Fenix1468622475 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Tak konečně se to připojilo přes lan , problém byl že sít sem měl nastavenou správně ale místo FSD sem se snbažil spojit se v NXE ... Už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Tak konečně se to připojilo přes lan , problém byl že sít sem měl nastavenou správně ale místo FSD sem se snbažil spojit se v NXE ... Už to jede Ale to celé bylo zbytečné , kdyby jsi si pořádně přečetl můj návod . Dělal jsem ho velmi podrobně krok po kroku , aby to pochopil každej . Ale jak je vidět , tak některý lidi si to pořádně nepřečtou . To že jsi to měl zkoušet ve FSD a připojení se dělá ve FSD máš už v bodu 2 v návodu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 To jsem přesně dělal - dělal jsem to stejně, jako jsem dělal tu Hdd složku a ta Game složka tam po uložení prostě nezůstane... Mám stejný problém jako tady kolega , vyberu adresář v setingu , dám uložit ale cesta tam nezustane a vrátí se to zpět na vyhledat cestu , a stejně po zmáčknutí xka se tam cesta k vybranému adresáři nezobrazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Mam dotaz ohledně hry z xboxu předělanou na hru pro xbox 360. Konkrétně se jedna o hru Crash bandicoot Nitro kartz. Měla by na xbox 360 jít, mám ji normálně vyextracovat v browseru a pak ji nakopírovat do contet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Mam dotaz ohledně hry z xboxu předělanou na hru pro xbox 360. Konkrétně se jedna o hru Crash bandicoot Nitro kartz. Měla by na xbox 360 jít, mám ji normálně vyextracovat v browseru a pak ji nakopírovat do contet? Do content se dávají hry vytvořené programem iso2good . Hry vyextrahované programem iso extract a xbox image browser se dávají do jakkoli nazvané složky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Do content se dávají hry vytvořené programem iso2good . Hry vyextrahované programem iso extract a xbox image browser se dávají do jakkoli nazvané složky . Možná lehce doplním - ve FSD i god hry jdou z libovolné jiné složky než content, stačí přidat cestu v manage game paths. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chazmir88 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Asi jsem nymand. Delam to presne podle navodu a nechce se mi propijit ntb s xboxem. Dokonce v nastaveni xboxu to po me chce cislo brany coz v navodu neni.Prosim o pomoc. Mam cerstve RGH a jeste jsem s tim nikdy nefachal. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Asi jsem nymand. Delam to presne podle navodu a nechce se mi propijit ntb s xboxem. Dokonce v nastaveni xboxu to po me chce cislo brany coz v navodu neni.Prosim o pomoc. Mam cerstve RGH a jeste jsem s tim nikdy nefachal. Diky nezapomínáš po nastavení sítového pripojení x xboxu se vrátit do Freestyle daschbordu , ně to taky nešlo připojit a chyba byla že jsem se zkoušel spojit v NXE a ne v FSD... Zkus povypínat Firewall u pc , pokavad se budeš řídit dle návodu včetně opisu Ip adres manualně tak ti to pojede jako mě , já s tím válčil 3dny a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Asi jsem nymand. Delam to presne podle navodu a nechce se mi propijit ntb s xboxem. Dokonce v nastaveni xboxu to po me chce cislo brany coz v navodu neni.Prosim o pomoc. Mam cerstve RGH a jeste jsem s tim nikdy nefachal. Diky Zjistil jsem že ve windows 7 to funguje jen se zaškrtnutím " použít pasivní režim přenosu ( jako WWW browser ) . Upřesnil jsem nastavení nového připojení v TOTAL COMMANDERU . V návodu jsem dal změněný screen . Předtím jsem používal normální starší windows xp a fungovalo mi to i bez toho zaškrtnutí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Ahoj. FTP mám nastavené přes Total commandera, ale jede mi to dost pomalu cca 2.5mb, tak je pro mě rychlejší si hru v ISO rozbalit přes Image browser na externí HDD do mnou vytvořené složky Games pod kterou si vytvořim složku s názvem hry a exterák připojim k xboxu a hru pouze překopíruji ve FSD ve File manageru na interní HDD.Kopírování v xboxu trvá pouze pár minut narozdíl od mého FTP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2012 Jde to někomu křížem přes switch? Nebo to musí jít napřímo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Únor 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2012 jestli myslíš router --- switch ---- xbox tak to valí bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 No myslim jako připojení---switch a z něj už mi jde do pc a druhej do xboxu. Ale je to jen switch na rozdělení, neni to router. Ptam se protože se m i to nechce furt spojit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Pokud mas nastaveny stejny rozsah IP adres na PC i XBOXU, tak ti to musi jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 zdravím, připravuju se na RGH a chtěl jsem se jen zeptat ohledně programu ISO2GOD. Musím před tím z ISO souboru odstranit "SystemUpdate"než ho převedu na GOD? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2012 zdravím, připravuju se na RGH a chtěl jsem se jen zeptat ohledně programu ISO2GOD. Musím před tím z ISO souboru odstranit "SystemUpdate"než ho převedu na GOD?Děkuji za odpověď Ne nemusíš nic dělat pouze v onom programu zvolíš cestu kde máš onen iso soubor a ostatní udělá ISO2GOD sám,jinak někde tady je na fóru návod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Podle mě je lepší používat IMAGE BROWSER už jenom z důvodu úspory místa na HDD. Složku update nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Ok díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 ne nemusis nci odstranovat, lepsi je ale hry prevadet programem xbox image browser, usetris tim nekdy i par GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Iso2god ma primo volbu na zasktnuti (defaultne zapnuto) na odstraneni updatu. Jinak pouzivej radeji Xbox Image browser. Iso2god pouzij jen kdyz uvidis v image browseru moc souboru. Tj. 500 a vic pouzij ISO2GOD. Image browser setri vic mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 ahoj lidove, mam docela problem s rychlosti prenosu (uz to tu nekde bylo, resenim bylo vypnout Avast)..hry se mi pres TC prenasi zhruba rychlosti 1300kb/s a "rychlost" pretahnuti do xboxu by trvalo cca hodinu a pul az dve..to fakt nevydrzim a milionkrat rychlejsi je prenaset to pres flashku.. kazdopadne, jak bylo receno nekde tu, u dotycne osoby to zpomaloval Avast..jenze v PC nemam zadny antivir, tudiz u me tento problem neni..router mam TP-LINK TP-WR340G (vim ze to neni nic moc, ale rychlost by mela byt 100% vetsi).. diky moc vsem za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Ty nemáš použitý ethernetový kabel na přímé propojení ntb s xboxem ? Proč přes router ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 sit mi jde konkretne -> (zdirka ve zdi ^^) -> router -> router 2 (wifi) -> kabel PC..a na router 2 se napojuji z xka (kvuli wifine)..ntb na prenos nepouzivam..ntb doma temer nepouzivam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Jestli to chceš přenášet přes wifi , tak se nediv že to jde pomalu ( přes wifi to nejde ) . Rychle to jde jen kabelem . Já mám nakopírovanou hru stejně rychle z externího HDD jako kabelem z ntb . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 no me zarazilo to, ze jsem si rikal ze by to tech par MB/s zvladnout melo..ok, zkusim tedy kopcit pres kablik EDIT: po chvilce hrani si s routerem, winama a spravnym nastavenim se mi povedlo to rozjet pres ten Ethernet a ejhle, 16GB za +- 30minut..tudiz to odpovida na to DVD za cca 10-15minut..diky moc :).. ikdyz kazdopadne jeste jeden dotaz, trosku OT..tedka pri kopirovani her jedu tedy pres ethernet..v pripade odpojeni se xko samo prepne na wifi? v pripade opetovneho pripojeni ethernetu zase zpet na eth? co jsem koukal, tak by to tak melo byt, ze ethernet ma vetsi prioritu jak wifi, ale nejsem si tim jist, jeslti budu muset vzdy restartovat do origo dashe a tam to prenastavovat, ci jestli muzu jen vyndavat eth. kabel (ne ze by to bylo nutny, ale valel by se mi tu dalsi kabel, o ktery bych xko ci router mohl shodit :) )..diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.