS Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Koukals na utube.com na to jak se ho snažili poškrábat ? celkem mazec :coolp: Jinak podcasty a iTunes z iTouche rulez ! vůbec to Safari a WiFi brouzdání přes iPoda je super :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 jj internet je rychlej jak prase jak uz jsem psal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JD Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Mno ja teda nevim, ale jako telefon mne iPhone teda sklamal. Nema to ani zakladni jednoduchy funkce ktery bych cekal o nastaveni ani nemluve. Treba banalitu kopirovani cisel z a na kartu, mazani jednotlivych SMS, odpocet/napsano znaku u SMS, potvrzeni SMS a takhle bych mohl pokracovat o MMS ci mazani obrazku v galerii ani nemluve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Lidi tak sem koukal na ten JailBreake... a je to docela těžký.. čet jsem už asi 3 návody, všechny celkem chaotický a bez obrázků.. Nevim jestli si na to troufnu :D - - - JD: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JD Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Lidi tak sem koukal na ten JailBreake... a je to docela těžký.. čet jsem už asi 3 návody, všechny celkem chaotický a bez obrázků.. Nevim jestli si na to troufnu :D- - - JD: :dozey: Pokud mas verzi 1.1.1 a Wifi pripojeni tak to mas za 15 minut hotovy koukni -> [url]http://www.modmyifone.com/wiki/index.php/Jailbreak_the_iPhone_1.1.1_out_of_the_box[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 nwm kdo sem psal ze nejnovejsi fw nejde odblokovta ale i on uz jde...... electro: tak ses dockal slimka jo? ja ted budu mit z UK dovezenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JD Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 nwm kdo sem psal ze nejnovejsi fw nejde odblokovta ale i on uz jde...... electro: tak ses dockal slimka jo? ja ted budu mit z UK dovezenej To je to same jako tvrdit ze nove fw do PSP uz fakt neprolomej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Pokud mas verzi 1.1.1 a Wifi pripojeni tak to mas za 15 minut hotovy koukni -> [url]http://www.modmyifone.com/wiki/index.php/Jailbreak_the_iPhone_1.1.1_out_of_the_box[/url] Ne.e já mam iPod Touch :-) Ale už jsem našel na mujipod.cz návod... možná zejtra to udělam... sem docela posr*nej :D - - - - - Psp: No dobře ty.. :thumbup: - - - - - btw chekujte tohle: http://www.mujipod.cz/art/msoftware/Free-YouTube-To-iPod-Converter.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 jj tenhle programma...Je dobrej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Nechápu jeli jsme do Prahy a v Praze bilboard a na něm uplně přesnej iPhone a na iPhonu napsaný Nokia prostě to byla reklama na Nokiu a byl tam iPhone od Nokie nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 nwm kdo sem psal ze nejnovejsi fw nejde odblokovta ale i on uz jde...... electro: tak ses dockal slimka jo? ja ted budu mit z UK dovezenej JJ z USA z e-bay je k tomu kabel na hry pres TV, obal, pouzdro, kabel usb s nabijenim, nabijecka do auta, folie na display, uz je tam hozenej jinej CF,program na konvert videi, zaruka 12 mesicu, samozrejme nove a to cele je z 5020Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RioCZ Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Ja mam ipodek NANO a je to fakt pohoda...vydrz baterky skvela...akorat ty sluchadla co k tomu byli,jsem musel vymenit za svy Koss(pecky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 ^^^ Jaká generace ? - - - - - - - edit: tak ipod je odblokovanej, jenom mam problém.. s alpikacema. když si chci instalnout Source ( Comunity ) tak mi to hodí, že si mam updatnout instaler. Ale to se pak nestáhne.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Listopad 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Koukals na utube.com na to jak se ho snažili poškrábat ? celkem mazec :coolp: na to jsem tu daval link :dozey: a je to sranda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 ^^^ jo du to zkusit... - - - - btw ptal sem se na foru, co ten Instaler a prej jim to taky dělá teďkonc problémy tak nevim... nespěchá to :-) Hlavně že mam jiný theme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 MUHEHE, už je všechno sprovozněný + nastahovaný themes, toys, games, apps.... z Installeru :wohow: Ještě pak dam screen ;) -- - - - - - - - - buddy: tak co, koupíš si ten iPhone ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Buddy kup si ho :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 WiteKS : dej sem ten screen 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 ^^^ Nj, sem si řek že udělam zálohu iTouche ( přes CuteFTP ) a myslel jak to bude hned hotový, jenže to vypadá že to má přes 500MB a po WiFi to zas ta rychle nefrčí... hned co se to dokopíruje tak ho sem dam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 srry za lamerskou otazku ale ipod touch se musi taky nejak odblokovavat? nebo na co je ten jailbreak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 ..... abys moh nasitalovat apps 3. strany ;) - - - - - - chtěl jsem dát ten screen, ale nemůžu ho v ipodu najít :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Jak hraje iPod nahlas ve sluchátkách?Myslím tím že vezmete jedny sluchátka a skusíte je připojit k ruzným přehrávačům a každej znich pojede na plno a musí to být stejná písnička. Podle mě třeba PSP hraje potichu,Moje stará Mp3 hraje dost nahlas a ségřina Mp3 hraje o něco víc než PSP,tak jak nahlas hraje iPod? A ještě má iPod repráčky může hrát normálně hudbu bez sluchátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Nemá repráčky. Hraje mnohem hlasitějc než PSP ( aspoň muj iTouch ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Hraje fakt suprove. nejlepsi prehravac, kterej sem kdy poslouchal. Mel sem pujcenou 30GB verzi za PSP :) kdyz sem byl v nemecku. Nemec chtel PSP a ja ipod, tak sme to na tejden changli :D Ipod Video 30GB hral fakt prekrasne. Nemuzu si stezovat. Jedina nevyhoda je asi ze chybyi podpora Mass storage a "nutnost" pouzivani itunes. V rodine meli 5 Applu, z toho dva Macbooky, jedne old (crt monitor) a 2 ty nejnovejsi (proste jenom to velky LCD)...zvlastni to pocitace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Mass storage jde povolit, a itunes nejsou tak špatný... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.