Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iTopic (aneb vše k Applu)

buddyfriend

Recommended Posts

Počítač je dodáván s anglickým systémem a českou lokalizací. Nevím, že by byl český Leopard a ani bych o něj nestála. Používám mac 10 let a české verze stály za bačkoru a měly furu chyb a aktualizace samozřejmě nešly.

iLife 09 je ted úplně nový soft balík, takže nemůžeš očekávat opět, že by byl v češtině. Já vše používám anglicky a vše šlape jak má, češtinu, ikdyž anglicky umím málo, tag nepotřebuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 864
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Všechny Apple p****iny jsou k hovnu.Uz jsem to tu psal ale furt si musim postěžovat že 12 litrů jsem vyhodi za blbí těžký těžítko, který jeste nefunguje.:ziped:

Myslim, ze duvod bude mezi tezitkem a zidli, jelikoz proc by jinak bylo tolik spokojenych Apple uzivatelu a Apple jeste existoval?

Odkaz ke komentáři

Počítač je dodáván s anglickým systémem a českou lokalizací. Nevím, že by byl český Leopard a ani bych o něj nestála. Používám mac 10 let a české verze stály za bačkoru a měly furu chyb a aktualizace samozřejmě nešly.

iLife 09 je ted úplně nový soft balík, takže nemůžeš očekávat opět, že by byl v češtině. Já vše používám anglicky a vše šlape jak má, češtinu, ikdyž anglicky umím málo, tag nepotřebuju.

diky za odpoved mac jsem si vyzkousel a aglictina mi vubec nevadi :)

AlexXx: ty si vazne jantar predpokladam ,ze myslis tim tezitkem iphone,ipod ,ze tobe nevyhovuje neznamena ,ze je na nic...

Odkaz ke komentáři

hoj lidi chci se zeptat jestli si mám pořídit Ipod Shuffle 2GB 2.generace ,vyměnil bych ho za svojí starou mp3 ,bohužel na Nano nebo touche nemám prachy tak se chci zeptat jestli shuffle je v pohodě ,nejsou sním žádné problémy a jestli hraje kvalitně a hlasitě ???

Odkaz ke komentáři

Hlasitě?-to jde o sluchátka

kvlaitně?-je to apple, musí hrát kvalitně

je docela povedenej, když nechceš tahat žádnou velkou krávu v kapse, tak je to právě to co hledáš

akorát mě mrzí že chybí dysplay

Kámoška ho má a nestěžuje si, ale připadá mi trošku holčičí :)

Odkaz ke komentáři

no diky mne holcici prijde snad kazda barva ipodu :Dkrome cerny bily a stribrny ... a nejnamyšlenější blondýnka u nás ve třídě má ipod nano 2 generace a kdybych nahodou splasil prachy na 4. gen nana tak to bude skoro stejná a ty keci bych asi taky nepřežil spíš namně ipod shuffle působí tak že je to kvalitní náhrada za drahé ipody ,ale jediny co mi na shufflovi vadí že nemá display ,ale myslim že se bez nej obejdu ...Jo kde se mam regnout na i Store ?A potrebuju k tomu kreditku a tak ... ?

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
no diky mne holcici prijde snad kazda barva ipodu :Dkrome cerny bily a stribrny ... a nejnamyšlenější blondýnka u nás ve třídě má ipod nano 2 generace a kdybych nahodou splasil prachy na 4. gen nana tak to bude skoro stejná a ty keci bych asi taky nepřežil spíš namně ipod shuffle působí tak že je to kvalitní náhrada za drahé ipody ,ale jediny co mi na shufflovi vadí že nemá display ,ale myslim že se bez nej obejdu ...Jo kde se mam regnout na i Store ?A potrebuju k tomu kreditku a tak ... ?

kreditku k tomu nepotřebuješ tady máš okdaz na návod jak se zaregistrovat na itunes bez kreditky: http://console-forum.net/showthread.php?t=51335

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Ahoj, chtěl bych se zeptat pokud je Ipod touch koupený z nějakého obchodu, který má pobočku pouze v Praze a já jsem z Moravy, tak jestli je možné ho při případné reklamaci zanést do nějakého toho Apple centra v Brně?

Samozřejmě s papíry a záručákem atd. a jestli mi v pohodě udělají reklamaci kdyby něco.

Tady je obchod:

http://www.hypermobil.cz/produkty/prehravace-mp3/apple-ipod/ipod-touch-8-gb-2-generace

Díky za odpověď a případně prosím na odkaz nebo adresu toho Apple centra v Brně. Dám THX

Odkaz ke komentáři

http://www.istylecz.cz/

Stranka iStyle Brno...

EDIT:

Adresa:

náměstí Svobody 91/20, 602 00 Brno-město

Telefon: +420 573 021 224

--------------------------------------------------------------------------------

Otevírací hodiny:

Pondělí - Pátek 10:00 – 20:00

Sobota 10:00 – 18:00

EDIT2:

http://console-forum.net/showthread.php?t=51600

Procti si tohle tema a dozvis se tam neco vic o reklamaci iPhona...Asi to bude stejny i u iPoda Touch...

Odkaz ke komentáři

Cau lidi, mam nejaky problem se Cydiou...Po delsi dobe jsem se sel podivat co je noveho, dal jsem Search abych si vyhledal jednu aplikaci a Cydia spadla...Cydia me obcas padala takze sem tomu nevenoval nejak pozornost...Zkusil jsem ji pustit znovu ale hned na uvodni obrazovce spadla...Zkusi lsjem to dvakrat jeste a vzdy spadla znova a znova...Zkusil jsem uz 2x restart iPhona ale vzdycky spadne pri nacitani....Nevite co s tim muze byt prosim :( ?

Diky moc za rady...

Odkaz ke komentáři

ahoj,prosim mam veliky problem.Uz nevim co jsem delal s iPHONEm,ale posr*l se mi.Proste vidim blilou obrazovku a nic vic.UZ jsem zkousel i restor v itunes ale stahl jsem si .ipsw a pak mi to vypsalo file is not compatible.Budu mit veliky problem tak prosim pomoc.Dekuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu