Han Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Vono kdyz ti jednoho rana vypadne tlacitko zapinani nebo nejde UMD mechanika...pripadne ti spadne a slo by reklamovat tak zmenis nazor...nj vec nazoru jj a taky vec opatrnosti a stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 záruka je zbytečnoust, kterou sem nikdy nevyužil...... presne :) Kazdopadne o sve psp se bojim min kdyz ho mam pojistene.. :D Takze kdyby mi spadlo z a jeste ho prejel traktor...mam narok na nove.. :D ;) Coz je vyhoda oproti zaruce.. :D:bash: :arrow: Zaruka je tedy v 70%zbytecnost a nevyuzijete ji :P A nebo vas poslou domu ze neumite davat UMD hry do UMD mehcaniky a porot nejede.. :D ;) Jinak tekene gratuluji KRASNY SBERATELSKY KOUSEK :P :)....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 jak rika corvette. z 9000 koupit psp jen s nakym napisem a umdckem a priveskem bez zaruky :roll: ja bych to neudelal . to bych si radsi koupil naky hry na ps3 nebo naky hadry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Ahoj všichni, Posílám nějaký obrázky (kvalita není nic moc - foceno s SE990i). Na obrázku je i moje PSP white, který mám už 2,5roku a je z Japonska (bylo s fw2.0). Po celou dobu jede bez závad (musím zaklepat). Po téhle zkušenosti se nebojím koupit další "železo" z Japonska. Mimochodem ten bundle pack je z www.superufo.com za 318USD + poštovný cca 50USD. Z těch prodejců na ebay jsem neměl dobrej pocit (nevím proč, normálně tam nakupuju). P.S.: Dle mýho soudu by bylo nejlepší tu bundle verzi strčit na 10let do skříně (pokud možno nerozbalený) a pak to prodat. Ale kašlu na to a hraju.:cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Ha, konečně vidim to White FAT PSP s průhlednejma tlačítkama :D Jinak, myslel jsem že jediná možnost jak koupit u nás je přes ebay... :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzej Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 jj to by bylo urco best pak bys to prodal k za 15 litriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Ha, konečně vidim to White FAT PSP s průhlednejma tlačítkama :D Jinak, myslel jsem že jediná možnost jak koupit u nás je přes ebay... :blink2: Nejsem příznivcem tuningu konzolí, ale s průhlednejma tlačítkama jsem si prostě nemohl pomoct... Kdysi jsem viděl nějakou fotku z presentace Sony a od tý doby jsem věděl, že to hrozně chci. Koupit se dá odkudkoliv, chce to jen rychlou a spolehlivou platbu (třeba PayPal). Akorát mě štve, že se nedají kupovat PSP jap. věci z www.play-asia.com, do EU prostě některý zboží (hlavně to zajímavý) neposílaj :cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Matador Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Přesně... Kdyby to tak bylo v blacku... to by sem to hned koupil, i když už jedno PSP mám :) Ale je to na UMD a to pěkně vrčí, takže si to radši stáhnu na ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Nejsem příznivcem tuningu konzolí, ale s průhlednejma tlačítkama jsem si prostě nemohl pomoct... Kdysi jsem viděl nějakou fotku z presentace Sony a od tý doby jsem věděl, že to hrozně chci.Koupit se dá odkudkoliv, chce to jen rychlou a spolehlivou platbu (třeba PayPal). Akorát mě štve, že se nedají kupovat PSP jap. věci z www.play-asia.com, do EU prostě některý zboží (hlavně to zajímavý) neposílaj :cry:. To jo no, na play-asia maj dost cool věcičky... Přesně... Kdyby to tak bylo v blacku... to by sem to hned koupil, i když už jedno PSP mám :)Ale je to na UMD a to pěkně vrčí, takže si to radši stáhnu na ISO OMG, :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 hele tady sem pro tebe nasel PTF.. sqvele se bude hodit k tomu tvymu PSP :) http://www.sendspace.com/file/la3iym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EL Matador1468621366 Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Zase na sendspacu.... taky si to chci stáhnout, jenomže tam je vždycky plno :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 hele tady sem pro tebe nasel PTF.. sqvele se bude hodit k tomu tvymu PSP :) http://www.sendspace.com/file/la3iym :wohow: díky ;)...teď to ještě někdo předělejte na 3.60 :D (termix points ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Nevite nekdo kdy vyjde me PSP Slim white, ja uz to bez PSP dlouho nevydrzim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojan Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Sakra Tekkene kde na to beres?? Ja chci taky tokovou peknou vecicku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ..tak nak mam choutky opet koupit PSPcko...a rad bych se mrknul po SIMPSONS EDICI... ..nevite nekdo jak to s nima vypada.. btw..nasel sem krutej SIMPSONS XBOX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 radši kdyby mi sakra někdo udělal psp tekken edici a xbox hitman edici klidně byhc koupil bez rozmýšlení, nebo psp silent hill origins TO tekk: za kolik mi prodáš přívěšek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Listopad 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2007 ..tak nak mam choutky opet koupit PSPcko...a rad bych se mrknul po SIMPSONS EDICI.....nevite nekdo jak to s nima vypada.. Zatím ještě SIMPSONS EDICE nikde k mání není a stejně tak ohlašovaná na říjen Sandisk Memory Stick Pro Duo 8GB. Nevíte, kdy bude na trhu? Nechce se mi kupovat ted 4GB. Ta žlutá vypadá suprově. :-) Tak omyl lidičky už ta žlutoučká je na trhu: http://cgi.ebay.com/RARE-The-Simpsons-movie-game-pack-Sony-PSP-Slim-DVD_W0QQitemZ110190105499QQihZ001QQcategoryZ111818QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem US $424.62 + poštovný předražená 1. nabídka, jinak má být jen o 30 eur dražší než klasické PSP slim...tudíž u nás počítám 5999 Kč. Vyčetla sem vydání na 15.11.07, tak uvidíme, jestli bude už všude v prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izzy Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 dlouho sem se na psp sceně nepohyboval a tak bych se vás chtěl zeptat jestly jsou ty limited edition i k sehnání u nás konkrétně star wars edice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 dlouho sem se na psp sceně nepohyboval a tak bych se vás chtěl zeptat jestly jsou ty limited edition i k sehnání u nás konkrétně star wars edice ne zatim je jedina moznost pres ebay...napis tekkenovi on ti ho sezene! ;) sry za ot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 klasickej silver akorad sou nanem cmaranice a je urcite drazsi, ale da se to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jo, a typickej AHA!, bez rozmyslu sem vyblije nějakou kokotinu..... jasně že je to dražší....blik :blink: jinak tekkenovo psp jsem měl v ruce a celkem se mi ta stříbrná zamlouvá....kdo neviděl, nepochopí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 jo, a typickej AHA!, bez rozmyslu sem vyblije nějakou kokotinu.....jasně že je to dražší....blik :blink: jinak tekkenovo psp jsem měl v ruce a celkem se mi ta stříbrná zamlouvá....kdo neviděl, nepochopí ;) ja mam ICE Silver, proti silverum nic nemam jenom rikam ze pro tech par napisu co tam je a tmavsi tlacitka, bych za to treba o litra vic nevyhodil ja tu jenom prezentuju svuj nazor a ty se dome zase navazis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tide Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 Ne, to urcite neni pravda!!!Proc mi to mamka taky nekoupi...Doufam, ze mi muj kamos z japonska Nobue Uematsu zkusi naky sehnat, kdyz uz pracuje pro Square-Enix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 velmi pekne PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2007 Ne, to urcite neni pravda!!!Proc mi to mamka taky nekoupi...Doufam, ze mi muj kamos z japonska Nobue Uematsu zkusi naky sehnat, kdyz uz pracuje pro Square-EnixKdyz ti to nekoupi mamka, tak si to kup sam, sakra. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.