Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Nazdárek lidi.poradí mi někdo,jak nainstalovat fsd na disk xka! už to dělám celej den a nejde mi to..jsem z toho uplně mimo:cry: pořád dělám něco špatně ale nemužu přijít na to co!přečetl jsem snad každej návod a jsem prostě vemeno...

Musíš si dát FSD na flešku , spustit ho pomocí xexmenu ( to snad máš ) a ve správci souborů překopírovat na HDD xboxu .

Odesláno

no nakopirujes stazenej fsd na root toho interniho hdd nakopirujes na nej i dasshlaunch vcetne upravenyho launch.ini z dashlaunch kterej das tez na root hdd ted zalezi jak se jmenuje ta slozka kde je fsd a cesta kde je v tvym pripade

Default = Hdd:\FreeStyle\default.xex

pak spustis instalator z dashlaunch pak restart a to by melo bejt vse

edit::party: tak pozde sory

Odesláno

Nejde mi to.jsem mimoň:? nakopíruju ten fsd na hdd1...pak co?mám tam hdd1,hddx když to takhle udělám,fsd naskočí ale jakmile vytahnu flešku,je fuč.psalo mi to restart,dám ok a nic.jsem zralej tak na to,vyhodit to z okna:?.muže mi někdo z vás poradit jak uplnýmu .......!!je to asi velmi jednoduché ale jelikož u toho nesedím každej den(hraju tak jednou za měsíc),tak na to nemám.

Odesláno
Nejde mi to.jsem mimoň:? nakopíruju ten fsd na hdd1...pak co?mám tam hdd1,hddx když to takhle udělám,fsd naskočí ale jakmile vytahnu flešku,je fuč.psalo mi to restart,dám ok a nic.jsem zralej tak na to,vyhodit to z okna:?.muže mi někdo z vás poradit jak uplnýmu .......!!je to asi velmi jednoduché ale jelikož u toho nesedím každej den(hraju tak jednou za měsíc),tak na to nemám.

tak ten fsd už tam mám..nevím jak ale je tam:).jen ještě jedna otázka..jak nastavit,aby najížděl hned fsd a nemusel do něj přes xex menu??

• 1 month later...
Odesláno
Potrebujes FSD a Dash Launch

Na USB flash disk rozbalit FSD do slozky FreestyleDash. Z DashLaunch rozbalit z Installer/default.xex a sample_launch.ini do slozky Installer. Sample_launch.ini prejmenovat na launch.ini a prepsat v nem cestu Default = dle toho, kde bude slozka FSD na HDD nakopirovana (napr. Default = Hdd:\FreestyleDash\default.xex). Slozku FreestyleDash nakopirovat na HDD Xboxu dle zvolene cesty v launch.ini a Installer kamkoliv. Pak jen v Installer spustit default.xex. Po instalaci by se mel FSD spoustet automaticky.Snad jsem na nic nezapomel :-)

Stale se mi nedari rozjet Dashlaunch...

chci, abych defaultne mel orig dash, a pri stisku X nabehl FSD

Mam nastaveno:

default =

but_x = hdd:\FSD22\default.exe

a furt mi to nejde

ale ve FSD vidim svuj disk jako HDD1. Nemuze to byt tim?

• Moderators
Odesláno

A dělá ti to teď teda co? Po zapnutí najede do NXE a nejsi schopen vyvolat FSD?

- zkontroluj, jestli máš FSD skutečně v uvedené složce FSD22

- zkontroluj, že jsou součástí instalace všechny potřebné soubory a složky, včetně názvu default.xex

- zkus tlačítko "X" (pod které jsi nadefinoval spouštění FSD) zmáčknout a po celou dobu držet v ten správný okamžik (od okamžiku, kdy začně Xbox bootovat a ovladač se synchronizuje s Xboxem)

P.S. Ano, z FSD lze vyskočit do NXE (GUIDE tlačítko, "Y", potvrdit při současném držení tlačítka RB na ovladačí). Zpět do FSD stejným způsobem bez posledního kroku (tlačítko RB).

Odesláno
A dělá ti to teď teda co? Po zapnutí najede do NXE a nejsi schopen vyvolat FSD?

- zkontroluj, jestli máš FSD skutečně v uvedené složce FSD22

- zkontroluj, že jsou součástí instalace všechny potřebné soubory a složky, včetně názvu default.xex

- zkus tlačítko "X" (pod které jsi nadefinoval spouštění FSD) zmáčknout a po celou dobu držet v ten správný okamžik (od okamžiku, kdy začně Xbox bootovat a ovladač se synchronizuje s Xboxem)

P.S. Ano, z FSD lze vyskočit do NXE (GUIDE tlačítko, "Y", potvrdit při současném držení tlačítka RB na ovladačí). Zpět do FSD stejným způsobem bez posledního kroku (tlačítko RB).

Stisknu "X" a po nem "Guide" a "X" drzim celou dobou nez nabehne dashboard... ale pokazdy nabehne NXE. Cestu mam OK. Z NXE pustim XEXMENU a pres nej se proklikam na disk do FSD22 a pustim rucne.

jinak nevim proc, ale v NXE vidim ikonu (i popis) XEXMENU, ale kdyz dam "A" tak vidim FSD 1.09 a ten se mi take pusti :)

• Moderators
Odesláno
Stisknu "X" a po nem "Guide" a "X" drzim celou dobou nez nabehne dashboard... ale pokazdy nabehne NXE. Cestu mam OK. Z NXE pustim XEXMENU a pres nej se proklikam na disk do FSD22 a pustim rucne.

jinak nevim proc, ale v NXE vidim ikonu (i popis) XEXMENU, ale kdyz dam "A" tak vidim FSD 1.09 a ten se mi take pusti :)

Proč "Guide"? Stiskni a drž pouze definované tlačítko "X" po celou dobu bootovací sekvence.

Odesláno
Když je to dobře nastavený, tak FSD najíždí automaticky a není problém z něj taky najet do NXE. Případně ti pošlu nakonfigurované soubory.

Diky romiku, to bys byl hodny. Na default tedy prosim NXE a pri stistku A tedy prosim freestyle dash. Ten mam na internim disku primo v rootu (stejne jako Content) ve slozce FSD22.

A potom tedy pro pusteni konzole vubec nebudu pouzivat Guide? Pouze stisknu "A"?

Odesláno

chlape sory ale co ti na tom furt neni jasny vzdyt ti to pisou jasne zretelne chces s tim vymejslet ptakoviny nevim proc si nenechas fsd pri bootu jako vsichni a co nechapes na tom X proste bud ho drzis pri najizdeni konzole nebo pri tom kdyz davas home proste stredovy tlkacitko zlutejY potvrdis zelenymA a v tu chvili drzim tlacitko nez nabehne tam co je pod nim nastaveny

• 4 weeks later...
Odesláno

Zdravím,

Jdu zde žádat o radu. Asi před 4mi dny mi přestal najíždět FSD. Zapnu xbox vše skonší na logu xboxu kde musím přes střed najet do klasického NXE. Postupně jsme updatoval dashboard, dashlauch i FSD jsem zkoušel "přeinstalovat" a problém stále trvá. Nevím ci s tím rady. Budu rád za jakýkoli tip.

edit: něco jsem zapoměl a už to jede jak má. dyštak remove , thx

• 4 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu