Kudli3 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Chtel jsem se zeptat, kdyz pustim hru z karty (Test drive Unlimited), tak tam jednou odkliknu a pak se mi vypne PSP :( nevite cim by to mohlo byt? Jinak mam Fw 3.10 OE-A´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicky Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Zdravim.Mal by som taku otazku...Je mozne pustat iso hry z karty bez toho aby som mal v PSP vlozeny UMD disk?Mam FW 3.10OE-A a ked chcem hru spustit bez UMD tak my vyhodi chybu.Ak je to mozne tak mi prosim vas napiste ako.Dakujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 No myslim ze jsme na tom celkem podobne.. akorat me se vypne psp :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no musite jit do recovery menu a tam nastavite NO-UMD ENABLED a jestli ti to ani pak nepojede tak to znamena ze ta hra kterou chces hrat prote umd potrebuje je to treba GTA:VCS a nebo je mozny treba u ratchet and clank ze to musis v RECOVERY nastavit CPU na 333 mhz aby to fachalo jinak se stane to co rikal kudli 3 PS: do recovery se dostanes tak ze kdyz zapinas psp tak drzis R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Ja to tam mam nastaveny na disablet ale porat to nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 rikal ze to mas mit na enabled ne na disabled :roll:, navic to tusim nestaci, jeste se musi zapnout jedna vec v advanced configuration, ta treti..nemam moznost ozkouset, zapomnel jsem PSP u prarodicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Tak to bouzel nepomohlo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 a mas nastaveny CPU Speed na 333 Mhz???? a disabled + umd jestli ti to ani pak nepude ak uz fakt nwm PS:z duvodu bricku taky nemuzu odzkouset :D:D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 A jak nastavim tu rychlost toho CPU ? EDIT: Tak uz jsem to udelal.. jdu vyzkouset! EDIT2: Tak to nepomohlo :| uz nevim udelal jsem i downgrade z 3,10oea na 3,03oec a stejne nic :| Rychlost jsem si dal u obou 333mhz :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 a mas tam UMD a v menu musis mit No-UMD DISABLED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Tak ani to nepomohlo :| a kdyz poustim tu hru tak se sekne PSP :| (nabehne ttam obrazovka PSP pak cerno a musim vyndat baterku..) tak to bylo tim ze jsme mel tu treti moznost v advance enabled kdyz ju dam na disabled tak uz to zase nabiha a pak se to sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicky Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Dakujem za kazdu odpoved mne to facha bez problemov tak ako ste mi poradili a este sa chcem opitat ze kde mam nahrat hry ktore su s PS2jky neviem kde ich mam nakopirovat,popripade ak sa to nastavuje tak ako to nastavit aby som ich rozbehal na PSP?Mam FW 3.10OE-A.Dakujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Tak co nedokaze mi nikdo pomoct ? :( Nema to vliv treba na FW ? Kdyz jsem to kkupoval byl tamFW 3.02OE-B a byla tam iso hra moto GP.. a ta jela normalne po prehrati fw mi to nejde :( Uz si vazne nevim rady ani okoli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Dakujem za kazdu odpoved mne to facha bez problemov tak ako ste mi poradili a este sa chcem opitat ze kde mam nahrat hry ktore su s PS2jky neviem kde ich mam nakopirovat,popripade ak sa to nastavuje tak ako to nastavit aby som ich rozbehal na PSP?Mam FW 3.10OE-A.Dakujem... PS2 hry na PSP nijak nerozbehas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicky Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Ha...sorry pomilil som sa...myslel som samozrejme hry z PS1tky...kde ich mam teda nakopirovat?Ako sa potom spustia?Dakujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Ha...sorry pomilil som sa...myslel som samozrejme hry z PS1tky...kde ich mam teda nakopirovat?Ako sa potom spustia?Dakujem... PSX hry kopiruj do: x:/PSP/GAME/"nejak slozka"/EBOOT.PBP & KEY.BIN...:wink: A spustis to stejne jako jakoukoliv ISO hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Zdravím. Mám PSP s fw 3.03 OE-C a velmi mě láká zkusit úpravy XMB menu, spouštěcího zvuku atp.. Ale docela mě děsí, kolik bricků při tom vzniklo (navíc nemám na PSP záruku), proto by mě zajímalo, jestli neexistuje nějaký způsob, jak nejdříve všechno vyzkoušet a otestovat, jestli to bude fungovat. Např. pomocí DevHooku nebo něčeho podobného. Předem děkuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Duben 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Zdravím.Mám PSP s fw 3.03 OE-C a velmi mě láká zkusit úpravy XMB menu, spouštěcího zvuku atp.. Ale docela mě děsí, kolik bricků při tom vzniklo (navíc nemám na PSP záruku), proto by mě zajímalo, jestli neexistuje nějaký způsob, jak nejdříve všechno vyzkoušet a otestovat, jestli to bude fungovat. Např. pomocí DevHooku nebo něčeho podobného. Předem děkuji za odpověď. niceho se neboj, pokud si zalohujes slozku VSH/RESOURCE tak se ti nic nemuze stat, pokud jako jeden uzivatel co nedavno brickl, protoze si smazal celou flashku, sice nevim jak se mu to povedlo, ale pokud nemazes deletem co nemas, tak se absolutne nema co stat, mas preci recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kicky Odesláno Duben 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2007 Ha...sorry pomilil som sa...myslel som samozrejme hry z PS1tky...kde ich mam teda nakopirovat?Ako sa potom spustia?Dakujem... PSX hry kopiruj do: x:/PSP/GAME/"nejak slozka"/EBOOT.PBP & KEY.BIN...:wink: A spustis to stejne jako jakoukoliv ISO hru... Diky za odpoved funguje to perfektne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ujo Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Nazdar lidi potřeboval by sem malou radu který custom firmwar je nejlepší? ----------------------------------------- [left:f7238d7652]http://www.imagehosting.com/out.php/i200123_FB003event.jpg[/left:f7238d7652] ----------------------------------------- [left:f7238d7652]http://www.imagehosting.com/out.php/i200140_FB004event.jpg[/left:f7238d7652] ----------------------------------------- [left:f7238d7652]http://www.imagehosting.com/out.php/i200147_futurebreakzevent.jpg[/left:f7238d7652] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 Asi 3.03 OE-C hodne lidi co preslo na 3.10 se na 3.03 vracej spatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 jestli nechces upravovat menu a podobny blbiny tak asi 3.10 OE-A´ jestlo jo tak 3.03 OEC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Duben 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2007 No tak ttreba ja bych se nevratil, kdybych me jeli ok hry predtim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 už jste to tady řešili,jaky maji v obchodech FW? Mě by zajímalo co najdu v tomhle http://www.hry-presto.cz/psp-playstation-portable-value-pack.html dík :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 JO resilo se to.. najdes to na krabici.. je to pro zacatecniky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts