Pokemaster Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 ................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 panove tada dlouho sem se tak luxusne nezasmal jako dneska po precteni tyhlety diskuze, hned se mi bude lepe pracovat :D jestli si Mappleton nedela z nas pr*el a mysli tohleto skutecne vazne, tak je velmi znepokujici co to mezi nama vyrusta za uplne pitomou generaci :D Takže když chce hrát člověk raději na noťasu a ne na blbé konzoli tak hned vyrůstá(i když už asi 5 let nerostu) v něco špatnýho? Ty ses projevil chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Pro me za me si hraj s cim chces :D me tu hlavne dostava tvuj absolutne tvrdohlavy a detinsky postoj k dane problematice, kdy si stale i pres svoji viditelnou nepravdu snazis prosadit svoje a odmitas zcela jasne a prokazatelne spravne nazory od jinych lidi, kteri se ti snazi pomoci 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Žádný názor není správný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Silná slova. Existují názory, které bezpochyby správné jsou. Nicméně, tobě se zde lidé nevysmívají ani tak za samotný názor, ale spíš za způsob, jakým ho prezentuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neeo Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Žádný názor není správný Čo považuješ za správný názor? Ten tvoj? Zober to z inej strany. Máš dve veci: tebou presadzovaný "herný-neherný" notebook a konzolu (je jedno aká), teraz si polož otázku ktorý z týchto zariadení ti poskytne väčšie pohodlie pri hraní? Neberiem teraz grafiku a výkon, ale nejakú nenáročnú hlúposť ktorú rozbehneš na všetkých platformách. Rozvalíš sa do gavalca, na veľkéj telke si zahraješ alebo si sadneš na stoličku a budeš pozerať na malú uhlopriečku? Myslím, že voľba padne na prvú možnosť. Tu je ten skrytý potenciál týchto zariadení ako je konzola. Teraz mi povedz, že je tento názor sprostosť tak ma hneď jebne.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Já se rozvalím na gauči i s notebookem,připojím přes HDMI a mám z toho to samé,jako z konzole,a navíc si k tomu vemu notebook do postele,do školy,do vlaku,kamkoliv,ty ne,ty se budeš klepat ve vlaku ať už seš doma,jak si chceš zahrát battlefield...nechtěl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Teda pokud nesedíš u konzole od rána do večera,to seš potom chudák a je mi tě líto,pokud tomu tak není,musíš uznat,že jsou situace kdy by jsi si rád zahrál i na místech,kde je ti konzole na prd(myslím právě vlak,autobus apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 kdyz si chci zahrat v aute protoze v nicem jinym nejezdim tak od toho mam PSP ktere mi brzo nahradi Vita :psp: a notas lezi v tasce v kufru protoze hrani na nem je uplne tragicky > vaha pri delsim drzeni na nohach, ovladani na klavesnici, teplota pri hrani a o dotykovem ovladani pokud ho pristroj ma tak v pripade her radeji nemluvit to je uplna hovadina. Tim jde ovladat tak leda angry birds a tomu podobny hry :wohow: nebo mi snad chces rict ze bys treba zminovanej Battlefield radeji hral na dotykaci nez s poradnym ovladacem v ruce? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 OMG...dotykáč nechci kvůli hrám,ale kvůli stylusu a kreslení ve sketchbooku,problém je ten,že hry na Vitě se nikdy nevyrovnají hrám na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 je to marny je to marny je to marny :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Všichni konzolisti jsou marní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Všichni konzolisti jsou marní Marnej ses ty, jdi na nejake PC forum reknou ti tam to same, mimo jine ze jsi deb*l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 HAHAHA mě tu píše socko a Sám má X=box 360 jajjaahhahah ,no jo ,,, Socky si nekupují PS3 : ALE Xboxy ,hahahah Jo , navíc,,, pokud ti přijde jako sociální věc ALIENWARE AREA 51ALX,.,, TAK mě těší hahahah Kdybych tu měl psát, co všechno mám a kolik mám ? tak jsme tu do rána,, ale nebudu to dělat, protože I když máš herní mašinu ,tak bych nikdy nekoupil hru na pc ,, sociální případe hahah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 erikm a koho to zajima co všechno máš a kolik máš... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Všichni konzolisti jsou marní Ja hraju jen na PC a myslim, ze jsi retardovanej ♥♥♥♥♥. Vis, ze gtx 560M ma vykon na urovni gts450 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erikm10 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 nikoho ,já se o to neprosil ,,,,,, víš ,,,, socka hah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Mappleton, ti jeblo ne? Na dotykáči nakreslíš úplný ♥♥♥♥♥. Kup si NTB a k tomu grafickej tablet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 A jakej je rozdíl mezi tabletem u PC a wacom perem na tabletu? Žádnej,je to jedno a to samé,akorát na tablet připojenej k PC je nepřesnej,zatímco na displeji vidíš kam kreslíš...no jo další odborník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Já se rozvalím na gauči i s notebookem,připojím přes HDMI a mám z toho to samé,jako z konzole,a navíc si k tomu vemu notebook do postele,do školy,do vlaku,kamkoliv,ty ne,ty se budeš klepat ve vlaku ať už seš doma,jak si chceš zahrát battlefield...nechtěl bych Já osobně vlakem jezdím každý den a zvláštní je, že jsem ještě nikdy neviděl nikoho ve VLAKU hrát battlefield. Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli bys hrál FPS na touchpadu a nebo si přineseš i stoleček na kterej si dáš notebook a myš? Případně nějaké tipy na menší noční stolek na hraní her ve vlaku.. Předem děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Prosinec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Třeba myš si dáš na stolek a notebook na klín,mě se takhle hraje nejlíp,dokonce to jsou podle mě nejlepší hry, nikdy mě hra nebavila tak jako ve vlaku nebo v autobusu,zvlášť když mám s někým stejnou cestu a hrajem proti sobě,to cesta uteče hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Jasně, ale kde vezmu ten stolek? Já pendolinem domu nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Nevím proč, ale prostě mě se na notebooku FPSka hrají dost špatně...A k tématu, já osobně bych počítač za PSko nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 maj ho i ty divný starý vlaky. Sice ho vidíš s lupou :D. A Mappletone, je to i tak trochu v tom tabletu, nemyslíš? Ne, ty nemyslíš, nemáš čím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 kvuli hram bych nikdy ps3 za pc neměnil, leda tak, že bych na tom byl finančně tak špatně a potřeboval bych pc na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.