Moderators Zinglbee Odesláno Duben 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Jej ale GoW mi to nacte ! Jak už píše ICE. Je to zmetek, prostě FAKE. Okamžitě to jdi reklamovat;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 taky sem mel v ruce borcovu kartu, u ktere se GTA rozjelo, ale jakmile melo skoncit intro, tak se to zaseklo a vyhodilo error. proste to di reklamovat poku mas kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 Tak dik hosi lol ete mam otazku nemuze to byt hrou? Protoze jako ta karta mi nacte hudbu a filmy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2009 cf nevite proc mi T.H.U 2 remix nechce nacist kartu kdyz mam sony memory stick pro duo 4G , magicgate mark2 :( a pise mi to tohle insufficient free space on mempry stick duo......... takhle to dal nejde nmz si rozehrat story mod :( lol ete mam otazku nemuze to byt hrou? Protoze jako ta karta mi nacte hudbu a filmy! ta chyba znamená, že máš na kartě nedostatek místa... stačilo by si to přeložit...takže pokud máš na kartě opravdu hodně málo místa, tak něco smaž a zkus to znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 hh ja bych rekl ze 3691MB je hodne :-X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2009 hh ja bych rekl ze 3691MB je hodne :-X Tak ještě pro jistotu zkus: znovu stáhnou, extrahovat a nakopírovat. Pokud bzde dělat to samé, tak jdi reklamovat.... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 Zdravim, nevite co s tim mam delat kdyz mi wifi na PSP pise [A connection error has occurred. The access point was not detected] wite co s tim ? :( A delal sem to navodem! Ale WIFI Doma MAME! :-X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 mozna ti to nejede protoze je blbe nastaveny router. musis ho mit nastaveny na B/G site aby ti to valilo. psp podporuje jen tu co tam zrovna nemas nastavenou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2009 lol kde to nastavim?? a poseru tim neco kdyz moje segra ma nootebuka....a by se segra mohla taky napojit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 proběhla aktualizace prvního příspěvku - menší úpravy textu + zpřehledněno díky funkci Spoiler ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 pls co mam udelat kdyz chci hrat hru na 2 psp proti sobe s kamosem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 v prvni rade zjisti pres co jde ta hrat hrat..jestli pres ad-hoc, game sharing ..nebo jestli vubec jde hrat... zapni si na svem psp wlan...kamos taky pokud chces hrat pres game sharing(hru ma jen jeden hrac a druhemu odesila potrebna data)...tak on zapne hru v menu hry najede na game sharing, ty das v psp menu game sharing..ono mu to te vyhleda, ty das spojit se a on to prijme pres ad-hoc je to podobne, akorat oba musite mit zaplou hru, a v menu hry date ad-hoc a ono se vam to uz najde btw pokud chces dekovat, tak na to je dole v pravo tlacitko thanks :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 ok diky:bash::psp:vs:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Cw, kde to mám teda nastavit aby mi šlapalo to Wifi?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 jako na psp nebo router doma a nebo wifi klicenku? trochu to specifikuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Esprit Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 No tak když je to téma o PSP tak asi na PSP....xD Už sem to sem jednou psal že mi to píše A conn. error has occurred. The acces point was not detected. Vim že musim něco udělat s wifim (routrem) nwm ......!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=241 Pokud, vše děláš podle tohoto topicu, tak ti to musí jed;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 de fakt flashnout psp slim se základní deskou TA90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 de fakt flashnout psp slim se základní deskou TA90 proč myslíš, že jsou u toho otazníky ?... nikdo zde na foru to nezkusil.. a jak jsem napsal na první stránce těchto PSP je minimum kusů.... http://pspupdates.qj.net/New-PSP-motherboard-alert-TA-090-PSP-Slim-Pandora-compatible/pg/49/aid/124175 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Ahojte lidi nevím jestli to patří zrovna sem, ale zkusím se zeptat... Četl jsem něco o té aplikaci na nové PSP s názvem Hello world... že prý to pomalu vede k flashnutí atd. ale mám docela nervy jestli to půjde na psp 2000 s verzí 5.03... páč jsem si z 4.03 updatoval na 5.03. Díky za jakoukoliv odpověd :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Ahojte lidi nevím jestli to patří zrovna sem, ale zkusím se zeptat... Četl jsem něco o té aplikaci na nové PSP s názvem Hello world... že prý to pomalu vede k flashnutí atd. ale mám docela nervy jestli to půjde na psp 2000 s verzí 5.03... páč jsem si z 4.03 updatoval na 5.03. Díky za jakoukoliv odpověd :!: Ještě to neni hotové a nic neni jisté. Ovšem jestli to někdy půjde, tak si radši update nedělej. Zvětšit FW můžeš kdykoliv, zmenšit ne....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Ještě to neni hotové a nic neni jisté. Ovšem jestli to někdy půjde, tak si radši update nedělej. Zvětšit FW můžeš kdykoliv, zmenšit ne....;) No právě, že já už ho mám na 5.03, takže sem teĎ podělanej jako prase! :D no snad to vyjde :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Dneska sem na netu cetl ze se na pristi tyden chysta vydani HEN (CFW bootovaneho z karty), ktery bude zalozeny na tomto exploitu neni to ale nic oficialniho, takze tady nespamujte na toto tema. az to bude funkcni a ke stazeni, tak to sem urcite otestovane hodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 Dneska sem na netu cetl ze se na pristi tyden chysta vydani HEN (CFW bootovaneho z karty), ktery bude zalozeny na tomto exploituneni to ale nic oficialniho, takze tady nespamujte na toto tema. az to bude funkcni a ke stazeni, tak to sem urcite otestovane hodim Jaká je pravděpodobnost že to půjde na psp 2000 s verzi 5.03... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Duben 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2009 uplne stejna jak ze to pujde na psp 3000, je to soft delany prave pro psp ktere nejsou zatim hecknutelne. zatim to ale neni oficialne ani oznamene, takze buhvi co je na tom zas pravdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts