Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iTopic (aneb vše k Applu)

buddyfriend

Recommended Posts

• Odpovědi 864
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jenom blazen by si nanistaloval Mac OS na PC. Skoro nic na tom nefunguje. Navic Mac Os jsou sladeny s Apply, takze myslim ze je to docela blbost

Sladene spis tim ze Apple pro ty jejich pccka dela vlastni soucastky...(tzn ze je to komilovane pro jejich stroje...a jejich komponenty..) proto jsou windowsy nekdy tak nestale...v linuxu si muzete (u nekterych dister (arch atd..) taky kompilovat.. a pak to lita rychle :) ) co na tom nefunguje?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle sem to Ski presne myslel. :)

Aaaha :) podotknu ze ten kdo jeste nevidel absurditu necht sek oukne do prodejny Apple v praze..bohuzel si nevystaceji s macy.. a museji tam mit i jeden WINDOWS XP!!! To je stransa hruza! :D (ps hned vedle iphonu! :) ) jsou kasy tak tam koukejte je to hned ten prvni :) (poznate minimalne podle sporice! :)

Odkaz ke komentáři

muzu se zeptat kde v praze bych si mohl prohidnout iphona v praze? diks

V oficialni prodejne apple (presne to nevim.. to vi Anonymous.. se kterym sem tam byl :) ) :) Je to rovne primo vedle kasy :) (se jich kdyztak zeptej..) je to tam super.. vse bile :) a jeden malej pc ted tri obrazovky (jedna je pres 1.5 metru :) a ted ten pc je napojen na tri monitory.. rozliseni je husty.. a ted si neco pustite... napul pres dve obrazovky :D kvalitka :) ani se moc neseka..

jinak Iphone je stylova pecka :) Hlavne naklaneni :) zoomovani...wifi...ovladani proste super :)! Ale za tu cenu toho umi prece jen malo :)

Odkaz ke komentáři

MUHEHE, už je všechno sprovozněný + nastahovaný themes, toys, games, apps.... z Installeru :wohow:

Ještě pak dam screen ;)

-- - - - - - - - -

buddy: tak co, koupíš si ten iPhone ?

Buddy kup si ho :dozey:

asi jo :D ale nevim jestli ho mam koupit pres zasilkovou sluzbu od applu nebo pres ebay...poradte :D dragunove ty ho mas pres ebay?

muzu se zeptat kde v praze bych si mohl prohidnout iphona v praze? diks

apple centrum anděl nový smíchov

Odkaz ke komentáři

mozna ze budu mit toho iphona z u.s., kamosovi rodice tam ted jsou no, ja se ho ptal jestli by mi to mohli koupit a on ze je dovoleno 2 na osobu a on ze je chce prodat a vydelat, ale dneska mi zavolal a zeptal se jestli ho chci tak jsem rekl ze jo, ale je to jen na 50 %

Odkaz ke komentáři

Ty jo taky si hrajete s mapama v iPhonech a iPodech Touch :D Je to fakt krasny putovat po svete a divat se na pamatky, more atd... ;) Krasny...

Jo a pochlubte se jak je to daleko od vasi ulice k vam do skoly/do prace :)

Z mi ulice do skoly je to 9.8km a cesta trva kolem 13ti minut hehe :)

Ale me cesta trva kolem hodky :)

Odkaz ke komentáři

Ty jo taky si hrajete s mapama v iPhonech a iPodech Touch :D Je to fakt krasny putovat po svete a divat se na pamatky, more atd... ;) Krasny...

Protoze je to pro auta. Nicmene je to standartni Google map/earth co je i na pc

Odkaz ke komentáři

Jasný no, tohe je fak mazec :thumbup:

Chlapi kolikátýho se u nás bude iPhone prodávat?

:lol: Jo dobrej, ještě mam rád ten jak šli 2 a prostřední upad :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu