Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Hele kluci mohli by jste mi na e-mail poslat odkaz dke mohu stáhnout funkční konvertor, který mi to převede z avi do mp4 atd.....pls díkyE-MAIL ZNÍ : Fajfka.5@seznam.cz Mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=45570 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 Mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=45570 cec to je naky new proram??? jak je to s rychlosti konvertovani??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 cec to je naky new proram??? jak je to s rychlosti konvertovani??? Neni to nové, ale kvalitní. ....podle toho co konverutješ a podle tvého Pc. Konvertování avi do mp4 je hned, delší je z DVD do avi. Celkem v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Tak mně došlo už moje vysněné psp...:cry: Ale problém co nevidím na krabici! Je tam tohle ---> PSP-2004 IS __________________220-240V ________________________ G Takže jsem zrovna chytl tu verzi která nejde asi flashnout co??? Jenom mi to potvrďte... Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 na 99 procent je to nová deska..ale radši v system settings a system information zkontroluj jakej máš FW, jestli to je 4.01 a větší..máš smůlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 na 99 procent je to nová deska..ale radši v system settings a system information zkontroluj jakej máš FW, jestli to je 4.01 a větší..máš smůlu Bratranec mel FW 4.05 a flashli mu to jakto???koupeny psp sme meli ve stejnem obchode ve stejny den akorat ja mel FW 3,95 a on 4,05 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Bratranec mel FW 4.05 a flashli mu to jakto???koupeny psp sme meli ve stejnem obchode ve stejny den akorat ja mel FW 3,95 a on 4,05 A měl nad čárovým kódem napsáno písmeno ''G''??? jeslti ano dej mi na něj prosím kontakt... Zeptal bych se jak se mu to podařilo nebo kdo mu to dělal...:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Tak mně došlo už moje vysněné psp...:cry: Ale problém co nevidím na krabici! Je tam tohle ---> PSP-2004 IS __________________220-240V ________________________ G Takže jsem zrovna chytl tu verzi která nejde asi flashnout co??? Jenom mi to potvrďte... Díky moc No samozřejmě že to nepůjde, nevím co čekáš, nové psp co jde flashnout neseženeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Lidi stáhl jsem si Sony media manager for psp 3.0, ale ať dělám co dělám nemůžu přijít na to ja kse registrovat... ( Poradíte mi někdo??? nebo není něke návod jak na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 No tak jestli máš IQ větší než 100 a umíš trochu angličtinu tak bys to snad mohl zvládnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 No tak jestli máš IQ větší než 100 a umíš trochu angličtinu tak bys to snad mohl zvládnout... No jo no, ale tak dostanu se cca k druhému bodu a chce po mně ID(email) dám tam e-mail, pak dám heslo a napíše mi incorrect a vráti se to azse tam... to samé mi píše když se registruju přes psp :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 No tak děláš něco špatně, zadáváš blbej e-mail, nebo krátký heslo... no co já vim, to zvládneš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 No tak děláš něco špatně, zadáváš blbej e-mail, nebo krátký heslo... no co já vim, to zvládneš ;) Zajímalo by mně co teda dělám špatně... Jestli se to někomu povedlo a má účet na playstation store tak mi pls napište na icq---> 214138134 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 de už CFW u PSP Slim s FW 4.01 jak je na krabici to G? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ----------NE------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 nevis pribliznou dobu kdy uz to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Newím a newí to nikdo............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ale to je spatny ja furt nemuzu hrat stazeny hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 tak nespamuj, nejsi sam kdo je nemuze hrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Ahojte , takže když mám verzi 4.01 s tím G nad čárovým kodem :cry: tak to hacknout nemůžu abych mohl hrát iso hry ? Děkuji za odpověd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 And re: mg..staci cist zpravu par postů nad sebou..NE NEMUZES! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andre Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 Aha tak dík a ješte teda nevydali CFW na moji verzi?.....xP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 ------------neeeeeeee--------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaci29 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 jeste jedna otazecka kdyz budu mit demo stahli z netu tak mi to nepude kdyz nebudu mit CFW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 jeste jedna otazecka kdyz budu mit demo stahli z netu tak mi to nepude kdyz nebudu mit CFW? Dema jsou od toho, aby sis hru pred koupi vyzkousel, takze pujdou, na 1. strane to mas napsany. Kopirujou se do x:/PSP/GAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts