placek Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 multitouch by mela bejt softwearova zalezitost a senzor Pohybu maj i nekt. novy HTCcka(Diamond,Touch PRO..., i kdyz je pravda, ze ty aplikace co na to vznikly nejsou zadna slava...),ale pokud bych si chtel hrat s pohybovym senzorem,tak si poridim Wii:DWii není špatný výrobek,ale je na to málo skvělých her.A potřebuješ na hraní dost prostoru.Naproti tomu Ipod si vezmeš kam budeš chtít.A k těm HTCčkám-ano jsou to zajímavé výrobky,ale cenově předražené.Vlastně nejlevnější výrobek s multitouch diplejem a pohybovým senzorem je Ipod Touch.(cena v US 199 dolarů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Náhodný nákup.(ostatně jako vždy)a nemohl bys mi to tky za tolik sehnat ? asi ne co ? :cry:-------- EDIT : jinak co má ipod touch 2nd tak lepšího že se vám na něj vyplatí přejít z 1 generace touchů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 a nemohl bys mi to tky za tolik sehnat ? asi ne co ? :cry:-------- EDIT : jinak co má ipod touch 2nd tak lepšího že se vám na něj vyplatí přejít z 1 generace touchů ? me by jsi ho taky nesehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 jen bych vam doporucil sehnat si ipoda radsi z ameriky, protoze americky verze hrajou hlasiteji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 a nemohl bys mi to tky za tolik sehnat ? asi ne co ? :cry:-------- EDIT : jinak co má ipod touch 2nd tak lepšího že se vám na něj vyplatí přejít z 1 generace touchů ? Škoda-pozdě.Prodal jsem pár kusů známým.Ani jsem to nedával do žádné inzerce.(šlo to na dračku)I když zde na foru je jen vetešnictví a moc lidí to asi nečte,abych se dával něco na prodej.A Ipod Touch 2generace má konečně repráčky na boku i ovladač hlasitosti a celý je v chromu.Taky se mi líbí.(no koupím si ho až bude za dobrou cenu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Wii není špatný výrobek,ale je na to málo skvělých her.A potřebuješ na hraní dost prostoru.Naproti tomu Ipod si vezmeš kam budeš chtít.A k těm HTCčkám-ano jsou to zajímavé výrobky,ale cenově předražené.Vlastně nejlevnější výrobek s multitouch diplejem a pohybovým senzorem je Ipod Touch.(cena v US 199 dolarů). ano,ale automobilovejm zavodum z iFounu se podoba hra o kt. jsem slysel jako o hre Kravicky :D ,jinak je pro rozhodovej titul MH Tri, apk bych si Wii mozna i poridil a libej se mi na nem i FPS( ikdyz to je dost retro, kdyz sem byl malej a strilel sem na televizi kachny a stacila mi na to ta "konzole a kazetky" od vietnamcu):) prumerna cena(server heureka): iPhone 3G 16GB: 13200Kc HTC (P3700) Touch Diamond: 12200Kc HTC Touch Pro: 15500Kc takze, pokud chce clovek novy zarizeni, tak ty cenovy rozdily tak zhavy nejsou, pokud ho ale sezenete bazarove tak je urcite jednodussi sehnat levne iPhone(proste je dyl na trhu a navic je vsude kolem neho povyku...) na druhou stranu, oni jsou sice ty 2 pristroje(Diamond, Touch Pro) papirove vykonny, ale po prakticky strance jsou lepsi no-Touch (HTC) zarizeni(takze ty starsi o TouchFLO 3D mluvit ani nema cenu, protoze je to jen portace prostredi z iPhonu, je otazka jestli je to krok vpred ci z5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Kluci nevím jak je to u Vás,ale mě se zastavil Ipod Touch na 9 obrazovkách.Tzn.že tam můžu mít maximálně 9x16 aplikací.Jak je to u Vás? Není nějaký trik abych tam toho měl víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 je nejaka aplikace ,ktera schovava aplikace ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 placek: Cydia -> program Categories -> a rozdel si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 placek: Cydia -> program Categories -> a rozdel si toDíky.Ty se o to asi fakt dost zajímáš.Ale možná jsem usoudil,že mi přes 100 aplikací bude stačit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Kluci nevím jak je to u Vás,ale mě se zastavil Ipod Touch na 9 obrazovkách.Tzn.že tam můžu mít maximálně 9x16 aplikací.Jak je to u Vás? Není nějaký trik abych tam toho měl víc? Není, je to konec. Mám to také vyzkoušený :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Dnes vyšla nová hra Kroll.Vizuálně skvělá,ale hratelnost...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 No ja som presiel Chapter 1... naozaj super grafika, menu totalne pekne ale hranie priemer... proste iba rubacka na 2 strany.. ale aj tak sa mi to paci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2008 Zkus si 2. kapitolu.Nějak ji nemůžu projít.(trochu těžké) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepindo Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Ahoj potřeboval bych poradi jak mám dostat schémata do ipod touche mam fw 2.1+jailbrage.Prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Ahoj potřeboval bych poradi jak mám dostat schémata do ipod touche mam fw 2.1+jailbrage.Prosim poradte Jako u Jb iphona:-D cydia to jistí ne ? :-) když máš Jb tak máš i cydiu.. a stačí jen s epřipojit k wifi.. a už sosáš winterboard a pak ty schemata :-) vše v cydii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Čaute Appláci =) Už je to pěkně dlouho, co si každej víkend říkam že bysem měl něco stim mym iPodem udělat... VLastním iPod Touch 16GB 1st gen. Mam na něm prastarej FW 1.1.5 a mývam problémy s několika věcma.... Takže pokud víte, poraďte please. 1) Muj iTouch sem si původně Syncnul s home PC a teď když se o to pokouším na mym laptopu tak mi to nějak nejde.... Rád by sem si všechno nejen synchronizoval ale taky zazálohoval 2) Jak na to, chci updatnout na vyšší FW ( 2. ?? ) ale vůbec netušim jak.. Zatim si vzpomínám na tyhle 2 věci =D Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Čaute Appláci =)Už je to pěkně dlouho, co si každej víkend říkam že bysem měl něco stim mym iPodem udělat... VLastním iPod Touch 16GB 1st gen. Mam na něm prastarej FW 1.1.5 a mývam problémy s několika věcma.... Takže pokud víte, poraďte please. 1) Muj iTouch sem si původně Syncnul s home PC a teď když se o to pokouším na mym laptopu tak mi to nějak nejde.... Rád by sem si všechno nejen synchronizoval ale taky zazálohoval 2) Jak na to, chci updatnout na vyšší FW ( 2. ?? ) ale vůbec netušim jak.. Zatim si vzpomínám na tyhle 2 věci =D Díky za odpovědi. Noo tak s 1 ti neporadím pač to nechápu jak to myslíš:-) ale u 2 to je v itunes:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Noo tak s 1 ti neporadím pač to nechápu jak to myslíš:-) ale u 2 to je v itunes:-) To jo, ale já chci aby mi to zůstalo JailBroknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 To jo, ale já chci aby mi to zůstalo JailBroknutý. Jo tak to je jednoduché:-) udělej JB na vyší verzi:-) uplně stejně jako jsi Jb dělal... návody zde jsou myslím:-) pokut né tak ti ho muzu dohledat jinde:-)ale tohle řeší další JB:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 Jaké jsou přesně rozdíly mezi 5. a 6. generací iPodu classic? A který byste radši koupili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Zadnej, sorry ze to tak musim napsat, ale je to shit. Mam rada apple a kupuji si vsechno mozny od nej a mela sem i jako druhej iPod classic 160gb a 3x sem ho reklamovala az mi nakonec byly vraceny penize. Classic ma vadu, kerou apple ignoruje a tou je, ze udela cca za 1 hod. dvou vterinovou pauzu v hrani hudby, coz muzu napsat, ze pekne se..e. Nevim jak u mp3, ale ja posloucham apple lossless. Dela to i 120gb classic, da se hodne o tom precist na apple forum, kdyz si vyhledas slovo gaps. iPhone tenhle problem nastesti nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 No... Mně vážně 2 sekundy za hodinu nezabijou :D Jde o to, že iPhone a iPod Touch maj málo místa na to jak jsou drahý... A o třetí touchscreen už se mi nechce starat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 nwm jak tobě ale mě 32gb bohatě stačí mam ipod 80gb a plnil jsem ho pěkně dlouho bo ty filmy sou celkm malí huba to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 zdravim, mel bych dotaz ohledne macbooku jsou dodavane i s ceskou lokalizaci nebo jen v anglicke lokalizaci napr. na alza.cz sem nasel macbook CZ a nevim jestli to je jen klavesnice nebo jestli celkove dneska jsem se ptal u stanku applu a prej to tam jde nahrat jen castecne a pak nechodej aktualizace... predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.