uganda Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Zdar lidi hele mam psp Fw 3.71 slime. Chtel bych mačkat stažený hry pomuže mi nekdo prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 napiš odkud jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jak to tady čtu tak mi zatim vyplívá,že nejde udělat DG z 3.50??,kterou mam já :cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 kdyby si čet pozorně tak bys na první stránce našel 3.50 downgrader :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jak to tady čtu tak mi zatim vyplívá,že nejde udělat DG z 3.50??,kterou mam já :cry::cry::cry: pomoci pandory jde flashnout vsechno :) edit : jakto ze nejde ? http://console-forum.net/showthread.php?t=8806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 ale ja mam asi PSP TA-082:cry: PS:a jak vůbec zjistím tip desky?psalo se tu,že PSP s FW 3.50 nejde DG? Downgrade je možné provádět na všech typech PSP s označením TA-079 až TA-086 a firmwarem 3.50 !Pokud máte PSP TA-082 a vyšší, nebudete zatím schopni po provedení downgradu provést případnou aktualizaci na oficiální verzi 3.30 a vyšší ! (instalace OE verze fw. od DarK AleXe samozřejmě možná je !) nejak jsem to nepochopil:idea:,takže to na mém FAT PSP 3.50 tak to půjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 jo pude..proc by to neslo.? kdyby to neslo tak nebude downgrader...a pouzivej edit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uganda Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 napiš odkud jsi jestli to je na me tak neratovice na vysluni 1149/5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a co tato kartička: http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1275184 a jaký karty jsou lepší sony nebo sandisk?dik:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a co tato kartička: http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1275184 a jaký karty jsou lepší sony nebo sandisk?dik:D SanDisk!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 hmmmm.....a co ta kartička?čím je horší než od sandisk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 mene kvalitni, pomalejsi, sandisk ma dozivotni zaruku, a sandisk je levnejsi, staci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 staci,ale neřekl bych,že je sandisk levnější:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 staci,ale neřekl bych,že je sandisk levnější:? je levnejsi, musis umet nakupovat.. .. podivej se do normalnich kvalitnich, overenych eshopu -> alza.cz ci czc.cz -> tam jasne uvidis srovnani cen a ze sandisk je levnejsi nez sony a pritom ma lepsi parametry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bystryi Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jak koukam tak koukam,že sony je levnější,ale budu brát sandisk8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fullmer Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Čus, chci se zeptat, firmware stačí stáhnout vždycky ten nejnovější? Nemusím to stahovat postupně třeba od 3.60 až po 3.80? Nj další lamu tu máte:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 staci jen ten nejnovejsi..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 hmm mel bych blbej dotaz ... jak poznam pri koupi psp ze ma fw 3.81 ?? myslim tim jakou to ma znacku na krabici :D dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 3.81 neexistuje..a ted uz se to snad ani na krabice nepise..nebo pise ale stejne tam bude neco jinyho..navic je to jedno co je tam za FW.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda.512 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Hoj, takže pokud to chápu, tak když mám FW 1.50 tak mi půjdou ISO hry? I když je to origo od sony??? A mechanika vypalující na UMD neexistuje že? A někde jsem četl, že i na hraní ISO her musím mít v UMD mechanice disk, je o pravda?? THX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titan4 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Na 1.50 ti nepudou všechny hry lepší je nainstalovat nějaký CFW třeba 3.71M33 a budeš v pohodě. UMD vypalovačka bohužel není a u CFW UMD v mechanice nepotřebuješ pokud nastavíš No-UMD mód. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Hoj, takže pokud to chápu, tak když mám FW 1.50 tak mi půjdou ISO hry? I když je to origo od sony??? A mechanika vypalující na UMD neexistuje že? A někde jsem četl, že i na hraní ISO her musím mít v UMD mechanice disk, je o pravda??THX. vetsina her ti uz nepojede ... takze upgrade cfw je nutnost. Ani devhook by ti nepomohl jelikoz emulace fw je myslim jenom do 3.00 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Na 1.50 ti nepudou všechny hry lepší je nainstalovat nějaký CFW třeba 3.71M33 a budeš v pohodě. UMD vypalovačka bohužel není a u CFW UMD v mechanice nepotřebuješ pokud nastavíš No-UMD mód. A pokud můžu doporučit, tak 3.52 M33 je podle mě nejspolehlivější FW ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 To mozna jo ale nektery novy hry uz si na nem proste nezahrajes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda.512 Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Jde mi hlavně o GTA, CoD a MoH. Trochu vada je že mám japonskou verzi PSP a na stránkách kde jsem ji koupil píšou, že nelze upgradovat na vyšší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts