pepe55 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 problem nikde neni pismeno G muze znamenat zakladni desku TA-088v1 / TA-088v2 / TA-088v3 , TA-088v1 je PSP s tovarnim firmwarem 3.80 (pismeno E) a 3.90 (pismeno F) ,TA-088v2 s tovarnim firmwarem 3.95 (pismeno G) . S tovarnim firmwarem 4.01 a písmenem G je to zakladni deska TA-088v3 a ta nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 hm existuje sandis 16gb do psp??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 co takhle pouzit google nebo seznam??? http://www.megafoto.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-ultra-ii-16-gb.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 čauky prosím o radu když dám do slima 2004 baterku 1800mah, potřebuji větší kryt, a když dám 3600mah pujde to se stejnym krytem jako z te 1800mah nebo jinak? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 většina baterií je standartní velikosti pro PSP Fat..pak pro Slim..a pak už jsou jen externí...takže ano budeš potřebovat stejný kryt jako na baterii z PSP Fat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 cau, muzu nabonzovat web na kterem je zkopceny tento ''navod'' :D me by to dost nastvalo :D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Klidně ho pošli některý weby mají svolení k šíření... nebo pokavaď je tam aspoň zdroj tak to taky nevadí. Každej na fóru sem pořád něco kopíruje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_Banjo Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Zdravim chtěl bych se zeptata jestli jde taky flashnout PSP když mam PSP 2004 s fw 4.01 a na krabici mam ve třetim řádku na pravo napsáno G. Díky moc za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Ne, nejde flashnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zdravim chtěl bych se zeptata jestli jde taky flashnout PSP když mam PSP 2004 s fw 4.01 a na krabici mam ve třetim řádku na pravo napsáno G.Díky moc za odpověd. Bohuzel nejde...ale za nejaky cas to pude :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Zdravím,mam dotaz...kdyz vytvorim na svem psp MMS a Pandoru pujde vse jak slo predtim???(jen myslim Iso/cso hry a HW)Díky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 samozřejmě, že půjde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yngon Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Zdravím, predem chci podekovat za cele forum. Clovek se zde dozvi naprosto vsechno ani se nemusi ptat... ... teda az na jednu vec. Sice jsem zkousel hledat, ale odpoved na moji otazku jsem nenasel. Je mozne si pisne a videa co mam na pametovce roztridit i do ruznych slozek na samotnem PSPcku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Písně ano určitě. S videema jsem to nikdy nezkoušel, ale mělo by jít bez problému :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Zdravím, predem chci podekovat za cele forum. Clovek se zde dozvi naprosto vsechno ani se nemusi ptat...... teda az na jednu vec. Sice jsem zkousel hledat, ale odpoved na moji otazku jsem nenasel. Je mozne si pisne a videa co mam na pametovce roztridit i do ruznych slozek na samotnem PSPcku? podslozky to bezproblemu zere, ale jen 1 podlozku maximalne... pr: ms0:/video/slozka/xxx.MP4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkuboskova Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 ahoj mam problém když se mi zobrazila chyba 80020148 tak sem to dala znovu start a držela sem R ale nic mi nenaběhlo pls poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Mužu hrat hry přes wifi v psp ? S tim že nemam usb WIFI klič ?? Zkoušel jsem to naNHL 07 a vždy mi to napsalo connecting error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 musis byt pripojeny nejak k internetu prave pres wifi. je jedno jestli doma nebo na sousedy, ale pokud nemas poskytovatele wifi netu tak ti to nepojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Čaute... Budu si kupovat psp 2000, ale budu to kupovat přes net na strejdovu firmu, takže nebudu mít jistotu že u čárového kódu nebude "G", aby šel nahrát ten jinej firmware. Kdyžtak se skuste mrknout http://www.sws.cz/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=183636 jestli to tam nějka vyčtete. No ale i tak myslíte že by za pár měsíců či tam šlo obejít i ten novej firmware kdybych přece jenom koupil ten který nejde přepsat???? Díky moc za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Myslim ze PSP ktere maj zakladni desku ktera veme Pandoru se uz nevyrabej...Vyrabej se mylsim pouze uz s novou deskou...Ale ja si mylsim ze jendou to pude...aby i na te desce byl CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 A tak ona je ta možnost se to pude flashnout... To se asi nedá nějak poznat že z obchodu co to přesně bude co??? Přinejhorším bych si ty hry zezačátku kupoval no co... na online bazarech jsou za levno, ale díky moc za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Moznost prakticky uz neni, zvlast pokud to psp bude nove a pokud bude z eshopu. Vem si, ze PSP s novou deskou se k nam do CR dostaly uz v zari minuleho roku - tzn. uz poradne dlouho se prodavaji - a to si myslis, ze je mozne, ze ti nekdo jeste posle psp se starou deskou? Ze nekde bude zasantrocene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Přesně tak... Bohužel to dneska nejde určit zda-li to půjde či ne. Každopádně jsem v tomhle velmi skeptický. Vysoce pravděpodobně to nepůjde ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 A PSP 3k doposud nelze flashnout, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 Ne nejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Banoval bych za to :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts