DropTheBomb Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2011 Nazdárek lidi hledám nějakou hru která se hraje na internetu online.Myslím například Shakes a Fidget a další podobné.Prosím jakou by jste mi doporučily tu nejlepší,nejhranější,nejpopulárnější,a dobrý kolektiv.Zatím jsem nehledal,ale nemůžu sám posoudit nebo jsem žádnou nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 http://www.drakensang-online.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhizmut Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Nazdárek lidi hledám nějakou hru která se hraje na internetu online.Myslím například Shakes a Fidget a další podobné.Prosím jakou by jste mi doporučily tu nejlepší,nejhranější,nejpopulárnější,a dobrý kolektiv.Zatím jsem nehledal,ale nemůžu sám posoudit nebo jsem žádnou nehrál. Trochu z jineho soudku je ANNO 1777, ale zase muzes pri ni vydelat i opravdove penize a to aniz bys musel cokoliv investovat v prubehu hry. Pokud se ti bude darit ve hre, pak budes bohatnout i opravdove a penize v eurech si muzes nechat poslat na ucet. Prihlasit se muzes jen na doporuceni nejakeho clena, proto musis zadat celou adresu i s doporucujicim kodem od hrace: http://www.anno1777.com/index.php?i=263286 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansiikcz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 Dark Orbit, Kmeny, Travian, 4Story, těch je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 4story není browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansiikcz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 jj není soz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansiikcz Odesláno Červen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2012 http://www.zavislaci.cz/browser-hry/ tady jich pár je tak se dyžtak mrkni, ale jestli mužu doporučit tak DarkOrbit parádní vesmírna hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n.plihalova Odesláno Červenec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2012 Je super online hra brutal-gang ( http://www.brutal-gang.com/register/Nikou01 ).Jako Mafián si zlepšujete své schopnosti útokem na další hráče, zvyšujete si respekt u ostatních a řešíte problémy.. Zkuste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preteq Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 Já mám rád runescape. Nesedí všem, ale mě baví hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2012 www.mafia.goodgamestudio.com = v podstatě kopie shakes and fidget ale v mafiánském provedení 21. století :) pak samozřejmě IKARIAM!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Zapletal Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Určitě všem doporučím web na browser hry zdarma, stačí navštívit http://parimehry.cz/ kde je seznam nejlepších her online zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Chvíli jsem hrával Drakensang Online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Srpen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2014 Battleknight,BiteFight :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=11245 ze své strany Heroes online ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Hej ti hírous jsou celkem nabouchaní :D na browser gamesu super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 http://www.innogames.com/ se nyní pochlapilo s novou verzí tribal wars 2 která je již kompletně v češtině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 no to jsem zkousel drive, ale vydrzel jsem u toho tak 20 minut... :D pro me strasne nudne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohm Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2014 Jako pravda no, taky mě to moc nezaujalo :D hrál jsem to así 30 minut :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 no, tak nějaká další casual hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boltan Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Ahoj. Doporučuji hru Goldentowns (zde je odkaz na hru odkazující na můj účet, kterým nám oběma, v případě, že začnete hrát, přinese řadu bonusů http://www.goldentowns.com/?i=296166). Hra vznikla v Rumunsku, ale hraje se v angličtině. Sama o sobě tvrdí, že je to simulátor rozvoje civilizace včetně politiky a válčení. Účelem je z malé chudé vesnice vybudovat výstavné a bohaté město, které si může podmanit své okolí a bohatne na daních a těžbě zlata. Vytěžené zlato si můžete vyměnit za skutečné peníze a tyto eura si nechat poslat na svůj účet nebo je vyměnit za skutečné zlaté cihličky a nechat si je poslat domů. Hra podporuje elektronické peněženky PayPal, Payza, Moneybookers, Neteller, Bitcoin i běžné bankovní účty. Z nich můžete platit a pak nakupovat ve městě nebo si na ně nechat zasílat eura za získané zlato. Kromě počítače a připojení na internet nic jiného nepotřebujete. Hraje se od podzimu roku 2012 a nyní je zaregistrováno okolo 20 tisíc lidí. Z nich je asi polovina denně aktivních. Po měsíci bez aktivity je účet automaticky zrušen. Anglické info: GoldenTowns is a free online game that can be played straight from a browser like Internet Explorer. The game is a town construction, political and military simulator in wich virtual gold can be exchanged for real cash or for real 24k gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 Asi tak před půl rokem jsem ten GoldenTown zkoušel a nějak daleko jsem se nedostal, máš nějakou odzkoušenou taktiku, která funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkloos Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 třeba Rail Nation, Big Farm, Berserk the Cataclysm, Goodgame Empire cz, klasika Travian apod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 No Rail Nation mě osobně nějak moc nechytl, asi z toho důvodu že jsem to začal hrát na serveru, kde byli všichni už daleko a nějak jsem se nechytal. Big Farm, lepší mi přijde Futurama :-D Ostatní hry jsou fakt luxus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2015 Já doporučuji cardhunter.com má to vyjít i pro m ios na tablety - loot and legends. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Ten cardhunter.com vypadá celkem zajímavě, nevíš jestli to má být i pro Android tablety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.