jahoda Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Počítač je dodáván s anglickým systémem a českou lokalizací. Nevím, že by byl český Leopard a ani bych o něj nestála. Používám mac 10 let a české verze stály za bačkoru a měly furu chyb a aktualizace samozřejmě nešly. iLife 09 je ted úplně nový soft balík, takže nemůžeš očekávat opět, že by byl v češtině. Já vše používám anglicky a vše šlape jak má, češtinu, ikdyž anglicky umím málo, tag nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Všechny Apple p****iny jsou k hovnu.Uz jsem to tu psal ale furt si musim postěžovat že 12 litrů jsem vyhodi za blbí těžký těžítko, který jeste nefunguje.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Všechny Apple p****iny jsou k hovnu.Uz jsem to tu psal ale furt si musim postěžovat že 12 litrů jsem vyhodi za blbí těžký těžítko, který jeste nefunguje.:ziped: když jsi jantar tak se tomu nediv.... mimochodem i všechny tvé příspěvky jsou k "h###u" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Všechny Apple p****iny jsou k hovnu.Uz jsem to tu psal ale furt si musim postěžovat že 12 litrů jsem vyhodi za blbí těžký těžítko, který jeste nefunguje.:ziped: Myslim, ze duvod bude mezi tezitkem a zidli, jelikoz proc by jinak bylo tolik spokojenych Apple uzivatelu a Apple jeste existoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Počítač je dodáván s anglickým systémem a českou lokalizací. Nevím, že by byl český Leopard a ani bych o něj nestála. Používám mac 10 let a české verze stály za bačkoru a měly furu chyb a aktualizace samozřejmě nešly. iLife 09 je ted úplně nový soft balík, takže nemůžeš očekávat opět, že by byl v češtině. Já vše používám anglicky a vše šlape jak má, češtinu, ikdyž anglicky umím málo, tag nepotřebuju. diky za odpoved mac jsem si vyzkousel a aglictina mi vubec nevadi :) AlexXx: ty si vazne jantar predpokladam ,ze myslis tim tezitkem iphone,ipod ,ze tobe nevyhovuje neznamena ,ze je na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 hoj lidi chci se zeptat jestli si mám pořídit Ipod Shuffle 2GB 2.generace ,vyměnil bych ho za svojí starou mp3 ,bohužel na Nano nebo touche nemám prachy tak se chci zeptat jestli shuffle je v pohodě ,nejsou sním žádné problémy a jestli hraje kvalitně a hlasitě ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Hlasitě?-to jde o sluchátka kvlaitně?-je to apple, musí hrát kvalitně je docela povedenej, když nechceš tahat žádnou velkou krávu v kapse, tak je to právě to co hledáš akorát mě mrzí že chybí dysplay Kámoška ho má a nestěžuje si, ale připadá mi trošku holčičí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 no diky mne holcici prijde snad kazda barva ipodu :Dkrome cerny bily a stribrny ... a nejnamyšlenější blondýnka u nás ve třídě má ipod nano 2 generace a kdybych nahodou splasil prachy na 4. gen nana tak to bude skoro stejná a ty keci bych asi taky nepřežil spíš namně ipod shuffle působí tak že je to kvalitní náhrada za drahé ipody ,ale jediny co mi na shufflovi vadí že nemá display ,ale myslim že se bez nej obejdu ...Jo kde se mam regnout na i Store ?A potrebuju k tomu kreditku a tak ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 no diky mne holcici prijde snad kazda barva ipodu :Dkrome cerny bily a stribrny ... a nejnamyšlenější blondýnka u nás ve třídě má ipod nano 2 generace a kdybych nahodou splasil prachy na 4. gen nana tak to bude skoro stejná a ty keci bych asi taky nepřežil spíš namně ipod shuffle působí tak že je to kvalitní náhrada za drahé ipody ,ale jediny co mi na shufflovi vadí že nemá display ,ale myslim že se bez nej obejdu ...Jo kde se mam regnout na i Store ?A potrebuju k tomu kreditku a tak ... ? kreditku k tomu nepotřebuješ tady máš okdaz na návod jak se zaregistrovat na itunes bez kreditky: http://console-forum.net/showthread.php?t=51335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 APPULO znovu funkcni!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat pokud je Ipod touch koupený z nějakého obchodu, který má pobočku pouze v Praze a já jsem z Moravy, tak jestli je možné ho při případné reklamaci zanést do nějakého toho Apple centra v Brně? Samozřejmě s papíry a záručákem atd. a jestli mi v pohodě udělají reklamaci kdyby něco. Tady je obchod: http://www.hypermobil.cz/produkty/prehravace-mp3/apple-ipod/ipod-touch-8-gb-2-generace Díky za odpověď a případně prosím na odkaz nebo adresu toho Apple centra v Brně. Dám THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 http://www.istylecz.cz/ Stranka iStyle Brno... EDIT: Adresa: náměstí Svobody 91/20, 602 00 Brno-město Telefon: +420 573 021 224 -------------------------------------------------------------------------------- Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 10:00 – 20:00 Sobota 10:00 – 18:00 EDIT2: http://console-forum.net/showthread.php?t=51600 Procti si tohle tema a dozvis se tam neco vic o reklamaci iPhona...Asi to bude stejny i u iPoda Touch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Díky moc!:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Můžu se zeptat jestli na nabíjení iPodu touch 2generace můžu použít nabíječku z 5.2V 500mA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Nabiji se to napajenim z USB... tam je 5V, kolik mA nevim.. ale uz to napeti nesedi, jak vidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 To je nabijeni z USB pres adepter z elektriky (na mp4) takže bys to přes to radši nenabyjel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Melo by to fungovat, protoze by to nejake rozpeti melo prezit, ale spravne by tam melo byt 5V... Znicit iPod by se tim nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Dik a teď bych ještě potřeboval poradit kterej návod mám použít na Jailbreak firmwaru 2.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Jarbi: Tohle videjko je dobry...Podle neho jsem se ridil (ujistoval) a vse v poho...V pravo mas vice informaci s downloadama a potrebnejma souborama a programama na Jailbreak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ještě bych měl dotaz, a to: Existuje nějaká aplikace na Ipod Touch, která by mi realizovala přístup na Internet pomocí připojeného USB? Prostě, že bych měl kábl zapojený do PC a pomocí toho bych mohl být na Ipodu - přes PC na internetu? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Jarbi: Tohle videjko je dobry...Podle neho jsem se ridil (ujistoval) a vse v poho...V pravo mas vice informaci s downloadama a potrebnejma souborama a programama na Jailbreak... A někde tady na fóru není návod , tam ty soubory nemuzu najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 A někde tady na fóru není návod , tam ty soubory nemuzu najít Vpravo pod nickem a datumem pridani videa mas moznost "další informace", po rozkliknuti ty soubory uvidis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Apple chystá 2 nové iPhony http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate_page.php?page_id=59368 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Cau lidi, mam nejaky problem se Cydiou...Po delsi dobe jsem se sel podivat co je noveho, dal jsem Search abych si vyhledal jednu aplikaci a Cydia spadla...Cydia me obcas padala takze sem tomu nevenoval nejak pozornost...Zkusil jsem ji pustit znovu ale hned na uvodni obrazovce spadla...Zkusi lsjem to dvakrat jeste a vzdy spadla znova a znova...Zkusil jsem uz 2x restart iPhona ale vzdycky spadne pri nacitani....Nevite co s tim muze byt prosim :( ? Diky moc za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 ahoj,prosim mam veliky problem.Uz nevim co jsem delal s iPHONEm,ale posr*l se mi.Proste vidim blilou obrazovku a nic vic.UZ jsem zkousel i restor v itunes ale stahl jsem si .ipsw a pak mi to vypsalo file is not compatible.Budu mit veliky problem tak prosim pomoc.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.