DogVader Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 Ahoj, poustim Titanfall na rgh, ale chte to po me byt online. Fake live nic nedela, TU taky nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Titanfall si na RGH podle mě nezahraješ, je to MP onlinovka, stejně jako The Crew. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Červen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 jj, mas pravdu, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike3667 Odesláno Květen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2020 Ahoj ,není tu někdo z okolí ústí nadf orlicí ,kdo by mi nahral pro děcka nejaký hry do konzole prosím.Díkas Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysickyivisek Odesláno Listopad 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2023 Zdravím ve spolek. Mám problém při přidání nové hry. Koupil jsem pro děcka X-Box360 s RGH, dle návodu jsem převedl, s flash diskem jsem nakopíroval do konzole v dashRT přes souborový manager. Mezi hrami v dashRT se ale neobjevila (ostatní hry mají data také v tomtéž adresáři a v settigs je složka nastavena správně). Pokud ji spustím přímo ze souboru v content/0000.../555.... tak mi to napíše The game couldent start. Try downloading the game data again. Pokud to tu někdo ještě sleduje, prosím o radu. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysickyivisek Odesláno Prosinec 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2023 Tak nějak jsem čekal že je to tu už mrtvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.